#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

bizde 2 tane elano olsa bırak barça yı kayserispor kadar oynayamayız...elano çok ahım şahım yetenekli bi topçu değilki..Bu elano avrupada üst düzey hiçbir takımda ilk 11' e giremez...

Saçmalama,onun için İnter ve Milan gibi takımlar peşindeydi değilmi.

halaa elano nun kalitesini tartisanlar var

hincal uluc dan farkiniz yok

Rıdvan'dan falan esinlenip birşey yazarken düşünün.

Bu adam ilk yenilgiden sonra "hani o kara defterin Neeskens? ha? nerde ha?" diyen bir adam

Rijkaard'a "B planı yok" dedikten sonra Barcelona maçını yorumlarken "büyük takım bildiği oyundan şaşmaz" diyen adam.

İyi ki seneler önce bir "gol olur" demiş. İyi futbolcuymuş vs. vs. Kendi takımı için bile "Alex bu ligle dalga geçiyor Fenerbahçe'ye seviye atlatıyor" diyip sonraki hafta "Alex takımı tembel oynatıyor olmaz" diyen adam.

Hala millet gelip bu adamların dediklerini buraya yazıyor, inanılır gibi değil. Kendi gözünüzle seyredin maçı başkasının ne dediğine bakmayın lütfen.

Elano ya toz kondurmayın nede olsa Galatasaray formasını terletiyor...GaLatasaray taraftarınada da bu yakışır:)

Aynı mantaliteyle konuşuyordunuz lincoln içinde ne oldu sezon sonuna doğru gerçeği gördünüz fakat iş işten geçmişti.Bu kafayla devam edersek daha çok boşa para akıtırız ve böyle birbirimizi yemeye devam ederiz..Elano üst düzey bir futbolcu değildir(şimdi çıkıp brezilya milli takımında oynuyor demeyin;ona bakarsanız santosta milli takımda)ve beklentilerimizi hiçbir şekilde karşılayamıyacaktır. Gerçekleri ne kadar erken kabullenirsek bizim için o kadar iyi olur

Elano ya toz kondurmayın nede olsa Galatasaray formasını terletiyor...GaLatasaray taraftarınada da bu yakışır:)

Aynı mantaliteyle konuşuyordunuz lincoln içinde ne oldu sezon sonuna doğru gerçeği gördünüz fakat iş işten geçmişti.Bu kafayla devam edersek daha çok boşa para akıtırız ve böyle birbirimizi yemeye devam ederiz..Elano üst düzey bir futbolcu değildir(şimdi çıkıp brezilya milli takımında oynuyor demeyin;ona bakarsanız santosta milli takımda)ve beklentilerimizi hiçbir şekilde karşılayamıyacaktır. Gerçekleri ne kadar erken kabullenirsek bizim için o kadar iyi olur

yazmıştım cevap vazgeçtim, tamam.

Birde geldiği takımları kıyasla kariyerlerini kıyasla bakalım. Bir de oyun mentalitelerini.

Yazmak olsun diye yazıyorsunuz :)

- Arda pas atmıyor diye

- Elano da çok pas atıyor diye eleştiriliyor.

İşte bizim portremiz. :)

Bu futbolcuyu savunuyorsunuz da bu 1 en fazla 1,5 sene sonra bu adam takımdan gönderilsin diye ilk çığırtkanlık yapacaklarda sizlersiniz...İlk toz kondurmayın daha sonra canımıza tak etti,yeter,artık istemiyoruz gibi laflar edin.sizin elanoyu savunmanız fenerlilerin guiza yı savunmasıyla tıpa tıp benziyor..Fenerlilerde guiza için ispanya gol kralı,yavaş yavaş uyum sağlıcak,mükkemmel topçu dedi 2 sene geçti adamda tık yok..Elanonun da sonu böyle olacak...

Ya arkadaş bana Barça'da sürekli olarak topu alıp sorumluluk taşıyan ve 10 kişi geçip doksana takan bi oyuncu var mı söylesenize ya ?

Adamlar takım oyunu oynuyor. İnter maçındada izliyorum Xavi-İniesta-Henry-Pedro defanstan başlıyor kısa paslar ve hızlı paslar. Basit oynuyor herkes. Pas veriyorlar direkt. Pas veriyor birisi direkt pozisyonu gereği gidiyor başka oyuncu pas veren kişinin yakınına geliyor dar alanda paslaşarak rakibi koşturuyorlar sürekli sonrasında tek bir süper pasla oyun yönü değişiyor felan böyle böyle süper şiir gibi oynuyorlar.

bilal karaca arkadaş Elano'yu seyretmemiş heralde sıradan diyor ama onada cevap yazmak lüks olur bu saatten sonra.

Elano her zaman ısrar ettim bu sisteme en uygun oyuncudur kadroda, bu sistemdede ne yapması gerektiğini bilen oyuncuların başında gelir.

Ayrıca bilal karaca,

Güiza, Santos örneklerini bırak sen. Elano'yu, stilini felan bilmediğin basbaya belli yahu ! Lütfen yani bu tür konuşmalar klişe oldu. Elano 4 sene bu takıma sistemde liderlik yapacak oyuncudur. Bu lafımı not et bi yerlere yüzüme vurursun belki ilerde ;).

Sende Suç yok Elano

topu atıyorsun kimse koşmuyor

Topu Alıp Sağa Sola bakıyorsun Ne kimse boşa kaçıyor Nede kimse pas istiyor

Herkes senden 10 kişi çalımlayıp gol atmanı bekliyor

Kimse anlamaz buralarda senin değerini

Sende Suç yok Elano

topu atıyorsun kimse koşmuyor

Topu Alıp Sağa Sola bakıyorsun Ne kimse boşa kaçıyor Nede kimse pas istiyor

Herkes senden 10 kişi çalımlayıp gol atmanı bekliyor

Kimse anlamaz buralarda senin değerini

Aynen diyorum ya işte Galatasaraya Türkiyeye gelmekle kendini bitirdi kariyernini en büyük hatasını yaptı.

Futbolda istediğin kadar güçlü, fizikli vs ol yeteneğin yoksa hiç bir şey olamazsın.

Mücadele + Yetenek + Sabır = Başarı.

2 tane Elano'lu orta sahamız olsa Bursaspor'da ki o defansif orta saha oyuncularını maymuna çevirirdik.

Ama Barış Özbek, Mustafa Sarp gibi oyuncularla oynadığımız sürece biz maymuna dönüyoruz.

Bu maçtan sonra anladımki Elanoda hiçbir suç yokmuş.

Linderoth Elano

Arda

Keita Kewell

Baros

oynarsak Elano güzel oynar

yine söylüyorum beğenmediğimiz elano!!(ben beğeniyorum) bursa maçında barış veya mustafa sarptan daha yararlı olur herzaman...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt