#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Önemli değil Can, bir dahakine dikkat edersin yeter.

Mevkilerini biliyorsun dimi bu isimlerin? Aldıkları paralara, geldikleri takımlara bakma? Veya teknik direktörlerin bu 2 adamdan ne istediğini biliyorsun dimi?

Bilmiyorsan 14091740196416410610 senedir yazıyoruz buraya, okursun anlarsın. Bilip karşılaştırıyorsan ayıp etmiş olursun.

Neyse, nerde kalmıştık? Lincooolllnn, lincooollnnn

Ne demek aldıkları paralara bakma ? O zaman bu adam ön libero olacaksa sadece işine geldiği zaman ara paslar atacaksa,skora gool olarak hiçbir katkı yapmayacaksa niye aldın bu adamı,niye o kadar para veriyosun ? Hadii hepsini geçtim o zaman bu takımın oyun kurucusu nerde ? Ona bakarsan elano brezilya milli takımında da orta da oynamıyo kanatta oynuyo,2 orta yapıyo eli belinde geziyo.O zaman birazda rijkaard'a salla..

Ayrıca ben hiçbir zaman lincoln'ün destekçisi olmadım..

Ne demek aldıkları paralara bakma ? O zaman bu adam ön libero olacaksa sadece işine geldiği zaman ara paslar atacaksa,skora gool olarak hiçbir katkı yapmayacaksa niye aldın bu adamı,niye o kadar para veriyosun ? Hadii hepsini geçtim o zaman bu takımın oyun kurucusu nerde ? Ona bakarsan elano brezilya milli takımında da orta da oynamıyo kanatta oynuyo,2 orta yapıyo eli belinde geziyo.O zaman birazda rijkaard'a salla..

Ayrıca ben hiçbir zaman lincoln'ün destekçisi olmadım..

Kimse Elano'dan gol atsın, asist yapsın istemiyor. Nerenizden uyduruyorsunuz bunu? Ondan tek beklenilen şey atağı hazırlasın. Bugüne kadar gayet yaptı bu işi.

Ben top kaptığını rakibi bozduğunu görmedim koştuysada boşa koşmuş..Barış özbeke diyorsunuz ya..

adam rakibi bozan topu kapan bir oyun tipi degil... nasil futbol izliyorsunuz ?

adam forvet arkasinda yada tam orta sahin ortasinda topu dagitan oyuncu tipi

rakibiyle bogusan birisi degil....

Kimse Elano'dan gol atsın, asist yapsın istemiyor. Nerenizden uyduruyorsunuz bunu? Ondan tek beklenilen şey atağı hazırlasın. Bugüne kadar gayet yaptı bu işi.

O zaman man. city yanlış hayaller kuruyomuş onun hakkında..

valla kimse gool atsın asist yapsın diye beklemiyo gibi yan çizmeler yapmayın,gidin maç günü samiyenin etrafına GS taraftarı arasında bi kamaoyu araştırması yapın bakalım elano hakkında taraftar ne bekliyo ? Bitek sizin ne beklediğinizle olmuyo bu işler.Haaa bu işi iyi yapsa zaten ne bu kadar etkisiz oluruz ne de bunları konuşuruz,gören göz görüyo allaha şükür..

Efsane topic geri geldi. Şimdi sıra elanocularda. Yav bakın allah rızası için söyleyin bu maçta nasıldı. Bu araba bu kadar gidiyor hepimiz biliyoruz.Mercedes değil. en fazla scoda octavia lütfen arkadaşlar.

O zaman man. city yanlış hayaller kuruyomuş onun hakkında..

valla kimse gool atsın asist yapsın diye beklemiyo gibi yan çizmeler yapmayın,gidin maç günü samiyenin etrafına GS taraftarı arasında bi kamaoyu araştırması yapın bakalım elano hakkında bakın bakalım taraftar ne bekliyo ? Bitek sizin ne beklediğinizle olmuyo bu işi.Haaa bu işi iyi yapsa zaten ne bu kadar etkisiz oluruz ne de bunları konuşuruz,istatistikler herkes biliyo..

Taraftarın beklentisi beni hiç ilgilendirmiyor. Taraftar tabii ki gol isteyecek. Bende her maç 50 gol atsın, 25 asist yapsın istiyorum. Ama sadece istiyorum yani.

Önemli olan Rijkaard'ın ondan ne istediği. Kabul edersiniz ki Rijkaard bu ülkede Serhat Türkel'in dışında en çok futbol bilgisine sahip kişi. :) Haliyle Sami Yen'in etrafındaki benim gibi düşünen taraftar yerine Rijkaard'ın düşüncelerine önem veririm.

En çok koşanlar sırasında 2. sıradaydı ilk yarı sonunda. 4,3 km falandı galiba koştuğu mesafe. İyi değil kesinlikle. Orta sahada en geniş alanda oynayan futbolcu olduğundan ötürü normaldir. Her tarafta olayım derken, hiç bir yerde değildi tabi.

En çok koşanlar sırasında 2. sıradaydı ilk yarı sonunda. 4,3 km falandı galiba koştuğu mesafe. İyi değil kesinlikle. Orta sahada en geniş alanda oynayan futbolcu olduğundan ötürü normaldir. Her tarafta olayım derken, hiç bir yerde değildi tabi.

Lincoln de koşsaydı o kadar. O da boş alan topçusuydu. :o

Taraftarın beklentisi beni hiç ilgilendirmiyor. Taraftar tabii ki gol isteyecek. Bende her maç 50 gol atsın, 25 asist yapsın istiyorum. Ama sadece istiyorum yani.

Önemli olan Rijkaard'ın ondan ne istediği. Kabul edersiniz ki Rijkaard bu ülkede Serhat Türkel'in dışında en çok futbol bilgisine sahip kişi. :) Haliyle Sami Yen'in etrafındaki benim gibi düşünen taraftar yerine Rijkaard'ın düşüncelerine önem veririm.

ee işte zaten bu düşünce de sadece sizin beklentilerinizi karşıladığı için elonaya toz kondurmuyosunuz,çünkü sokağa çıkıp kime sorsanız elonadan ne bekliyosunuz diye o şaşalı karşılanma,brezilya milli takımındaki rolüyle,man. city'den gelmesiyle ve haliyle pozisyonuyla bu adamdan takıma kaktı yapmasını beklersiniz..Bu takım buralara ligin başlanlarında ardanın inanılmaz performansı sonra onun düşmesiyle kewell'ın taşıması ve sonra keitanın üstün yetenekleriyle buralara geldi yani elanonun hiçbir katkısı yoktur.Haa koşuyo arkadaş diyosanız kusura bakmayında o kadar parayı bana da verseler ve dediğim gibi beklenti olsa bende koşarım..Adam brezilya milli takımında bile eli belinde geziyo ..

Zaten ne geliyosa başımıza rijkaard yapıyosa, bu yapıyosa doğrudur mantığından geliyo.Zamanında burada antep maçı sırasında rijkaarda 2 çift yazı yazdım diye adam bana rijkaard yapıyosa doğrudur dedi şaştım,kaldım..Fenerlilere aziz yüzünden dalga geçiyoruz ama onlardan hiç farkımız yok..

Lincoln de koşsaydı o kadar. O da boş alan topçusuydu. :o

Lincolnun karakterine tüküreyim ama o koşmasa da gol manyağı yapıyordu takımı. Elano da koşmuş ama ben hala bu adamdan şutlar bekliyorum. Bakalım sezon geldi. Belki hala adaptasyonunu sağlayamamıştır:cheeky-smiley-022:

ee işte zaten bu düşünce de sadece sizin beklentilerinizi karşıladığı için elonaya toz kondurmuyosunuz,çünkü sokağa çıkıp kime sorsanız elonadan ne bekliyosunuz diye o şaşalı karşılanma,brezilya milli takımındaki rolüyle,man. city'den gelmesiyle ve haliyle pozisyonuyla bu adamdan takıma kaktı yapmasını beklersiniz..Bu takım buralara ligin başlanlarında ardanın inanılmaz performansı sonra onun düşmesiyle kewell'ın taşıması ve sonra keitanın üstün yetenekleriyle buralara geldi yani elanonun hiçbir katkısı yoktur.Haa koşuyo arkadaş diyosanız kusura bakmayında o kadar parayı bana da verseler ve dediğim gibi beklenti olsa bende koşarım..Adam brezilya milli takımında bile eli belinde geziyo ..

Zaten ne geliyosa başımıza rijkaard yapıyosa, bu yapıyosa doğrudur mantığından geliyo.Zamanında burada antep maçı sırasında rijkaarda 2 çift yazı yazdım diye adam bana rijkaard yapıyosa doğrudur dedi şaştım,kaldım..Fenerlilere aziz yüzünden dalga geçiyoruz ama onlardan hiç farkımız yok..

Noktasına,virgülüne ve daha göremediğim gözümden kaçan bir belirteç varsa o da dahil hepsine katılıyorum. Daha da üstüne yorum yazmam arkadaş.

Lincolnun karakterine tüküreyim ama o koşmasa da gol manyağı yapıyordu takımı. Elano da koşmuş ama ben hala bu adamdan şutlar bekliyorum. Bakalım sezon geldi. Belki hala adaptasyonunu sağlayamamıştır:cheeky-smiley-022:

Sende de Serhat ve Onur'a doğru kaymalar başlamış. :(

Can kimse burda Rijkaard hatasız demiyor. konuyu nasıl Rijkaard'a getiriyorsun onu da çözemiyorum ben. Şuan takımın başında Yılmaz Vural olsa aynı şeyi derdim ben.

Herif kaç aydır o oyuncularla birlikte. Sizin gibi haftadan haftaya izlemiyor haliyle. Her gün beraber yahu o isimlerle. Bide size mi soracak kim oynar kim oynamaz diye?

Tüü, kaka Elano.

ekleme: he unutamadan Can. Böyle oyunculara yapıcı eleştiri yapmadan da o büyük Fener taraftarından bi farkınız kalmıyor.

Noktasına,virgülüne ve daha göremediğim gözümden kaçan bir belirteç varsa o da dahil hepsine katılıyorum. Daha da üstüne yorum yazmam arkadaş.

Keşke yapsanız da kaliteli tartışmalar dönse. Sanırım buradan kaybediyoruz biz.

her konuda katılmak değil ama bu arkadaşın yazdıkları aynı benim görüşüm. Sezon başından beri Kadir hocam

Keşke yapsanız da kaliteli tartışmalar dönse. Sanırım buradan kaybediyoruz biz.

Üstad elano ile rijkaardın iç içe olması mesele değil. Mesele onda ne bulduğu. Ve hala bu zamana kadar sizin ne gördüğünüz. Bakın futbolcu neill gibidir. Kalitesi gösterir kendini. Adam geldi ilk maçında takımın yıldızıydı.

Keita mesela geldiğindeki ilk maçta israilde süper oynadı,attığı gol verilmedi. İkinci maçta da yazdı golünü. Hala da aynı gidiyor.

Baros ta keza geldiğinde kumaşını belli etti.

Kewelli demeye gerek yok herhalde

Giovani bile hem bu maçta hem kasımpaşa maçında takımın yıldızı. Kumaşı iyiymiş

Peki elano?

Elanodan bişey beklemek güizanın açılıp golleri dizmesini beklemekten daha zor.

Elano'nun koştuğunda bir şey yok bu arada. İlk yarı için 4,3 km hiç bir şey 4-3-3 orta sahası için. İkinci yarı daha az koşacağını söyleyebiliriz. 8 km bile koşmamış olurdu herhalde maç sonuna kadar. Fabregas'ın her maç 11, 12 km koştuğunu düşünürsek, oyuna ve skora katkısını hesaba katarsak; Elano hiç bir şey yapmıyor bu takımda.

Can kimse burda Rijkaard hatasız demiyor. konuyu nasıl Rijkaard'a getiriyorsun onu da çözemiyorum ben. Şuan takımın başında Yılmaz Vural olsa aynı şeyi derdim ben.

Herif kaç aydır o oyuncularla birlikte. Sizin gibi haftadan haftaya izlemiyor haliyle. Her gün beraber yahu o isimlerle. Bide size mi soracak kim oynar kim oynamaz diye?

Tüü, kaka Elano.

ekleme: he unutamadan Can. Böyle oyunculara yapıcı eleştiri yapmadan da o büyük Fener taraftarından bi farkınız kalmıyor.

konuyu rijkaard'a ben getirmedim ki, siz maddenin sonuna rijkaard'ın ne beklediği önemli benim için diye eklemişsiniz,bende cevap verdim :)

Neyse ayrı tellerden çalıyoruz, şampiyonluk giderse suçu kime atacaksınız çok merak ediyorum ama ligde sadece 3 gool atan elanoya atmayacağınız kesin de eğer olursak işte elanonun müthiş performansı sayesinde olduk da diyebilirsiniz :) ..(Olalımda ben ona da razıyım)

ii geceler..

Ekleme :

Sizin beklediğiniz buralarda hep ; ooooo haklısın hocam elano dediğiniz gibi bugünde, bu sezonda muhteşemdi, elanoyu kötüleyenler zaten futboldan anlamıyo demek lazımdı,cevaplarına karşılık verdiğim cevaplara doğru düzgün cevap vermediniz yapıcılıktan bahsediyosunuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt