Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
S.Serhat olabilir misin sen kardeş?
S.Serhat olabilir misin sen kardeş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen zaten Elano gibi 50 60 metre adrese teslim paslar attıda biz görmedik.
Elano'nun suçu yok, FR yanlış yerde oynatıyor
Elano'nun suçu yok, pas vermiyorlar
Elano'nun suçu yok, yeni geldi alışması lazım
Elano'nun suçu yok, o kadar teknik ki, takım ona uyum sağlayamıyor
Elano'nun suçu yok, yonetim transfer ederken yanlıs lanse etti
Elano'nun suçu yok, Elano süper Arda dahil herkes kötü...
Bunları geçiniz...
Elano kötü...
En çok koşan 5 adam listesinde adı yok son maçta...
Bir sürü kritik ve sacma sapan top kaypları var... Bunları görelim artık...
2 ara pası verdi demeyin, böyle oynayacaksa Sergen Yalçın'ı alalım 5 tane verir o pastan her maç...
Evet haklısın takımın en kötü oyuncusu Elano hatta . O 60 - 70 metreye attığı ayağa paslar mı ? Herkes atar onu değil mi ? Hey Allahım sabır ver bize ya .
Arkadasım sen o paslara aldanıyorsan o paslar olmadan daha total futbol oynadık Kasımpasa macında biz. Neyse ben görüşümü yazdım uzatmaya gerek yok. Bu Elano hava civa...
Kasımpaşa açık oynamasaydı zor oynardık o oyunu . Zaten gördük Eskişehir maçında . .
Evet cunku Elano vardı sahada... Uzun top oynayacagım diye butun takımın dengesini bozan...
Bunu goremiyorsunuz... 4-5 atıyorduk sezon bası, Elano girdi takım bozuldu... Takım duzenini etkiliyor direkt...
Gecen hafta Elano yoktu yine 4-1 i bosverin takım super oynadı yerden ayaga pas tak tak...
Evet doğru söylüyorsun . . Seneye de satalım Elano ' yu alalım Bursa ' dan Hüseyin Çimşir ' i , Ayhan ' la süper 2 li olurlar valla ayağa pas tak tak ...
Elano'yu satalım adam gibi teknik bir oyuncu alalım, Kasımpasa macındaki AMC den giren Gio gibi... Veya Elano'ya verilen şansı, doğru bölgede Gİo'ya verelim... AMC veya AMR...
Serhat bu ya![]()
Serhat bu ya![]()
arkadasım
İngilizce Özel Ders - İngilizce Öğretmeni - Serdar Kahya
serhat kim?
Ayrıca 50-60 metre uzun pas yerine adam gibi asist yapsın Elano
SUPER LIG 17 MAC 0 ASIST.
Ne yıldız ama ne yıldız... Ne buyuk oyuncu...
AMC denince akliniza Cassio "Ustad" Lincoln gelmesin. Elano dogru orta saha oyunculari kullanildiginda oyun kurucu/forvet arkasi gibi oynayabilir. Belki de Turkcell Barzo League icin en iyisi bu olur.
Ben görmeyeli asist de değişmiş...
ELANO'YA TOPU VEREN ADAMI DA SAYALIM MI...
Hatta akını kim başlattı ise onu...
Ne istiyorsunuz şu Elano'dan anlamıyorum cidden.Eşşek hoşaf muhabbeti çok iyi özetler bu olayı da neyse...