Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elano fener maçında yedek kalmalı...
leo franco
sabri emre g. neill hakan
m.sarp m.topal arda
keita jo giovani
sarp yerine barış
giovanni yerine arda
ardanın yerine caner...
böyle bir dizilişle kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum..
l.franco
sabri - emre g - neill - hakan
barış - m.topal - caner
keita - jo - arda
buda benim yüzde yüz garanti kazanma formulüm..
sarp yerine barış
giovanni yerine arda
ardanın yerine caner...
böyle bir dizilişle kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum..
l.franco
sabri - emre g - neill - hakan
barış - m.topal - caner
keita - jo - arda
buda benim yüzde yüz garanti kazanma formulüm..
Bir adama 7-8 milyon euro bonservis veriyorsan , aynı adama yıllık 3 milyon euro para veriyorsan, Hücuma dönük oyun oynuyorsa ,bu adam taraftarlardan statta hala baskı görmemişse, sana Ligde bir maç kazandıracak. Koparacak bir maçı. Elin tabatası bile maç kazandırdı. 1 tane maçı bizim için kazan elano 1tane be
YouTube - Elano Blumer Trabzonspor macinda ne yapti?
... Adam 2-3 tane 100% golluk pas vermis(biri gol olsaydi kral ilan edilirdi burda), cok kosmus ve defansina yardim etmis ama sen UTANMADAN rezaletti diyorsun....
hani elano yu eleştirenler ''dahi,artniyetli,fenerli'' filan ya?...kendisinden hala umutlu olanları,oyun tarzını beğenenleri de anlarım.ama şu TS maçında (diarra-essien değil) selçuk-colman (bizde oynayacak kapasitede görmem ikisini de) gibi adamlara karşı ezildikten,her ikili mücadelede yerlerde süründükten sonra da ne kadar şahane oynadığını hararetle anlatanların durumunu tek bir kelime ifade edebilir:AŞK...
Abiciğim ne ezilmesi yav?Elano bir pozisyonda 3 kişinin arasında topu vermeyip faulu aldı,ayrıca maç boyu daha iyi oynayan takım bizdik.Neresi ezmiş oluyor bunun?
sorum çok samimi,maçı izledin mi?...kaç kez faulsüz fiziksel temasla yerde buldu kendini.90 dk seyrettim,gözüme inanırım...