- 24 Kasım 2008
- 8.263
- 92
- 1.513
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
hayır. sakat.
bugün oynayacak mı Elano ?
hayır. sakat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün oynayacak mı Elano ?
Elano milli takıma gitmez herhalde sakat olduğu için.Ne zaman ki acaba maçları?
brezilya'nın kadro yaklaşık 1 hafta - 10 gün önce açıklandı ve o kadroda elano vardı + santos yoktu
ancak sakatlığından dolayı çıkma durumu var mı onu bilmiyorum..
brezilya da çarşamba günü oynar heralde maçını.. bana kalırsa sakat olsa da katılır milli takım kampına elano..
Kasımpaşa maçını izlerken mesh oluyordum Gio'nun hareketlerine, Arda'nın hırsına, sonra Joao'nun servislerine, Keita'nın bileklerine. Sonra biraz düşündüm; Bu takıma Kewell ve Baros gelecek dedim. Ne b.k yiyecez şimdi? gibi bir soru geçti kafamdan. Ondan sonra biraz daha düşününce; Lan bide Elano var, vay anasını arkadaş, nasıl bir kadromuz var böyle diye söylemeden alamıyor insan kendini.
Bu takıma katıldıktan sonra Galatasaray futbol takımı 2 zevk veriyorsa bu Elano'dan sonra 4 olacak. Bu böyle biline...
Elano sizi hiç hayal kırıklığına falan uğratmasın.. Dinleyin ;
Elano çok iyi bir oyuncudur, ben 2 sene izledim en az 17, 18 tane maçını. Elano pasör'dür. Man City'nin tek gerçek pasçısıydı adam. Ancak, "oyun kurucu" diğildir Elano. Atakları yaratmaz, sadece organizasyonun içinde liderlik yapabilir yeri geldiğinde, pas trafiğini düzenler. Özellikle uzmanlık alanı, uzun toplardır..
Şu an oyuna girememesinin nedeni, sadece kondisyon eklikliği, ve TSL futbolu hakkındaki bilgisizliği, adam boşa top atıyor, koşan yok.. Hala farkı çözemedi...
Tekrar söylüyorum, bu adamdan Lincoln gibi sihirbazlık beklemeyin, show vs..'de beklemeyin çünkü Elano öyle bir oyuncu diğil. Ayrıca, Lincoln'ın yerinede alınmadı...
Lincoln gibi maestro diğildir Elano, Elano sistem içindeki kusursuz pasördür. Şutördür. Fizik kondisyonu yerine oturduğu zaman, takımın hatasız oynayan isimlerinden biri olacak. Biraz da takıma alışması gerekiyor. Frank şu an onu elinden geldiği kadar oynatıyor takıma alışması için... Az bir zaman sonra gerçek kimliğine bürünür...
Adam futboldan anlıyo valaha4 ay oncekı yorumun super
:007::007::007::007:
Neill ve Jo yorumlarınıda al koy
Herkesin kendi futbol yorumu vardır Elano'nun kalitesini bilmeyen zaten atlasın bir yerlerden.