#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Yahu adamı 10 numaralarla kıyaslatmıyosunuz sonrada ileri çıkmıyor diyorsunuz.Ne ulan o zaman adamın mevkisi?Hadi onu geçtim iliç elano yerinde oynuyordu arkasındada bir adam vardı oda forvet arkası felan oynamıyordu.Arkanda bir adam varken nah çıkarsın sürekli ileri.Elanonun arkasında topal yanındada sarp var bu adam ileri çıkamıyosa çıkmasın hiç zaten mümkünse.Fenerbahçede emrenin önünde alex gibi kıçını kaldırmayan adam var emre çıkabiliyor defans orta saha köprü oluyor elanoda çıksın.

Elano ne yapmaya çalışıyorsa bişey yapamıyor işte.

Çıkıyordu ileri işte kardeşim. Boşuna demiyoruz cümbür cemaat hücum diye. Lig kalitesiz bizim forvetler çok kaliteli olduğundan gelene geçene sallıyorduk 4-5 tane. 3 forvet oynuyorduk resmen. Ama ümit-necati-hakan hep top tutma kabiliyeti üst düzey oyuncular. Sürekli rakip alanda kalabiliyorduk. Bir şekilde de golleri buluyorduk.

Yahu adamı 10 numaralarla kıyaslatmıyosunuz sonrada ileri çıkmıyor diyorsunuz.Ne ulan o zaman adamın mevkisi?Hadi onu geçtim iliç elano yerinde oynuyordu arkasındada bir adam vardı oda forvet arkası felan oynamıyordu.Arkanda bir adam varken nah çıkarsın sürekli ileri.Elanonun arkasında topal yanındada sarp var bu adam ileri çıkamıyosa çıkmasın hiç zaten mümkünse.Fenerbahçede emrenin önünde alex gibi kıçını kaldırmayan adam var emre çıkabiliyor defans orta saha köprü oluyor elanoda çıksın.

resmindeki adam ile Gerets in taktiği ayrı, daum un ayrı. bu adamlar sahada kafalarına göre takılmıyorlar. senin çıksın demenle olmuyor, Rijkaard ın demesi lazım.

Çıkıyordu ileri işte kardeşim. Boşuna demiyoruz cümbür cemaat hücum diye. Lig kalitesiz bizim forvetler çok kaliteli olduğundan gelene geçene sallıyorduk 4-5 tane. 3 forvet oynuyorduk resmen. Ama ümit-necati-hakan hep top tutma kabiliyeti üst düzey oyuncular. Sürekli rakip alanda kalabiliyorduk. Bir şekilde de golleri buluyorduk.

Yahu bırak ya yanında iki ön libero oyuncu var sarp topal çıkması lazım..Koy galatasaraya emreyi bak nasıl çıkıyor.

Kaldıki elanonun forvet oynadığı bir kaç maç var orda bile varlık gösteremedi ilerder..10 numara değil orta saha desen yetersiz kalıyor garip bir oyuncu.

Sene başındaki ayhanı elanoya tercih ederim.

Garip bir oyuncu değil. Şuan takımda ön-libero olmadığı için fizik gücü yetersiz Elanoya Rijkaard o görevi veriyor mecburen.

:2aloh1::2aloh1:

Gülme krizine gireceğim ya vallahi bu kadar anlamamazlıktan gelemez insan bile bile mi yapıyorsun kardeşim bunları.

Rijkaard talimat vermeden Elano niye çıksın ileri ? Sen futbolcu olsan hocan seni defansif olarak oynatsa köprü görevi için sen ısrarla ileri çıkar mısın çıkmaz mısın ? Sen karaktersiz ve disiplinsizsen bilemem tabii çıkarsın ama Elano görev neyse onu yapar.

Ama harbi yüz yılın yorumudur bu ya. İliç Elano'nun bölgesinde oynuyor he birde defansif olarak sol içte felan oynuyordu zaten :2aloh1:

Sırf gülmek için yorumların okunur ya. Hoca defansif oynatıyor diyoruz adam niye ileri çıkmıyor diyor hala :D !

blumer hoş ama boş oyuncu.. bu yılla birlikde 3 yıl boyunca kafasına göre takılıp paraları yığacak taraftarda devamlı ha bugün ha yarın diye mr blumerden iyi oyun bekleyecek..

gecin efendim...

blumer hoş ama boş oyuncu.. bu yılla birlikde 3 yıl boyunca kafasına göre takılıp paraları yığacak taraftarda devamlı ha bugün ha yarın diye mr blumerden iyi oyun bekleyecek..

gecin efendim...

Tanımadığın bir adam hakkında ne kadar kolay yorumlar yapıyorsun.Futbolunu bırak sen bu adamın hiç mücadele etmediğini gördün mü?

Galatasaray seyircisiyle ilgili gözlemlerini bizimle paylaşabilir misin? Galatasaray seyircisinin profilini bize özetleyebilir misin?

Galatasaray taraftarlarını tebrik etmek istiyorum. Çünkü bir takım için taraftar çok önemlidir. Taraftarlar üzerlerine düşen görevleri çok iyi yapıyor. Kötü oynadığımız zamanlarda bile bizim yanımızda oluyor. Taraftarlarla ilgili daha önemli şeyler söylemek istiyorum. Bazen basın gibi taraftarların da kafasında soru işaretleri olabilir. ‘’Elano buraya geldi fazla çalışmıyor, niye iyi oynamıyor, bir sene kalıp gidecek gibi’’ yorumlar beni çok üzüyor. Taraftarlara şunu söylemek istiyorum. Ben çok çalışkan bir insanım. Antrenmanlara ilk gelenlerden biriyim. Antrenmanlarda elimden geleni yapıyorum. Devamlı olarak ‘’nasıl daha iyi bir yere gelebilirim, Galatasaray’a nasıl daha faydalı olabilirim’’ diye düşünüyorum. ‘’Elano bir sene oynayıp gidecek’’ şeklinde bir düşünce oluşmasın. Haldun Bey beni transfer ederken bunu kendisine de söyledim. Ben Ukrayna’ya, İngiltere’ye giderken de bu mantaliteyle gittim. Her zaman kendime ve çalıştığım yere olan saygım büyüktür. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Taraftarlardan biraz daha fazla destek bekliyorum. Kimsenin şüphesi olmasın ki Elano çok çalışıyor ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bunu çok iyi bilsinler.

.

Hazretlerinin yanina iki tane kaliteli çift yönlü orta saha oyuncusu lazimmis ve anca öyle gerçek performansini gösterecekmis. Hos onlar geldikten sonra Rijkaard Elano'nun yerine beni de koysa orta saha diri gözükür.

Hazretlerinin yanina iki tane kaliteli çift yönlü orta saha oyuncusu lazimmis ve anca öyle gerçek performansini gösterecekmis. Hos onlar geldikten sonra Rijkaard Elano'nun yerine beni de koysa orta saha diri gözükür.

Bunların isimleri de belli;Kallström ile Emana olacak.Burdaki futbol profesörlerinin gözlemidir.Yoksa oynamazmış bu adam.Oynamsın çokta tın.

Elano senin abin mi? Adama tanımıyor diyorsun.Senin kadar o da tanıyor.Çok bilmişlik taslamayın.

Bu adamın oynadığı hiç bir kulüpte bir disiplinsizliği görülmüş mü?Moyes hariç(Yıldızlar topluluğunu başarısız yaptığı için gönderilen Moyes)hangi TD ondan şikayetçi olmuşki böyle yorum yapıyorlar abuk subuk?

Oyunu domine ettiği maçlardan sonra salya sümük Elano'ya övgüler yağdıranlar şimdilerde pek bir değişmiş. :)

Bu adamın oynadığı hiç bir kulüpte bir disiplinsizliği görülmüş mü?Moyes hariç(Yıldızlar topluluğunu başarısız yaptığı için gönderilen Moyes)hangi TD ondan şikayetçi olmuşki böyle yorum yapıyorlar abuk subuk?

Biz adama disiplinsiz demiyoruz.Kimse de diyemez zaten.Ama görünen köyde uzakta değildir:D Göz var nizam var.Bu adamın kötü performansını başkası üzerine yıkamazsınız.O yıktığınız insanlar,bu takımı 2 yıl önce çatır çatır şampiyon yaptı

:2aloh1::2aloh1:

Gülme krizine gireceğim ya vallahi bu kadar anlamamazlıktan gelemez insan bile bile mi yapıyorsun kardeşim bunları.

Rijkaard talimat vermeden Elano niye çıksın ileri ? Sen futbolcu olsan hocan seni defansif olarak oynatsa köprü görevi için sen ısrarla ileri çıkar mısın çıkmaz mısın ? Sen karaktersiz ve disiplinsizsen bilemem tabii çıkarsın ama Elano görev neyse onu yapar.

Ama harbi yüz yılın yorumudur bu ya. İliç Elano'nun bölgesinde oynuyor he birde defansif olarak sol içte felan oynuyordu zaten :2aloh1:

Sırf gülmek için yorumların okunur ya. Hoca defansif oynatıyor diyoruz adam niye ileri çıkmıyor diyor hala :D !

Ulan sen nerden biliyon defansif oynattığını?Rijkaardın taktiğinde 3 ön libero mu var?

Adamın ileri çıkmak sorumluluk almak gibi bir isteği yokki.

Elano şuan tam deconun yerinde oynuyor.

İliçi bilmeden b.k atıyorsun iliç forvet arkası değil bizdede öyle oynamadı 4-4-2 oynuyorduk ve orta sahanınortasında oynadı.Hatta bizden gittikten sonra teknik direktörü ön libero bile oynatmış.

Biz adama disiplinsiz demiyoruz.Kimse de diyemez zaten.Ama görünen köyde uzakta değildir:D Göz var nizam var.Bu adamın kötü performansını başkası üzerine yıkamazsınız.O yıktığınız insanlar,bu takımı 2 yıl önce çatır çatır şampiyon yaptı

Abiciğim oynana oyunlar arasında fark var yav.Elano'nun Fener maçında hücumda görünmemesi ama Mehmet'in çıkıp(pas yapamayan) Arda'nın girmesinden sonra(pas yapan) topla daha çok oynaması.Keita'ya en az 4-5 kere uzun pasla topu buluşturması,daha çok dikin oynaması tesadüf mü yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt