#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Al gulum ver gulum veya geri pas yapilarak da pas yuzdesinin baya yuksek olacaginin farkindasin degil mi? Belli ki degilsin. Ayni problem Jedi Master'in SS Turkel'de de vardi. Mehmet Topal'in pas yuzdesini tekrarlayip duruyordu, halbuki adamin paslarinin yarisi stoperlere diger yarisi da beklereydi.

Al gulum ver gulum veya geri pas yapilarak da pas yuzdesinin baya yuksek olacaginin farkindasin degil mi? Belli ki degilsin. Ayni problem Jedi Master'in SS Turkel'de de vardi. Mehmet Topal'in pas yuzdesini tekrarlayip duruyordu, halbuki adamin paslarinin yarisi stoperlere diger yarisi da beklereydi.

Yaw sanki Elano başka türlü paslaştı bizde yapmayın lütfen.

Elano'nun yerine Sarp-Barış-Ayhan'ı koysak emin ol sırıtmazdı.Zaten bunu okuduktan sonra anladım ki boşuna tartışıyoruz.

Sarp dediğin adam Elano ile aynı yaşta ama hiç bir resmi maçta Türkiye forması giymemiş,bir hazırlık maçında oynadı sanırım.

Barış için benden çok 'I know this game'ci olan şahıslar eleştiride bulundu koca bir yılda.

Gözlük mü takıyosun bilmiyorum ama onlar senin işine yaramıyor sanırım.Ya da ne içtiysen aynısından ben de istiyorum.

Yaw sanki Elano başka türlü paslaştı bizde yapmayın lütfen.

Fener macinda Nonda'ya attigi 4-5 tane ara pas vardi, Nonda'nin kagni gibi olmasindan dolayi harcandi hepsi de. Cogu macta yaninda Sarp ve Topal gibi futbol katilleri vardi. Ortada bombosken pas bile alamiyordu adam. Ille de pas yuzdesine bakacaksan takimin rakip sahaya dagilamamasi ve topu dogru duzgun ileri tasiyamamasindan dolayi denedigi uzun paslari hatirla. Elano'ya pas konusunda laf edilmez. Mucadele konusunda edilir sadece.

Sarp bizde Elanodan daha iyi pas yüzdesiyle oynuyor Brezilya milli takımına koymadan emin olmayın.Malum Gsda yanındaki oyuncular kötü.

Oğlum neyi savunuyorsun :o

Elano dün yaklaşık 250 milyon kişiye; Kendi yarı sahasının ortasında , arkasındaki oyuncuların yetersizliklerini kapatmaya çalışırken değil , rakip yarı sahada etkili olduğunu göstermedi mi ?

Ya şu Onur'u bırakın Allah aşkına, bizler cevap yazdıkça o saçmalamaya devam ediyor. Adamın en iyi oynadığı maça birşey yapmadı diyen adamla Elano'yu mu tartışıyorsunuz ?

Biz herşeyi yapsakta o hala saçmalamaya devam edecek.

Elano dün yaklaşık 250 milyon kişiye; Kendi yarı sahasının ortasında , arkasındaki oyuncuların yetersizliklerini kapatmaya çalışırken değil , rakip yarı sahada etkili olduğunu göstermedi mi ?

Sen kime laf anlatıyorsun farkında değilsin bence :)

Elano'ya pas konusunda laf edenlere ; Sami Yen'deki Beşiktaş maçında 60 metreden Kewell'ın ayağına isabet ettirdiği topu münasip görüyorum

250 m kişiden yaklaşık bir 10 kişi Elano'ya nasıl çamur atarız, diye izliyorlardı maçı.

Elano'ya pas konusunda laf edenlere ; Sami Yen'deki Beşiktaş maçında 60 metreden Kewell'ın ayağına isabet ettirdiği topu münasip görüyorum

Şu sanırım :

niketop01_1219388538.JPG

Ayrica konu Arda olunca cok top kapar, defansa yardim eder, fizigi mukemmeldir, kondisyonu 250 dakikadir, ama Elano olunca 60 dakikalik kondisyon, birsey yapmadi vs. Isine gelirse yani degil mi Onur efendi?

Reyis bir bak o zaman Elano kimlere,nerelere pas atmış . Al gülüm ver gülüm mü oynamış

elanog.png

Oyle oynamadi diyorum zaten hiyar, adam Mustafa Sarp daha yuksek yuzdeyle oynar Elano'dan dedi de ben de Elano'nun daha zor paslar denedigini, Mustafa Sarp ve Mehmet Topal gibilerinin de al gulum ver gulum yaparak yuzdelerini yuksek tutabileceklerini soyledim.

valla arkadaşlar, dün geceki oyunundan sonra biz bu adamı transfer etseydik eğer, havaalanında değil havada karşılardık...

bütün atakları o yönlendirdi, sağa sola pasları dağıtıp atakları şekillendirdi... rakip ne olursa olsun, orda kaka da var, başkalarıda var...

ve bunları brezilya milli takımında yaptı elano...

bizde neler yapıyor? belli değil çünkü yanında oynayan adamlar yeteneksiz... barış ayhan msarp... kusura bakmayında bu adamlara messi bile gelse bişey oynayamaz...

brezilya milli takımının oyun kurucusuna dmc oynamak zorunda bırakıyoruz yanındaki dmc görünüşlü yeteneksizler olduğu için...

bu şekilde zaten kalmaz bizde, elano'yu istemeyenler fazla üzülmesinler kendisi gidecektir kesin...

Oyle oynamadi diyorum zaten hiyar, adam Mustafa Sarp daha yuksek yuzdeyle oynar Elano'dan dedi de ben de Elano'nun daha zor paslar denedigini, Mustafa Sarp ve Mehmet Topal gibilerinin de al gulum ver gulum yaparak yuzdelerini yuksek tutabileceklerini soyledim.

:asd:

Bizde skora katkı yapmıyor diye eleştiriliyor,Brezilya'da ise skora katkı yapıyor diye yine eleştiriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt