Can Ragıp Sak
Cezalı
- 25 Aralık 2009
- 3.220
- 1
- 1.148
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Ne demek aldıkları paralara bakma ? O zaman bu adam ön libero olacaksa sadece işine geldiği zaman ara paslar atacaksa,skora gool olarak hiçbir katkı yapmayacaksa niye aldın bu adamı,niye o kadar para veriyosun ? Hadii hepsini geçtim o zaman bu takımın oyun kurucusu nerde ? Ona bakarsan elano brezilya milli takımında da orta da oynamıyo kanatta oynuyo,2 orta yapıyo eli belinde geziy
zaman birazda rijkaard'a salla..
Ayrıca ben hiçbir zaman lincoln'ün destekçisi olmadım..
Önemli değil Can, bir dahakine dikkat edersin yeter.
Mevkilerini biliyorsun dimi bu isimlerin? Aldıkları paralara, geldikleri takımlara bakma? Veya teknik direktörlerin bu 2 adamdan ne istediğini biliyorsun dimi?
Bilmiyorsan 14091740196416410610 senedir yazıyoruz buraya, okursun anlarsın. Bilip karşılaştırıyorsan ayıp etmiş olursun.
Neyse, nerde kalmıştık? Lincooolllnn, lincooollnnn
Ne demek aldıkları paralara bakma ? O zaman bu adam ön libero olacaksa sadece işine geldiği zaman ara paslar atacaksa,skora gool olarak hiçbir katkı yapmayacaksa niye aldın bu adamı,niye o kadar para veriyosun ? Hadii hepsini geçtim o zaman bu takımın oyun kurucusu nerde ? Ona bakarsan elano brezilya milli takımında da orta da oynamıyo kanatta oynuyo,2 orta yapıyo eli belinde geziy
Ayrıca ben hiçbir zaman lincoln'ün destekçisi olmadım..