#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'nun suçu yok, FR yanlış yerde oynatıyor

Elano'nun suçu yok, pas vermiyorlar

Elano'nun suçu yok, yeni geldi alışması lazım

Elano'nun suçu yok, o kadar teknik ki, takım ona uyum sağlayamıyor

Elano'nun suçu yok, yonetim transfer ederken yanlıs lanse etti

Elano'nun suçu yok, Elano süper Arda dahil herkes kötü...

Bunları geçiniz...

Elano kötü...

En çok koşan 5 adam listesinde adı yok son maçta...

Bir sürü kritik ve sacma sapan top kaypları var... Bunları görelim artık...

2 ara pası verdi demeyin, böyle oynayacaksa Sergen Yalçın'ı alalım 5 tane verir o pastan her maç...

Evet haklısın takımın en kötü oyuncusu Elano hatta . O 60 - 70 metreye attığı ayağa paslar mı ? Herkes atar onu değil mi ? Hey Allahım sabır ver bize ya .

Evet haklısın takımın en kötü oyuncusu Elano hatta . O 60 - 70 metreye attığı ayağa paslar mı ? Herkes atar onu değil mi ? Hey Allahım sabır ver bize ya .

Arkadasım sen o paslara aldanıyorsan o paslar olmadan daha total futbol oynadık Kasımpasa macında biz. Neyse ben görüşümü yazdım uzatmaya gerek yok. Bu Elano hava civa...

Arkadasım sen o paslara aldanıyorsan o paslar olmadan daha total futbol oynadık Kasımpasa macında biz. Neyse ben görüşümü yazdım uzatmaya gerek yok. Bu Elano hava civa...

Kasımpaşa açık oynamasaydı zor oynardık o oyunu . Zaten gördük Eskişehir maçında . .

Kasımpaşa açık oynamasaydı zor oynardık o oyunu . Zaten gördük Eskişehir maçında . .

Evet cunku Elano vardı sahada... Uzun top oynayacagım diye butun takımın dengesini bozan...

Bunu goremiyorsunuz... 4-5 atıyorduk sezon bası, Elano girdi takım bozuldu... Takım duzenini etkiliyor direkt...

Gecen hafta Elano yoktu yine 4-1 i bosverin takım super oynadı yerden ayaga pas tak tak...

Evet cunku Elano vardı sahada... Uzun top oynayacagım diye butun takımın dengesini bozan...

Bunu goremiyorsunuz... 4-5 atıyorduk sezon bası, Elano girdi takım bozuldu... Takım duzenini etkiliyor direkt...

Gecen hafta Elano yoktu yine 4-1 i bosverin takım super oynadı yerden ayaga pas tak tak...

Evet doğru söylüyorsun . . Seneye de satalım Elano ' yu alalım Bursa ' dan Hüseyin Çimşir ' i , Ayhan ' la süper 2 li olurlar valla ayağa pas tak tak ...

Evet doğru söylüyorsun . . Seneye de satalım Elano ' yu alalım Bursa ' dan Hüseyin Çimşir ' i , Ayhan ' la süper 2 li olurlar valla ayağa pas tak tak ...

Elano'yu satalım adam gibi teknik bir oyuncu alalım, Kasımpasa macındaki AMC den giren Gio gibi... Veya Elano'ya verilen şansı, doğru bölgede Gİo'ya verelim... AMC veya AMR...

Elano'yu satalım adam gibi teknik bir oyuncu alalım, Kasımpasa macındaki AMC den giren Gio gibi... Veya Elano'ya verilen şansı, doğru bölgede Gİo'ya verelim... AMC veya AMR...

Biz sistemimizde AMC olayını kaldırmak için Elano'yu aldık. Dünyada da AMC felan yok artık. Hala mı AMC diyorsunuz ?

Serhat bu ya :D

AMC denince akliniza Cassio "Ustad" Lincoln gelmesin. Elano dogru orta saha oyunculari kullanildiginda oyun kurucu/forvet arkasi gibi oynayabilir. Belki de Turkcell Barzo League icin en iyisi bu olur.

Ne istiyorsunuz şu Elano'dan anlamıyorum cidden.Eşşek hoşaf muhabbeti çok iyi özetler bu olayı da neyse...

AMC denince akliniza Cassio "Ustad" Lincoln gelmesin. Elano dogru orta saha oyunculari kullanildiginda oyun kurucu/forvet arkasi gibi oynayabilir. Belki de Turkcell Barzo League icin en iyisi bu olur.

AMC = Ofansif Orta Saha

Yani Alex,Lincoln gibi tek yönlü ve tek mevkiide oynayan adamlar. Yetenekleri tartışılmaz o ayrı konu fakat artık futbolda bu yok. Elano tarzı adamlar var. İngiltere'ye bakın bakalım ofansif orta saha / oyunu tek yönlü oynayan adamlar var mı hiç ?

Ayrıca Elano orta sahada iyi üstad. Forvet arkasıda olabilir ama sistemimiz öyle değil bizim. Sistemimiz 4-3-3, orta saha şeklimiz 1+2. Bu sistemede orta sahada en iyi uyan futbolcu stili Elano gibileridir işte.

Yalnız işte Elano yanına hala partner bulabilmiş değil o ayrı konu. İnşallah seneye bu olayı da çözdüğümüzde asıl o zaman sistemi göreceğiz.

Ben görmeyeli asist de değişmiş...

ELANO'YA TOPU VEREN ADAMI DA SAYALIM MI...

Hatta akını kim başlattı ise onu...

Delimisin sen kardesim???

Orda Elano'nun pasina bak, kac tane adami oyundan düsürüyor.

Ne istiyorsunuz şu Elano'dan anlamıyorum cidden.Eşşek hoşaf muhabbeti çok iyi özetler bu olayı da neyse...

Cangele, Moritz, Volkan Şen vs. yi koysan da Elano kadar iş yapardı bunu görün ...

Hatta daha iyisini yaparlardı...

O ara pasını her mac Bursaspordaki oyuncular da yapıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt