Ahmet ÜNAL
Sarı Üye
- 3 Ocak 2009
- 151
- 0
- 1.286
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
haha çok bomba
haha çok bomba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takıma bakarsak ibrahim üzülmezde oynuyor milli takımda hüseyin cimşirde oynamıştır..Meirada milli takımda oynuyordu..Somut şeyler lazım somut sahada konuşsun elano
alisamiyen.net' Alıntı:İlk olarak şunu belirtmekte fayda var. Bir futbolcu forvete ne kadar yakın oynarsa, ceza sahasına yakın ne kadar çok top alırsa o kadar istatistiklerini arttırma şansı olur.
Elano Galatasaray'da ilk geldiğinin aksine daha geride görevlendirilerek, oyun kurucu görevi üstlendiriliyor. Cezasahasında top alıp bir şeyler yapacak oyuncudan çok, burada bir şeyler yapacak oyuncuya pozisyon hazırlama derdinde. Elano maç kurtaracak oyuncu modelinde değil. Daha çok takımın tamamlayıcısı şeklinde oynuyor. Verilen görevi yapmaya çalışıyor.
Biraz üşenmedim, çok hayran kaldığımız 2 adamın istatistiklerine baktım.
İniesta Barcelona ile 34 maçta 1 gol, 6 asist ile oynamış. 2500 dakika oynamış.
Biraz üşenmedim, çok hayran kaldığımız 2 adamın istatistiklerine baktım.
Xavi ise, 36 maçta 5 gol 8 asist ile oynamış. 3000 dakika oynamış.
Elano ise yeni geldiği takımda, 31 maçta 6 gol 6 asist ile oynamış. 2000 dakika kadar süre almış.
Elano ise yeni geldiği takımda, 31 maçta 6 gol 6 asist ile oynamış. 2000 dakika kadar süre almış.
Elano takımı hızlandıran, oyunu kenarlara açan, takımı pozisyona sokan adam. Dikkat ederseniz bir ara attığımız gollerin çoğunda golün asistinin pasını veren adamdı. Yani pozisyonu hazırlayan adam.
Xavi, ön liberonun önünde oyun kurucu şeklinde oynuyor. Asıl görevi takımı oynatmak gol atmak değil, istatistiklerden belli. İniesta ise onun da daha önünde oynuyor ama onun da istatistikleri belli.
Elano, Xavi ve Iniesta kadar iyi, efektif oynuyor demiyorum ama benzer işi yapıyorlar ve istatistikleri birbirlerine yakın. Bu adamlar görevleri icabı ceza sahasından daha uzak oynuyorlar ve görülmeyen işleri yapıyorlar demek istiyorum.
Elano'yu değerlendiren arkadaşlar bu durumları göz önüne alarak değerlendirsinler lütfen.
Not: Maçla alakalı bir yazı değil, genel bir değerlendirmedir.
Aydınlatıcı bir yorum. Boldladığım nokta Elano'nun istatistiklerine takan arkadaşa gelsin.
Aydınlatıcı bir yorum. Boldladığım nokta Elano'nun istatistiklerine takan arkadaşa gelsin.
Elano, Xavi ve Iniesta kadar iyi, efektif oynuyor demiyorum ama benzer işi yapıyorlar ve istatistikleri birbirlerine yakın. Bu adamlar görevleri icabı ceza sahasından daha uzak oynuyorlar ve görülmeyen işleri yapıyorlar demek istiyorum.
Elano'yu değerlendiren arkadaşlar bu durumları göz önüne alarak değerlendirsinler lütfen.
Bir yazı koyduktan sonra anafikrini anlamaya çalış. Bende 2. defa o bölümü alıp koymak zorunda kalmayayım.
Duran toplarda asist yapan oyuncu Elano değil Arda'dır. O asistlerde sene başında Elano takıma tam olarak oturmadan önceydi. Pana maçında 2 gol 1 asist, Sturm Graz maçında 1 asist, Dinamo Bükreş maçında 1 gol. Elano, Galatasaray'ın Avrupa Liginde lider çıkmasında ki en önemli oyuncuydu. Avrupa'da daha iyi bir istatistik yapmasının nedeni ise Avrupa Ligi'nde oynanan modern futboldur. Herkes Anadolu takımları gibi değil arkadaş 1 puan alacağım diye k.çını yırtsın.
Bir de Elano uzun top yapıyor diye eleştiren arkadaşlar var, harbiden ağzım dışında tüm organlarımla gülüyorum onlara. Galatasaray'ın hedeflediği futbol, pas futbolu; takımına yerden oynatarak daha organize olmasını isteyen Rijkaard, Elano'nun bu özelliğinden faydalanmak istiyor. Bu pas futbolunda ki en önemli etkileşimin oyunun yönünü hızlı değiştirmek olduğunu bilmeyecek kadar cahildir o Elano uzun top yapıyor diye eleştirenler.
Galatasarayın sisteminin terse atılan uzun toplar oldugunu bılmeyen arkadaşlara bende çok guluyorum...
+1 Galatasarayın sisteminin terse atılan uzun toplar oldugunu bılmeyen arkadaşlara bende çok guluyorum...
:allaalla6vr:
Duran toplarda asist yapan oyuncu Elano değil Arda'dır. O asistlerde sene başında Elano takıma tam olarak oturmadan önceydi. Pana maçında 2 gol 1 asist, Sturm Graz maçında 1 asist, Dinamo Bükreş maçında 1 gol. Elano, Galatasaray'ın Avrupa Liginde lider çıkmasında ki en önemli oyuncuydu. Avrupa'da daha iyi bir istatistik yapmasının nedeni ise Avrupa Ligi'nde oynanan modern futboldur. Herkes Anadolu takımları gibi değil arkadaş 1 puan alacağım diye k.çını yırtsın.
Bir de Elano uzun top yapıyor diye eleştiren arkadaşlar var, harbiden ağzım dışında tüm organlarımla gülüyorum onlara. Galatasaray'ın hedeflediği futbol, pas futbolu; takımına yerden oynatarak daha organize olmasını isteyen Rijkaard, Elano'nun bu özelliğinden faydalanmak istiyor. Bu pas futbolunda ki en önemli etkileşimin oyunun yönünü hızlı değiştirmek olduğunu bilmeyecek kadar cahildir o Elano uzun top yapıyor diye eleştirenler.
Evet 4 3 3 Kanatların yer deyiştirmesi ve kanat akınlarının tıkandıgı yerlerde terse atılan Uzun toplar çok önemli(Ters kanata)
Açıklamış bu adam bir daha neden yorum yaptırıyorsun reyis ?