#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Doğru tespit etmişsin.. Extra işler yapmaya çalışıyor basit oynması lazım. Zaten Servetin en kötü yanı bu basit oynamıyor yapamayacağı işleri yapmaya çalışıyor.

Buna menajerlik oyunlarında karar verme diyorlar sanırım gerçekten stoper oyuncunun bu yetisinin çok gelişmiş olması gerekiyor,yani belki de en hızlı düşünen oyuncu onlar olmalı sahada çünkü kale sensin defans oyuncususun senin en küçük bir zamanlama hatanda ya da yanlış bir kararında takımı yakan adam olursun.

Buna menajerlik oyunlarında karar verme diyorlar sanırım gerçekten stoper oyuncunun bu yetisinin çok gelişmiş olması gerekiyor,yani belki de en hızlı düşünen oyuncu onlar olmalı sahada çünkü kale sensin defans oyuncususun senin en küçük bir zamanlama hatanda ya da yanlış bir kararında takımı yakan adam olursun.

aynen öyle ileri uçtaki adamların mesela Kewell-Nonda-Arda-Keita-Baros-Elano bu oyuncuların topu kaybetme lüksü var neden bu tip oyuncular extra işler yapmaya çalışır top kaybeder o topu kaybedişlerinin telafisi vardır ama kaleye yakın oyuncular Servet-G.Zan-Sabri-H.Balta-M.Topal-M.Sarp bu defansif oyuncuların topu basit bir şekilde kaybetme lüksü yok çünkü kaybettikleri an kalemizde tehlike olur ve golle sonuçlanabilir o yüzden stoper ve ön libero oynaa oyuncularımız basit oynamak zorundadır basit derken geriye doğru değil.

Çabaladı mücadele etti ama takımda ciddi bir Elano sorunu olduğu kesin, bir orta saha oyuncusu maç içinde bu kadar az mı dokunur topa?

Elano'nun yerine oyuna girdikten sonra Ayhan'ın kendini Ronaldinho sanıp top kaybetmesi vs.'de bu tezi güçlendiriyor.

Elano'yu kaybetme yolunda hızla ilerliyor takım, üzgünüm bu yüzden sevinemedim galibiyete.

Çabaladı mücadele etti ama takımda ciddi bir Elano sorunu olduğu kesin, bir orta saha oyuncusu maç içinde bu kadar az mı dokunur topa?

Elano'nun yerine oyuna girdikten sonra Ayhan'ın kendini Ronaldinho sanıp top kaybetmesi vs.'de bu tezi güçlendiriyor.

Elano'yu kaybetme yolunda hızla ilerliyor takım, üzgünüm bu yüzden sevinemedim galibiyete.

Sorun Elano'yu kimse görmüyor adam sağ açıkta ellerini kaldırıyor atın diye defansa geri pas atıyor bizim futbolcular.

Sorun Elano'yu kimse görmüyor adam sağ açıkta ellerini kaldırıyor atın diye defansa geri pas atıyor bizim futbolcular.

Hiç sanmıyorum, ilk yarı boyunca saysan 4 kere falan pas alabilmiştir en fazla, o bölgede oynayan oyuncu köprüdür, isteyen de çok rahat pas atabilir adam sağa sola koşmasa da. Hani pas gelse, kötü opynasa, pas atamasa, kısa düşse, uzun düşse, çalım atmaya çalışsa beceremese tamam olmamış daha deriz. Ama onu yapma şansı bile tanınmıyor adama.

Ciddi bir sorun var bence, gerçi oyuna girdikten sonra Ayhan'ın saçma sapan hareketleri olmasa bu kadar emin olmazdım ama adam resmen "Elano değil ben!" diye bağırdı. Paslar da takır takır geldi.

Umarım teknik ekip bunu çözebilir yoksa özür dilensin ve satılsın zaten yoksa takım eksik oynuyor, en azından diğerleri pas alabiliyor.

Elano yeterince top alamıyor deniyor.Aldığı topla şöyle klas bi çalım yapsın,1 öldürücü orta açsın,kaleye bi bomba şut yollasın.Brezilyalı bu adam..japon değil..

City'deki oyununu oynasın..Bari birazını oynasın..

Bizler,onun için mücadele etmiyor demiyoruz.Ama sen koca Elano'sun..Allahını seversen yaa...daha iyisini yapabilirsin..Senin gerçeğin bu değil..en azından benim City'de izlediğim bu Elano değil..Az daha sorumluluk al..Sahadaki varlığını bizlere hissettir lütfen..

Elano yeterince top alamıyor deniyor.Aldığı topla şöyle klas bi çalım yapsın,1 öldürücü orta açsın,kaleye bi bomba şut yollasın.Brezilyalı bu adam..japon değil..

City'deki oyununu oynasın..Bari birazını oynasın..

Bizler,onun için mücadele etmiyor demiyoruz.Ama sen koca Elano'sun..Allahını seversen yaa...daha iyisini yapabilirsin..Senin gerçeğin bu değil..en azından benim City'de izlediğim bu Elano değil..Az daha sorumluluk al..Sahadaki varlığını bizlere hissettir lütfen..

2 tane öldürücü orta yaptı zaten... Nonda ağır kalmasaydı o pozisyonda süper asist olacak.. he sen 20 tane öldürücü top atsın diyorsan o başka..

Ayhan mı Elano mu yönetimin buna karar vermesi lazım. Ayhan kenarda durdukça bazı oyunculardan Elano'ya pas gelmez!

Mucadelen icin tesekkurler Elano.

Ben gecen mactada gørdum aynisini. Manisa maci idi herhalde. Adam top istiyor bombos ama kimse atmiyor.

Bu maç gördük ki Elano Brezilya Milli takımındaki oyununu sergileyemiyorsa bu takım arkadaşlarının suçudur. Kaç defa en uygun adam olmasına rağmen topu Elano'ya atmadılar. Bu senin oyun kurucun. Topu ona atacaksın arkadaş. Nasıl Xavi Barcelona'da her atakta topa deyiyorsa Elano da deyecek. Ayrıca spiker her ne kadar ısrarla ismini söylemese de topu aldığında derinlemesine çok güzel paslar attı ve defansif anlamda mükemmel bir oyun çıkardı tebrik ediyorum kendisini.

Bu maç gördük ki Elano Brezilya Milli takımındaki oyununu sergileyemiyorsa bu takım arkadaşlarının suçudur. Kaç defa en uygun adam olmasına rağmen topu Elano'ya atmadılar. Bu senin oyun kurucun. Topu ona atacaksın arkadaş. Nasıl Xavi Barcelona'da her atakta topa deyiyorsa Elano da deyecek. Ayrıca spiker her ne kadar ısrarla ismini söylemese de topu aldığında derinlemesine çok güzel paslar attı ve defansif anlamda mükemmel bir oyun çıkardı tebrik ediyorum kendisini.

Aynen katiliyorum yazdigina:D

İlk önce takım düzelsin sonra sıra Elanoya gelir.

Adam çırpınıyor top almak için ama bizim müthiş teknikli,yetenekli oyuncularımız Elano'yu görmüyor ya da görmek istemiyor.Adam onlar vermiyor bari kendim alayım topu diye çırpındı durdu.Anlayamadığım şekilde bir örgütlenme var takım içinde Elano'ya karşı.Çok büyük hata böyle işlere girişmek.Teknik ekip el atmalı biran önce bu işe.

Keita'nın ilk oynadığı maçlarda dikkat ettim Sabri genelde ona oynamadı topu ama artık Keita'ya atmak zorunda olduğunu biliyor çünkü takımı kurtaracak adam orada,yerli oyuncular bence şuanda Elano'ya inanmıyorlar ama eğer Elano o topu bana atın beyler dediğinde maçtan önce ve o insiyatifi aldığında eminim bu iş olacaktır,zaten bizim takım acayip defans full yerli atak elemanları hep yabancı,Elano'nun defans oyuncuları ile daha bir uyumlu olması lazım çünkü topu onlar atacak hep,ama niyeyse Elano çırpınıyor boşluk yaratmaya çalışıyor ve hep dikine güzel paslar atıyor,fizik gücü iyi olduktan sonra çok iyi bir Elano geliyor bunu dün akşam gördüm,yeter ki takım arkadaşları onu kazanmaya çalışsın.

maçı izledim ama sanki elanoya pas vermeme yarışı var. adam o kadar boş kaldıki kimse vermedi pas. anlamakta zorlanıyorum. ama elanoyu gerçekten beğendim. koştu çırpındı. oynaya oynaya takımın kralı olacak. yanında 2 tane adam gibi orta saha olsa coşar hatta. umarız daha iyi elano izleyeceğiz.

Her geçen gün daha iyiye gidiyor Elano. Attığı iki öldürücü top varki çok önemli pozisyonlar.

Takımdaki bloklar arası sorundan bahsetmiştim Elano bu blokları kurabilen en iyi oyuncu orta sahada. Diğer oyuncularında insiyatif alması gerekiyor. Topu kullanan sadece Elano olmamalı.

Mücadele olarakta çok iyiydi, savunmada çok önemli müdahaleler yaptı. Gerekli yerlerde de faul yaptı. Bu performansının dahada artacağına inanıyorum. Taraftarın oyundan çıktıktan sonraki desteğide çok iyi oldu...

Güvenim tam.

valla gerçekten izleyen izleyiciler. Elanonun her maç üzerine birşeyler koyduğunun farkında olmalıdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt