#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

@Cuma Altınsoy

Arkadaş o mesajından sonra bende artık birşey yazmıcam :p Buyrun ortalık sakin, boş sallayın Elano'ya olabildiğince sallayın...

Zamane gençliğin yeni trendi; Elano'ya sallamak. Sanırım yeni bir mezhep kurmuşlar, günah çıkarıyorlar.

Elano bu formsuzluğuyla formayı haketmiyor. Barış-Sarp-Topal'la idman yapa yapa onlara benzedi. Pazar akşamı rezalet oynadı. Bu gidişle sezon sonuna kadar oturur kenarda. Yorumlara bakıyorum da, neymiş, iki tane pas atmış da gol pozisyonuna sokmuş. Ben bu yoruma bir tarafımla gülerim. Adam oynadığı süre boyunca Selçuk ve Ceyhun karşısında ezildi orta sahada. Bize 90 dakika mücadele eden adam lazım, millet 54. dakikada oyundan çıkana kadar attığı iki pası konuşuyor. Üstelik bunu konuşanlar giderken Lincoln'e küfür eden adamlar.

Yok arkadaş, Elano varken takım oynayamıyor. Rijkaard ona uygun taktik üretemiyor. Hep dediğimiz şey, bu kadar dandik orta saha futbolcularıyla da yapamaz. Bu yüzden Fener maçında ve sezon sonuna kadar Elano'nun yerine Arda'yı koyup, Trabzon açındaki kadroyla oynamamız lazım. Seneye adam gibi transfer yaptıktan sonra seneye oynarsa oynar artık, çünkü belli oldu, Elano bu haliyle ve bu kadro yapısıyla takıma hiçbirşey veremiyor.

Elano fener maçında yedek kalmalı...

leo franco

sabri emre g. neill hakan

m.sarp m.topal arda

keita jo giovani

Elano fener maçında yedek kalmalı...

leo franco

sabri emre g. neill hakan

m.sarp m.topal arda

keita jo giovani

sarp yerine barış

giovanni yerine arda

ardanın yerine caner...

böyle bir dizilişle kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum..

l.franco

sabri - emre g - neill - hakan

barış - m.topal - caner

keita - jo - arda

buda benim yüzde yüz garanti kazanma formulüm..

sarp yerine barış

giovanni yerine arda

ardanın yerine caner...

l.franco

barış - m.topal - caner

keita - jo - arda

Mümkün değil. Fenere karşı Barış'la mı oynayıp kazanacağız. Selçuk ve Deniz Barış'tan bile yeteneksiz ve beceriksiz bir adamdan söz ediyoruz burada. Defans dörtlüsü tamam, hatta Hakan'ın yerine Caner düşünülebilir. Ama orta sahada Topal-Arda-Sarp olmalı. İleride de Keita-Jo-Gio.

Milli Takıma seçildin yelkenler suya indi,Elano efendi biraz kıpırda şampiyonluk kaçıyor!

ben topalın yanında ayhanın oynamasını daha mantıklı buluyorum topuda oyuna iyi sokar risk alıp bizi rahatlatır barış gibi olmaz yani 2 metreye herif pas atamıyor en iyisi ayhandır!

Sistem bellidir zaten bizim artık. Mehmet Topal veya Mustafa Sarp ön libero. Ayhan, Mustafa veya Caner hemen önünde ön liberonun. Arda, Caner hatta Ayhan ise ofansif orta saha.

Ayhan bu sene 2 maç dışında rezaletin ötesinde oyun sergiledi.Geçenlerde Ayhan'ın futbolu bırakması lazım diyenler şimdi Elano'nun yerine o oynasın diyor. :)

sarp yerine barış

giovanni yerine arda

ardanın yerine caner...

l.franco

barış - m.topal - caner

keita - jo - arda

böyle orta sahada nasıl pas yapacağımızı söyler misin?

Bir adama 7-8 milyon euro bonservis veriyorsan , aynı adama yıllık 3 milyon euro para veriyorsan, Hücuma dönük oyun oynuyorsa ,bu adam taraftarlardan statta hala baskı görmemişse, sana Ligde bir maç kazandıracak. Koparacak bir maçı. Elin tabatası bile maç kazandırdı. 1 tane maçı bizim için kazan elano 1tane be

Bir adama 7-8 milyon euro bonservis veriyorsan , aynı adama yıllık 3 milyon euro para veriyorsan, Hücuma dönük oyun oynuyorsa ,bu adam taraftarlardan statta hala baskı görmemişse, sana Ligde bir maç kazandıracak. Koparacak bir maçı. Elin tabatası bile maç kazandırdı. 1 tane maçı bizim için kazan elano 1tane be

Mesaj yazmayacağım demiştim ama zorluyorsunuz inanın. Tabata bile maç kazandırmış.

Neden kendi futbolcumuzu unutuyoruz bir çırpıda ? Neden Elano'nun avrupadaki süper performansını unutuyoruz. Avrupada gruplardan çıkmamızda başrolü Elano oynadı, Atletico deplasmanında oynadığımız oyununda mimarlarındandı Elano. Ligtede bir çok maçta çok iyi performans gösterdi.

Herşeye tamam ama karşı taraftan bir oyuncu bile şöyle yaptı bizim ki yapamıyor gibi mesajlara cevap yazarım... Lütfen beyler, bu oyuncu Galatasaray'ımızın oyuncusudur. Yaptıklarını görmezden gelmek olmaz. Mesela Lincoln'ü de sevmem ama geçen sene sırf ilk yarıdaki asistleriyle asist kralı oldu adam mesela, avrupadaki oyunda da büyük emeği vardı (olayın arka yüzünü geçiyorum tabii). Bu konuda da hassas bir insanım.

hani elano yu eleştirenler ''dahi,artniyetli,fenerli'' filan ya?...kendisinden hala umutlu olanları,oyun tarzını beğenenleri de anlarım.ama şu TS maçında (diarra-essien değil) selçuk-colman (bizde oynayacak kapasitede görmem ikisini de) gibi adamlara karşı ezildikten,her ikili mücadelede yerlerde süründükten sonra da ne kadar şahane oynadığını hararetle anlatanların durumunu tek bir kelime ifade edebilir:AŞK...

hani elano yu eleştirenler ''dahi,artniyetli,fenerli'' filan ya?...kendisinden hala umutlu olanları,oyun tarzını beğenenleri de anlarım.ama şu TS maçında (diarra-essien değil) selçuk-colman (bizde oynayacak kapasitede görmem ikisini de) gibi adamlara karşı ezildikten,her ikili mücadelede yerlerde süründükten sonra da ne kadar şahane oynadığını hararetle anlatanların durumunu tek bir kelime ifade edebilir:AŞK...

Abiciğim ne ezilmesi yav?Elano bir pozisyonda 3 kişinin arasında topu vermeyip faulu aldı,ayrıca maç boyu daha iyi oynayan takım bizdik.Neresi ezmiş oluyor bunun?

Abiciğim ne ezilmesi yav?Elano bir pozisyonda 3 kişinin arasında topu vermeyip faulu aldı,ayrıca maç boyu daha iyi oynayan takım bizdik.Neresi ezmiş oluyor bunun?

sorum çok samimi,maçı izledin mi?...kaç kez faulsüz fiziksel temasla yerde buldu kendini.90 dk seyrettim,gözüme inanırım...

sorum çok samimi,maçı izledin mi?...kaç kez faulsüz fiziksel temasla yerde buldu kendini.90 dk seyrettim,gözüme inanırım...

Maçı 90 dakika izledim.Eğer sen gerçekten seyredip Trabzon orta sahası ezdi diyorsan yazıklar olsun...

sezon bitti hala elano kendini gösteremedi çok üzülüyorum bu çocuğa...

Yukarıda bir video var koyup durmayın. Sanki bir şey yapmış gibi sürekli onu koyuyorsunuz. Videoda da hiç bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt