#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ulan keşke Lincolne bir şans daha verilse Aklı başına gelmiştir önce çok kızmıştım ama sakin kafayla olayları düşündüm biraz

Felipe diye bir adam vardı koşmuyor vs eleştiriler geliyordu sonra yıllarca ağladık arkasından Felipe diye Lincoln içinde aynısı olabilir

Hala boşta keşke bir şans daha verilse:(

Ulan keşke Lincolne bir şans daha verilse Aklı başına gelmiştir önce çok kızmıştım ama sakin kafayla olayları düşündüm biraz

Felipe diye bir adam vardı koşmuyor vs eleştiriler geliyordu sonra yıllarca ağladık arkasından Felipe diye Lincoln içinde aynısı olabilir

Hala boşta keşke bir şans daha verilse:(

merak etme dostum, dönücek en kısa zamanda insallah... :catsmiley::cool:

Valla son maçlardaki takımın ruhunu gördümde lincolne karaktersiz demek saçma..Hani lincoln karıştırıyordu takımı huzursuzluk yaratıyordu?

Bir günah keçisi lazımdı lincoln oldu..

Bu kadroda lincoln bal gibidi oynar..

Lincoln Elano'yla yanyana süper olur... ikiside manyak pasör çünkü... rakibi dumura uğratırlar...

Lincoln Elano'yla yanyana süper olur... ikiside manyak pasör çünkü... rakibi dumura uğratırlar...

Emir kardeş bu yazdığına şu şartla katılırım.

Lincoln öyle Alex gibi değil, birazcık Elano tarzı yani rakibi ısıran, koşan bir futbolcu olacak. Bunu yapamayacak bir oyuncu değil herhalde.

Bir de arkalarında Yaya Toure olacak. Anladın sen. :)

Bırakın şimdi Lincolnü mincolnü. Elano kötü oynadığı zamanlar Lincolnün kulaklarını mı çınlatacaksınız ? Lincoln bitti artık, Elano'yu seyredin siz Trabzon maçında.

Bana Lincoln daha çok zevk veriyordu

Onu futboldan soğutan kesinlikle medya ve yönetimdir Ha Lincolnunde hataları oldu ama medya çok üstüne gitti,olayları abarttı ve yönetim iyi yönetemedi bu bir gerçek

Git Barca maçlarını izle ozaman onların maçları bizimkinden daha zevkli.

Oturup derstek olacağına her şeye muhalefetsin Baros şöyle nonda böyle Lincon daha çok zevk veriyo nasıl bir taraftarsın anlamıyorum.

Lincoln le Elanoyu kıyaslıyosun burda hadi bunları geçtim elano topiğinde Lincoln ün ne işi var Lincoln ün verdiği maddi manevi zararı özhan canaydın vermemiştir!!!!Hala Lincoln lincoln

Git Barca maçlarını izle ozaman onların maçları bizimkinden daha zevkli.

Oturup derstek olacağına her şeye muhalefetsin Baros şöyle nonda böyle Lincon daha çok zevk veriyo nasıl bir taraftarsın anlamıyorum.

Lincoln le Elanoyu kıyaslıyosun burda hadi bunları geçtim elano topiğinde Lincoln ün ne işi var Lincoln ün verdiği maddi manevi zararı özhan canaydın vermemiştir!!!!Hala Lincoln lincoln

Benim Galatasaraylılığımı tartışmak senin haddine değil

Senin çok övdüğün Barosu king yapan Lincolndu İlk yarı Lincoln vardı bak bakalım Baros ilk yarı kaç gol atmış 2. yarı Lincoln yoktu bak bakalım Baros 2. yarı kaç gol atmış

Medyanın gazına geliyorsunuz medyanın Lincoln ile yazdığı çoğu şey yalan

Tabiki hataları oldu Lincolunde ders çıkarmıştır

Neyse İnşallah döner deyip Lincoln konusunu kapatıyorum

Onu futboldan soğutan kesinlikle medya ve yönetimdir Ha Lincolnunde hataları oldu ama medya çok üstüne gitti,olayları abarttı ve yönetim iyi yönetemedi bu bir gerçek

Elano, Elano gibi oynamaya başlasın, bak bakalım o zaman kim daha çok zevk veriyor sana..

Uyum sürecini aştı ama daha formunu yakalayamadi , kendine güveni gelmesi lazim 2-3 mac peşpeşe 90dk full oynasa kendine gelir.

Benim Galatasaraylılığımı tartışmak senin haddine değil

Senin çok övdüğün Barosu king yapan Lincolndu İlk yarı Lincoln vardı bak bakalım Baros ilk yarı kaç gol atmış 2. yarı Lincoln yoktu bak bakalım Baros 2. yarı kaç gol atmış

Medyanın gazına geliyorsunuz medyanın Lincoln ile yazdığı çoğu şey yalan

Tabiki hataları oldu Lincolunde ders çıkarmıştır

Neyse İnşallah döner deyip Lincoln konusunu kapatıyorum

taraftarlığın yok ki tartışayım haklısın...

Lincoln gene yok bu yıl M.Baros ligde 7 maçta 4 gol attı avrupada oynanan 6 maçta 5 golü var adama ''daha ne boru mu lan bu'' diye sorarlar.Yok boru değil diyosan bana boruysa sana diyede devam ettirilebilir.

Lincoln ün futbolculuğunu,kalitesini kimseyle tartışmam ama karakterini tartışanlada burda labağli bile olmam.

Futbol bir takım oynudur, takım adamladan oluşur ve bu takımda adam olmayan birinin işİ YOKTUR!

taraftarlığın yok ki tartışayım haklısın...

Lincoln gene yok bu yıl M.Baros ligde 7 maçta 4 gol attı avrupada oynanan 6 maçta 5 golü var adama ''daha ne boru mu lan bu'' diye sorarlar.Yok boru değil diyosan bana boruysa sana diyede devam ettirilebilir.

Lincoln ün futbolculuğunu,kalitesini kimseyle tartışmam ama karakterini tartışanlada burda labağli bile olmam.

Futbol bir takım oynudur, takım adamladan oluşur ve bu takımda adam olmayan birinin işİ YOKTUR!

Senden daha iyi taraftarım sen rahat ol Lincolnun savunup birkaç oyuncı üzerinde eleştiri yapmam takıma ve Rijkaarda destek olmadığm anlamına gelmez

Sagda Keıta,solda Arda,Ortada Elano Baros kalıtesinde bir oyuncu bu besleyen oyuncular ile TSL gibi kalitesiz bir ligde bu golleri atsın bir zahmet

benim Barosa eleştirim sisteme uymuyor diye kalıtesine lafım yok ne demek istediğimi bu konuda detaylı bir biçimde anlattım

https://www.gscimbom.com/forum/meti...-bir-forvet-degil-merkez-santrafor-gerek.html

Elanodan daha cok zevk veriyordu falan demicem, cunlu Elano kendisinin de dedigi gibi ikisi de Brazilyadan geliyorlar, baska kiyaslanacak birsey yok.Ikisi ayri tip futbolcular.

Ama Lincoln performansinin yuzde 60-70 % le oynadigi zaman bile maci kazandirabiliyordu, taraftara zevk veren futbol oynayabiliyordu. Biraz havayi yakaladigi zaman Barosu gol krali yapabiliyordu, takimin yildizi olabiliyordu.

Bu konuda sana katilmamak elde degil.

Dedigin gibi Lincolnun de cok hatalari oldu ama futbolcu arkadaslarindan, yönetime, medyaya ve son olarak taraftara kadar, herkes cok abartti ve gecen sezon Galatasarayin basarisiz olmasini Lincolne bagladi.

Yönetim Lincoln alinirken onu kazanip oynatmak kolay olmadigini ama kazandigin zaman, nasil futbol oynadigini biliyordu ve gördüde. Ama artik yönetim bikmisti Lincolnden, Medyadan ve onu kizkanan futbolcu arkadaslarindan kanimca. Ve bu yuzden de gönderildi. Lincolnun kalitesine kimse laf atamaz. Lincolnun nasil bir tip oyncu oldugunu bildigimiz halde onu almamaliydik. Ben buna kiziyorum. Cunki bu tip futbolculari Türkiyede yerden yere vururlar ve sonunda istediklerini alirlar.

Lincoln ve Elanoyu karsilastirmak hic dogru degil bence ve cokta rahatsiz oluyorum bu durumdan. Cunki böyle giderse Elanoyu da kaybedebiliriz. Oysa Elano formunu yakaladigi zaman ilk 11 vazgecilmezi olucaktir ve hem ofansa hem defansa katkisi olan, tam bir takim oyuncusu olucaktir.

Senden daha iyi taraftarım sen rahat ol Lincolnun savunup birkaç oyuncı üzerinde eleştiri yapmam takıma ve Rijkaarda destek olmadığm anlamına gelmez

Sagda Keıta,solda Arda,Ortada Elano Baros kalıtesinde bir oyuncu bu besleyen oyuncular ile TSL gibi kalitesiz bir ligde bu golleri atsın bir zahmet

benim Barosa eleştirim sisteme uymuyor diye kalıtesine lafım yok ne demek istediğimi bu konuda detaylı bir biçimde anlattım

https://www.gscimbom.com/forum/meti...-bir-forvet-degil-merkez-santrafor-gerek.html

EDİT geçen yıl avrupa kupasında elendiğimiz hamburg maçını izle bakalım sahanın en iyi oyuncu kim.

Sisteme uymuyormuş şuan elimizde ki forvetlerden sisteme en çok uyan oyuncudur Baros.

Baros dribling yapabilen,adam geçebilen,hızlı,çabuk,savunmayı yıpratan, bitiriciliği orta düzeyde,

fizik kalitesi iyi olduğu zaman top saklayıp,top dağıtabilen bir oyuncudur.

Ve bence sistemin ideal adamıdır.

Elano konusunda sayende nerden nereye geliniyor.

EDİT geçen yıl avrupa kupasında elendiğimiz hamburg maçını izle bakalım sahanın en iyi oyuncu kim.

Sisteme uymuyormuş şuan elimizde ki forvetlerden sisteme en çok uyan oyuncudur Baros.

Baros dribling yapabilen,adam geçebilen,hızlı,çabuk,savunmayı yıpratan, bitiriciliği orta düzeyde,

fizik kalitesi iyi olduğu zaman top saklayıp,top dağıtabilen bir oyuncudur.

Ve bence sistemin ideal adamıdır.

Elano konusunda sayende nerden nereye geliniyor.

Boldladıgım lafla seviyenin yerlerde olduğunu belli ettin seninle tartışmam bu 1

Makukula Elmanderden daha iyi diyerek nekadar futboldan anlamadığını nekadar futbol cahili olduğunu gösterdin senle tartışmam bu 2

Boldladıgım lafla seviyenin yerlerde olduğunu belli ettin seninle tartışmam bu 1

Makukula Elmanderden daha iyi diyerek nekadar futboldan anlamadığını nekadar futbol cahili olduğunu gösterdin senle tartışmam bu 2

:ciftetelli::D:ciftetelli::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt