#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

sokakdan cevirdiğimiz abuzittin efendiye ,sana yılda 3 milyon euro vereceğim ,antreman yap,calış cabala desek ,eminimki abuzittin efendi daha iyi futbol oynardı...

Peki Barış mı Elano mu?

barış kazma pasları yerini bulmaz ,elano teknik ama onunda pasları yerini bulmaz ,barış en azından faul falan yapar rakibe basar topda kazanır hatta rakip kale önünde pozisyona girip golde kacırır ,elanoda böyle bir durumda yok ...

o zaman sec beğen al ..ama ısrarlyız abuzittin efendi 3 milyon euroya 90 dakikada sahayı rakibe dar eder dar...

Neilli koyarım orta sahaya. Yanına da emre çolak:D

Baris her türlü 10 basar Elano'ya. Teknik filan demeyin bana. saga sola 3-4 metre paslarini Baris da atar. 2-3 tane atacagi uzun topa mi kaldik?? yürüyün gidin.

ohhh ohhh burası süper olmuş Barış ve Mehmet Güvenlede kıyaslandı Elano ....

Kİm kaldı daha kıyaslayacağınız birisi merak ediyorum gerçekten

Ne derbiymiş b kardeşim saydırmadıgınız 3 isim kaldı onlarda allahtan iyi oynadı yoksa 11 cıkaramayacaktık :D

Böle devam edin...

Neyse şaka falan bir yere kadar tamam iyi oynamdaı belki hala istenile düzeyde değil ama yapmayın etmeyin Mehmuet güven yok iki uzun pas falan filan

Allah Aşkına yapmayın yahu

elano bu macta oynamayacaksan hangi macta oynayacaksin biktim artik ruhsuz brezilyalilardan

Yanına 2 tane süper ön libero lazımmış. Şöyle ileriye de geriye de oynayabilen, oyunu domine eden, pas yüzdesi yüksek, şut çekip gol pasları verebilen, ara pasları atabilen, verkaçlarla adam eksilten , çok koşan çok çalışan, pres yapabilen 2 tane ön libero olursa Gerçek elanoyu görecekmişiz. Öyle diyorlar. :)

Sinirden kimse ne dediğini bilmiyor.

Taraftarın beklentisi çok büyüktü bence bunu karşılayamadı...

Bu saatten sonra freekickten gol atsın her attığı gol için bu konuya girip En Büyük Elano diye bağırıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt