Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.205
- 3.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan keşke Lincolne bir şans daha verilse Aklı başına gelmiştir önce çok kızmıştım ama sakin kafayla olayları düşündüm biraz
Felipe diye bir adam vardı koşmuyor vs eleştiriler geliyordu sonra yıllarca ağladık arkasından Felipe diye Lincoln içinde aynısı olabilir
Hala boşta keşke bir şans daha verilse![]()
Lincoln Elano'yla yanyana süper olur... ikiside manyak pasör çünkü... rakibi dumura uğratırlar...
Bana Lincoln daha çok zevk veriyordu
Onu futboldan soğutan kesinlikle medya ve yönetimdir Ha Lincolnunde hataları oldu ama medya çok üstüne gitti,olayları abarttı ve yönetim iyi yönetemedi bu bir gerçek
Git Barca maçlarını izle ozaman onların maçları bizimkinden daha zevkli.
Oturup derstek olacağına her şeye muhalefetsin Baros şöyle nonda böyle Lincon daha çok zevk veriyo nasıl bir taraftarsın anlamıyorum.
Lincoln le Elanoyu kıyaslıyosun burda hadi bunları geçtim elano topiğinde Lincoln ün ne işi var Lincoln ün verdiği maddi manevi zararı özhan canaydın vermemiştir!!!!Hala Lincoln lincoln
Onu futboldan soğutan kesinlikle medya ve yönetimdir Ha Lincolnunde hataları oldu ama medya çok üstüne gitti,olayları abarttı ve yönetim iyi yönetemedi bu bir gerçek
Benim Galatasaraylılığımı tartışmak senin haddine değil
Senin çok övdüğün Barosu king yapan Lincolndu İlk yarı Lincoln vardı bak bakalım Baros ilk yarı kaç gol atmış 2. yarı Lincoln yoktu bak bakalım Baros 2. yarı kaç gol atmış
Medyanın gazına geliyorsunuz medyanın Lincoln ile yazdığı çoğu şey yalan
Tabiki hataları oldu Lincolunde ders çıkarmıştır
Neyse İnşallah döner deyip Lincoln konusunu kapatıyorum
taraftarlığın yok ki tartışayım haklısın...
Lincoln gene yok bu yıl M.Baros ligde 7 maçta 4 gol attı avrupada oynanan 6 maçta 5 golü var adama ''daha ne boru mu lan bu'' diye sorarlar.Yok boru değil diyosan bana boruysa sana diyede devam ettirilebilir.
Lincoln ün futbolculuğunu,kalitesini kimseyle tartışmam ama karakterini tartışanlada burda labağli bile olmam.
Futbol bir takım oynudur, takım adamladan oluşur ve bu takımda adam olmayan birinin işİ YOKTUR!
Senden daha iyi taraftarım sen rahat ol Lincolnun savunup birkaç oyuncı üzerinde eleştiri yapmam takıma ve Rijkaarda destek olmadığm anlamına gelmez
Sagda Keıta,solda Arda,Ortada Elano Baros kalıtesinde bir oyuncu bu besleyen oyuncular ile TSL gibi kalitesiz bir ligde bu golleri atsın bir zahmet
benim Barosa eleştirim sisteme uymuyor diye kalıtesine lafım yok ne demek istediğimi bu konuda detaylı bir biçimde anlattım
https://www.gscimbom.com/forum/meti...-bir-forvet-degil-merkez-santrafor-gerek.html
EDİT geçen yıl avrupa kupasında elendiğimiz hamburg maçını izle bakalım sahanın en iyi oyuncu kim.
Sisteme uymuyormuş şuan elimizde ki forvetlerden sisteme en çok uyan oyuncudur Baros.
Baros dribling yapabilen,adam geçebilen,hızlı,çabuk,savunmayı yıpratan, bitiriciliği orta düzeyde,
fizik kalitesi iyi olduğu zaman top saklayıp,top dağıtabilen bir oyuncudur.
Ve bence sistemin ideal adamıdır.
Elano konusunda sayende nerden nereye geliniyor.
Boldladıgım lafla seviyenin yerlerde olduğunu belli ettin seninle tartışmam bu 1
Makukula Elmanderden daha iyi diyerek nekadar futboldan anlamadığını nekadar futbol cahili olduğunu gösterdin senle tartışmam bu 2
:ciftetelli::ciftetelli:
![]()