Peki ne yapmaliyiz Elano'yu gonderip, sil bastan mi yapmaliyiz ? Yoksa Elano'ya sabir edip, yeni sezonda daha kaliteli oyuncular ile performans degerlendirmesi mi yapalim ? Bana gore ikinci sik. Yahu siz bana " vasat " orta sahali basarili olan bir takim soyleyin. Sarp,Baris,Ayhan, ve formsuz Topal. Elano'nun bu oyuncular icinde fark yaratmasi gerektigine katilmiyorum. Elano sistem oyuncusu, Alex,Lincoln gibi mac kazandiran bir oyuncu degil. Ki mevkisi " forvet arkasi degil " saydigim oyuncular gibi. Ki 4-3-3 sisteminde Lincoln,Alex gibi adamlar ile oyniyamazsin. Onlar gunu kurtarmak icin olan sistemin oyunculari. Xavi ile Elano'yu kiyasliyanlar var, yanlis !. Xavi, Elano'dan kat be kat ustun bir oyuncu. Ki Elano Barca gibi bir takimda oynasa, Xavi kadar olmasada is yapar. Alex,Lincoln gibi oyuncular orada is yapmaz, cunki Barcelona bir sistem takimi. Galatasaray'da sistem takimi olmaya calisan bir takim. Galatasaray'in sil bastan yapmasina gerek yok. Eger Elano yollanacaksa, Emre Colak'in monte edilmesi lazim Elano'nun yerine. Ki benim inanincim tam Emre Elano'dan daha iyi bir futbolcu olacak. Pjanic'e benzettigimi daha once belirtmistim Emre'nin. Elano'dan gelcek para ile on libero alinir, Emre monte edilir onun yerine. Bunun olmasini isterim. Mehmet Topal'a Valencia'dan ilgi varmis, Baris'a talip cikmis, Ayhan ve Sarp'i takas icin kulanabilirsek misal, " Murat Ceylan ". " 2 tane orta saha ", Elano ? Emre Colak, Murat Ceylan ve bonservisiz Hamit. Elano'yu iyi paraya satabilirsek, kesinlikle Emre'nin oraya monte edilmesini isterim. Elano 7, Mehmet 5 " en az ", Baris 2. Eder 12, s.l'e katilirsak gelecek para, aslantepe'nin gelirleri, loca satislar vs..vs..