#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

boş boş konular tartışıyorsunuz sonra birbirinizle papaz oluyorsunuz hayretsiniz valla ya düzgün tartışın yada birbirinizden alıntı yapmadan sataşmadan birbirinizi kırmadan konuşun Bu güne kadar Galatasaray'lılığımdan şüphe etmedim ve böyle şeyler görünce iyibir taraftar olduğumu anlıyorum adam bir sezon 30 gole yakın atar 3 maç kötü oynar papucu dama atılır yerine başkaları aranır başkalarıyla kıyaslanır bunlardan vazgeçmeliyiz artık.

Sen kendi çapında eğlen

Bu seviyede biriyle vakit harcamaya değmez

EDİT geçen yıl avrupa kupasında elendiğimiz hamburg maçını izle bakalım sahanın en iyi oyuncu kim.

Sisteme uymuyormuş şuan elimizde ki forvetlerden sisteme en çok uyan oyuncudur Baros.

Baros dribling yapabilen,adam geçebilen,hızlı,çabuk,savunmayı yıpratan, bitiriciliği orta düzeyde,

fizik kalitesi iyi olduğu zaman top saklayıp,top dağıtabilen bir oyuncudur.

Ve bence sistemin ideal adamıdır.

Elano konusunda sayende nerden nereye geliniyor.

sakin olun la. Ne bu hormon ve heycan patlaması :o

Hıncalla bi akrabalığın mı var yaw bi söyle merkez santarafor hafif Ö.Üründüllükte var:) Çakmasın bilader çakma;)

Elmander miş yaa adamın bıraktım kalitesini istatislikleri bile Baros un yanından geçemez yılın kaybedeni olmaya doğru gidiyosun başarılarının devamını diliyorum...

gol attıktan sora psikopat bi bakış atıyo, süper :D

Elano Trabzon macinda yorgun olmayacakmi?? BJK macinda oldugu gibi??

arkadaşlar bundan sonra gelecek hiçbir futbolcu Hagi olamayacak buna alışsanız daha iyi olur

Elano aradığımız adam kesinlikle..Emin olun düzelecek..

Dün gine yokları oynadı Elano

Gerçektende öyle dün sahadamıydı anlaşılmadı nerde bu adamın gerçeği?

blumer_elano_001_1248944294.jpg

Elano saçını kestirsin. Böyle daha mücadeleci duruyor:p Uzun saçları Lincoln'ü hatırlatıyor o yüzden koşsa da yalandan koşuyor şimdi diyorum kendi kendime:D

Elano saçını 3'e vurdurmalı bence.

Saçları çok kötü duruyor, hiç yakışmıyor. :)

harbi ya saçı kısayken adam çevik duruyo.şimdi üflesen uçcak gibi lincoln gibi:)

İnşallah Dünya Kupası'nda iyi bir performans gösterir de bir Avrupa takımına iyi bir fiyata satarız.

Bana ne yav adamin sacindan.

Futbolunu oynasinda sacini isterse Valderama gibi yapsin.

Dün spormax'te Şili-Brezilya maçını izledim. Oyuna girdi maçı çevirdi 2 öldürücü pasla. 2-2'lik maç bir anda 4-2 oldu.

Milli takımda oynadığı mevki ile bizde oynadığı mevkinin alakası yok.

---------------Cesar-----------------------------------------------------Cesar

Maicon - Lucio - Luisao - A.Santos (Dani Alves)---------------Maicon - Lucio - Luisao - A.Santos (Dani Alves)

------------Josue------------------------------------------------------Josue-----F.Melo

-----Elano---------F.Melo------------------------------------Elano-----------Kaka---------Robinho

-----Kaka-----------------Robinho------------------------------------------L.Fabiano

------------L.Fabiano

Kısaca bizde Ayhan'ın görevini yapıyor. City'dede burda oynatılıyordu birçok maçta. Biz Elano'yu yeni Lincoln sandığımız için onu forvet arkasında oynatıyoruz ve verim alamıyoruz..

Dün spormax'te Şili-Brezilya maçını izledim. Oyuna girdi maçı çevirdi 2 öldürücü pasla. 2-2'lik maç bir anda 4-2 oldu.

Milli takımda oynadığı mevki ile bizde oynadığı mevkinin alakası yok.

---------------Cesar-----------------------------------------------------Cesar

Maicon - Lucio - Luisao - A.Santos (Dani Alves)---------------Maicon - Lucio - Luisao - A.Santos (Dani Alves)

------------Josue------------------------------------------------------Josue-----F.Melo

-----Elano---------F.Melo-----------------------Elano-----------Kaka---------Robinho

-----Kaka-----------------Robinho------------------------------------------L.Fabiano

------------L.Fabiano

Kısaca bizde Ayhan'ın görevini yapıyor. City'dede burda oynatılıyordu birçok maçta. Biz Elano'yu yeni Lincoln sandığımız için onu forvet arkasında oynatıyoruz ve verim alamıyoruz..

Rijkaard da mı yeni Lincoln sanıyor renktaş? Takımı biz kurmuyoruz o kuruyor ve o herşeyi en iyi şekilde biliyordur. Elano ilk geldiği zaman verdiği röportajda forvet arkası ideal yerim demişti. Her yerde oynadım ama en iyi performansımı orada gösteriyorum demişti. Elano alınırken ki en büyük amaç takımdaki kreatif pas eksikliğiydi ve zaten benim fikrim Arda ile birlikte ortada oynatılmak üzere alındı ancak gördüğümüz gibi yeterli fizik düzeye gelemedi. Arda ve Elano Xavi ve Iniestanın görevini yapabilirler ama zamanla. Bu da ikinci devreyi belki de birdahaki seneyi bulur.

Rijkaard da mı yeni Lincoln sanıyor renktaş? Takımı biz kurmuyoruz o kuruyor ve o herşeyi en iyi şekilde biliyordur. Elano ilk geldiği zaman verdiği röportajda forvet arkası ideal yerim demişti. Her yerde oynadım ama en iyi performansımı orada gösteriyorum demişti. Elano alınırken ki en büyük amaç takımdaki kreatif pas eksikliğiydi ve zaten benim fikrim Arda ile birlikte ortada oynatılmak üzere alındı ancak gördüğümüz gibi yeterli fizik düzeye gelemedi. Arda ve Elano Xavi ve Iniestanın görevini yapabilirler ama zamanla. Bu da ikinci devreyi belki de birdahaki seneyi bulur.

Ben taraftarın görüşüne göre söyledim. Son cümlemde anlatamamışım tam. Rijkaard'da Elano'yu o mevkide oynamayı sevdiği için kullanıyor olabilir. Zaten Rijkaard hiçbir oyuncuyu bir mevkide kısıtlamıyor. Elano bir sol da, bir sağda,bir ortada oynuyor.

Benim bahsettiğim Elano kötü oynadığında Lincoln'ü arıyoruz sözleri. Ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt