#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Sen de benim dusundugumu mu dusunuyorsun gibi olmus

Ha, savunmak derken de tabii ki ben de Elano'yu sevip savunuyorum, takimdaki en kaliteli adam oldugunu dusunuyorum (Baros aga ile birlikte) ama kotu oynadi miydi kotu diyemiyecek miyiz? Baris'in ne gunahi var o zaman, onun da iyi oynadigi oluyor. Birakin da iyiye iyi, kotuye de kotu diyek

Benim lafım kalitesine b.k atanlara. Eleştri tabii ki yapılır. Ama kalkıp dakika başı bu adamın tek bir pas hatasını dahi eleştrip bu adama kalitesiz deyip, iyi oynadığında bu adamın konusunda bu adamı taktir etmeyip, kötü oynadığında meydana çıkarsan olmaz. Benim lafım bu arkadaşlara, o arkadaşlarda kendini iyi biliyor bu konuda.

bu adama vasat diyen kalitesiz diyen insanin futbol bilgisinden suphelenirim, herkes bir lincoln bir arda tarzi bekliyor ama bir bakin ki en geriden oyunu kuran Odur; maçin gidisatina gore liderligi eline alabilen bir oyuncu, Oyun Sikistiginda oyun o enfes paslari ile açiyor rahatlatiyor,,

ahhh haldun ustunel ahhh, bizim bunlara petreler lazim, bratular, inamotolar,

bu adama vasat diyen kalitesiz diyen insanin futbol bilgisinden suphelenirim, herkes bir lincoln bir arda tarzi bekliyor ama bir bakin ki en geriden oyunu kuran Odur; maçin gidisatina gore liderligi eline alabilen bir oyuncu, Oyun Sikistiginda oyun o enfes paslari ile açiyor rahatlatiyor,,

ahhh haldun ustunel ahhh, bizim bunlara petreler lazim, bratular, inamotolar,

Bu adamı eleştiren arkadaşlar size bunlar lazım....Siz bunlara laiksiniz..:(

947-187410-petre.jpg

Ovidiu+Petre.jpg

DANIEL+FLORIN+BRATU.jpg

Cristian_Baroni.jpg

:ask::coffee:

Benim lafım kalitesine b.k atanlara. Eleştri tabii ki yapılır. Ama kalkıp dakika başı bu adamın tek bir pas hatasını dahi eleştrip bu adama kalitesiz deyip, iyi oynadığında bu adamın konusunda bu adamı taktir etmeyip, kötü oynadığında meydana çıkarsan olmaz. Benim lafım bu arkadaşlara, o arkadaşlarda kendini iyi biliyor bu konuda.

Bu adamin kalitesine b.k atilmamali.

Elano son 15 yılda bu takımın orta sahasında gördüğümüz 3. tam çift yönlü oyuncu..

1-Tugay

2-Emre B

3-ELANO

e ilk 2 sinden sonra bu kadar zaman geçti böyle bir oyuncu görmeyeli, unuttuk tabi ortasaha nasıl bişi :))

neyse yavaş yavaş hatırlıyoruz işte..

Elano son 15 yılda bu takımın orta sahasında gördüğümüz 3. tam çift yönlü oyuncu..

1-Tugay

2-Emre B

3-ELANO

4-Ayhan

e ilk 2 sinden sonra bu kadar zaman geçti böyle bir oyuncu görmeyeli, unuttuk tabi ortasaha nasıl bişi :))

neyse yavaş yavaş hatırlıyoruz işte..

Tugay bizdeyken cift yonlu falan degildi, defansif bir adamdi hucumdaki etkinligi de agir aksak pas atmakti. Tam olarak cift yonlu degildi yani. Onun disinda listeye katiliyorum.

Bjk'de bu sezon Fink yerine Elano & Ernst olsaydi acik ara sampiyon olurlardi.

Fener'de bu sezon Baloni yerine Elano & Emre olsaydi acik ara sampiyon olurlardi.

Bizde Mustafa, Baris ve Ayhan yerine Emre yada Ernst & Elano olsaydi acik ara sampiyon olurduk.

Bjk'de bu sezon Fink yerine Elano & Ernst olsaydi acik ara sampiyon olurlardi.

Fener'de bu sezon Baloni yerine Elano & Emre olsaydi acik ara sampiyon olurlardi.

Bizde Mustafa, Baris ve Ayhan yerine Emre yada Ernst & Elano olsaydi acik ara sampiyon olurduk.

Çok doğru bir saptama..

İşte sanırım şu sıralar o mevki için bir oyuncu düşünüyordur Haldun Üstünel ve teknik heyet.

Birçok arkadaşımızın dediği gibi eğer Nuri sezon sonu satılığa çıkacaksa kaçırmamalıyız. Hem genç yaşına rağmen tecrübe sahibi hem de çift yönlü, ara pasları da iyi atıyor.

Orta saha Nuri-Mehmet(Musa)-Elano şeklinde mükemmel olacaktır..;)

Sadece beşiktaş maçında normal oynadı onun dışında hep vasattı.M.city forumlarına girerseniz onlarda elanonun temposuz bir adam olduğunu söylüyorlar hatta gittiğine üzülen bile yok neredeyse..

Sadece beşiktaş maçında normal oynadı onun dışında hep vasattı.M.city forumlarına girerseniz onlarda elanonun temposuz bir adam olduğunu söylüyorlar hatta gittiğine üzülen bile yok neredeyse..

Link atabılrmısın rengdaş M.City forumalrından Temposuz olduguna dair..!!

Link atabılrmısın rengdaş M.City forumalrından Temposuz olduguna dair..!!

Benim ingilizcem fazla yok..Başka forumdan yazılanlara baktım..Biri biraz çeviri yapmış hatta..

https://www.mancityforum.com/forums/showthread.php?t=5600

*Allah'tan yurtdışında bir takıma gitti, yoksa ligde başımıza bela olabilirdi

*newcastle attığı frikiği daima hatırlayacağım.

*eminim bu yıl youtube'dan onun becerilerini izleyeceğiz. ve tabi ki blackburn'e attığı frikiği haha

*kimse elano gibi penaltı atamaz

*iyi oldu aslında,ona başarılar.umarım cl'de ona karşı oynarız bir gün.

*bir çok zor maçta bütün takım hazır olmasına rağmen Elano takımı kontrol altına alamadı. Bazı fanatik taraftarlarımızca gereğinden fazla değer verildi verilmeye devam ediyor. Eğer 2-0 öndeyseniz ve topa daha fazla sahipseniz iyi oynayan oyunculardan birisi Elano. Ama ne zaman ki zor deplasman maçları oluyor o zaman gereksiz yer işgal ediyor kadroda.

*Yağmuru sevmiyor. Ona her zaman güneş açtıramayız ya!

*Gitmesine çok sevindim. Sadece Robinho artık yalnız kalacak ona üzülüyorum.

*Çenesini kapalı tutup işine odaklansaydı şimdi kadroda olurdu. Disiplin için gönderilmesi doğru. Hughes iyi bir iş yaptı.

*Bazılarınız sanki Maradona´yı satmışız gibi konuşuyorsunuz. Madem dünya kalitesinde bir futbolcuydu neden yeteneklerini daha iyi şekilde göstereceği Serie A veya La Liga yerine Galatasaray a gitti?

*Deplasmandaki hangi maçımızı kazandırdı bize Elano? Hangi giden maçımızı geri çevirdi?

*Pasları çok tehlikeli evet ama pas atma zamanı ve geniş alan sağlarsanız. Sıkı şekilde marke edilince maç içerisinde kaybolup gidiyor kendini unutturamıyor. Ceza sahası içerisinde kolayca top kaptırıyor ve takımın geri kalanı geri dönmek zorunda kalıp topu kazanmaya çalışıyor.

*İyi oynadığı 3-4 maçı örnek gösteriyorsunuz. Ben size abartısız kötü oynadığı çok çok daha fazla maç sayabilirim.

onu özleyeceğim ama gitmesi klüp için en iyisiydi.

Benim ingilizcem fazla yok..Başka forumdan yazılanlara baktım..Biri biraz çeviri yapmış hatta..

Elano - Manchester City Forums

*Allah'tan yurtdışında bir takıma gitti, yoksa ligde başımıza bela olabilirdi

*newcastle attığı frikiği daima hatırlayacağım.

*eminim bu yıl youtube'dan onun becerilerini izleyeceğiz. ve tabi ki blackburn'e attığı frikiği haha

*kimse elano gibi penaltı atamaz

*iyi oldu aslında,ona başarılar.umarım cl'de ona karşı oynarız bir gün.

*bir çok zor maçta bütün takım hazır olmasına rağmen Elano takımı kontrol altına alamadı. Bazı fanatik taraftarlarımızca gereğinden fazla değer verildi verilmeye devam ediyor. Eğer 2-0 öndeyseniz ve topa daha fazla sahipseniz iyi oynayan oyunculardan birisi Elano. Ama ne zaman ki zor deplasman maçları oluyor o zaman gereksiz yer işgal ediyor kadroda.

*Yağmuru sevmiyor. Ona her zaman güneş açtıramayız ya!

*Gitmesine çok sevindim. Sadece Robinho artık yalnız kalacak ona üzülüyorum.

*Çenesini kapalı tutup işine odaklansaydı şimdi kadroda olurdu. Disiplin için gönderilmesi doğru. Hughes iyi bir iş yaptı.

*Bazılarınız sanki Maradona´yı satmışız gibi konuşuyorsunuz. Madem dünya kalitesinde bir futbolcuydu neden yeteneklerini daha iyi şekilde göstereceği Serie A veya La Liga yerine Galatasaray a gitti?

*Deplasmandaki hangi maçımızı kazandırdı bize Elano? Hangi giden maçımızı geri çevirdi?

*Pasları çok tehlikeli evet ama pas atma zamanı ve geniş alan sağlarsanız. Sıkı şekilde marke edilince maç içerisinde kaybolup gidiyor kendini unutturamıyor. Ceza sahası içerisinde kolayca top kaptırıyor ve takımın geri kalanı geri dönmek zorunda kalıp topu kazanmaya çalışıyor.

*İyi oynadığı 3-4 maçı örnek gösteriyorsunuz. Ben size abartısız kötü oynadığı çok çok daha fazla maç sayabilirim.

onu özleyeceğim ama gitmesi klüp için en iyisiydi.

Yorumlardan anlaşılacağı gibi taraftarların büyük bir kısmı gitmesini eleştirmiş. İşte arada böyle gitmesini destekleyen taraftarlar mevcut. İlk senesinde Hughes yoktu ve herkes tarafından süper oynadığı belirtiliyor. İkinci senesinde Hughes geldi ve anlaşamadılar. Zaten kimin haklı olduğu belli oldu. City yönetimi Hughes'i şutladı. Gerek bize geldikten sonra, gerek Hughes'in gönderilmesi gibi etkenlerden de anlaşılacağı gibi sorun Elano'da değil, Hughes'taydı. Shaktar'da veya bizde disiplinle ilgili veya hoca ile ilgili en ufak sorunu yok. Bir tek Hughes'la var. Zaten Hughes'ı da yolladılar...

"Bu da link verdiğin DH forumundan bir arkadaşımızın mesajı ki zaten belirtmiştim yorumumda. Büyük kısmı üzüldü, arada böyle destekleyenler ortaya çıktı... Elano'yu rezil edeceğim diye gene rezil oldun kardeş kusura bakma ;

Sabah girdim 36 sayfa vardı mesajların %80 i Elano nun gidisine üzülen kitledendi. Kalan %20 yi 36 sayfadan çıkartıp(simdi 40 50 olmustur) 10 tanesini özellikle seçmek kolay olmadı heralde
"

:)

umarım sene sonunda iyi bir teklif gelirde gider zarar etmeyiz..yerine hamit, miguel veloso,gago,palasios gibi bir adam alınırda iş yapan orta saha görürsünüz.ileri üçlü keita baros jo gio iyi oynuyor defansta sabri neill caner servet fena değildi diyoruz peki neden oyunu forse edemiyoruz?orta sahadaki zayıflık yüzünden ve elanonun kıytırık sahada kaybolan oyunu yüzünden..yok efendim onun yanına o lazım bu lazım zaten yanında çok iyi adam olduktan sonra herkes iyi oynar.kaldıki elano brezilya milli takımındada ruh gibi oynuyor arjantin brezilya maçını izlemiştim adamın ayağana belki maçta 2 kere top geldi.-ha orda duran toptan bir asisti vardı şimdi kendini uyanık zanneden biri çıkar maçı izlememiş der onuda söyliyeyim.-benim hatırladığım kadarıyla dünya kupası elemelerinde 3 asisti var 3 üde duran top..gerçi asist sayısı benim için önemli değil istediklerimi yapsa yeterli olur bunları yapmıyosa asist gol sayısının fazla olmasını isterim e buda yoksa güle güle demek lazım.çünkü bende oynasam bunları yapamam zaten..

1-2 milyon euroluk adam değil elano 8.5 buna göre değerlendirmek gerekir..bu adamın ayhanı 3-4 e katlaması lazım

ama aksine ayhan son oynadığı 2 maçla elanoyu katladı ee bırakında bizde bu adamı eleştirelim..

+1905

Biri Elano>>> İsa Mesih yazmış Mcity forumunda cok guldum Anladıkalrımı paylasıcam sızle:D

M.City forum; Lütfen Elano kalsın, ben hala inanıyorum! * Bir masal an * bekliyor

-Hello my fellow Manchester City Fans!

Her şeyden önce, tüm yeni sezon için en iyi diliyorum.

Şimdi soruya;

Im Köln, ve çünkü söylentiler duydum hepimiz çok hevesli olan, sevgili 1 that. FC Köln için Oyuncu Elano ilgileniyor.

Hepimiz onun kesinlikle büyük bir oyuncu olduğunu biliyorum.

Onun için bu tür ve Köln'de bize bazı ayrıntılar olabilir misiniz?

Onun gibi ManCity Hayranları musunuz? Kendini iyi eğlendiniz mi? Neden belki size bırakarak, sizce de öyle mi?

Şey bizim için ilginç olabilecek ve gerçekten cevap için teşekkür ederiz.

İngilizce becerilerinin eksikliği benim için üzgünüm

En iyi dileklerimle,

Ryan

M.City forum; Lütfen Elano kalsın, ben hala inanıyorum! * Bir masal an * bekliyor

-Hello my fellow Manchester City Fans!

Her şeyden önce, tüm yeni sezon için en iyi diliyorum.

Şimdi soruya;

Im Köln, ve çünkü söylentiler duydum hepimiz çok hevesli olan, sevgili 1 that. FC Köln için Oyuncu Elano ilgileniyor.

Hepimiz onun kesinlikle büyük bir oyuncu olduğunu biliyorum.

Onun için bu tür ve Köln'de bize bazı ayrıntılar olabilir misiniz?

Onun gibi ManCity Hayranları musunuz? Kendini iyi eğlendiniz mi? Neden belki size bırakarak, sizce de öyle mi?

Şey bizim için ilginç olabilecek ve gerçekten cevap için teşekkür ederiz.

İngilizce becerilerinin eksikliği benim için üzgünüm

En iyi dileklerimle,

Ryan

Dayi bu nasil bi sey ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt