#9 Eren Derdiyok

eren çok yetenekli bir oyuncu ama burda arkadaşların dediği gibi tembel biri iyi çalışırsa iyi bir yere gelir ayrıca çok ağır sakatlıklar geçirdi

Şampiyonlar ligi takımlarını geçtim. Türkiye Süper Liginde Forvet hattı en kötü takım sıralamasında Alanya bile bizdedir. Yandık ki ne yandık !

Erenin sakatlık sorunu olmasa fena adam değil çokta gömmeye gerek yok
Bu görüşe maalesef katılmıyorum kardeşim. Maçları izle istersen eren takıma top oynatamıyor. Olay sadece gol atmak değil. Eren o cüsseyle kafa topuna çıkıp indiremiyor. Şöyle kalçayı stopere koydumu topu saklayamıyor. Çalım hız vs onları beklemiyorum zaten yok da, karşısında oynayan stoper rahat oynuyor. Forvet dediğin adamın karşısındaki stoper ya adamın hızından korkacak ya da yanına geldimi duvara toslamış gibi hissedecek güçlü olacak forvet.
Benim nacizane görüşüm ama eren de maalesef bu özellikler yok

Bu görüşe maalesef katılmıyorum kardeşim. Maçları izle istersen eren takıma top oynatamıyor. Olay sadece gol atmak değil. Eren o cüsseyle kafa topuna çıkıp indiremiyor. Şöyle kalçayı stopere koydumu topu saklayamıyor. Çalım hız vs onları beklemiyorum zaten yok da, karşısında oynayan stoper rahat oynuyor. Forvet dediğin adamın karşısındaki stoper ya adamın hızından korkacak ya da yanına geldimi duvara toslamış gibi hissedecek güçlü olacak forvet.
Benim nacizane görüşüm ama eren de maalesef bu özellikler yok

Hava topuna katılıyorum o konu da ha muğdat ha eren,top saklama işinde de eh işte ama geriye sürekli geliyor çalışkan saha da ve en azından tecrübesi var gol noktaların da olmayı iyi biliyor duracağı yer konusun da ve rakip stoperleri takip ediyor.Komple bir santrafor değil ama bazen beklenmedik işler de yapabiliyor en büyük eksiği sakatlık ve yaşadığı sakatlıklardan dolayı saha da biraz çekingen durması bence

DPG5eI2W4AAszEQ

Eren sen dünyanın en iyi forvetisin aslanım sakatlanmak filan yok tmm mı

En komik olan is. Eren icin adam gibi teklif gelseydi (mesela maasini bizim ödememize gerek yok), onu coktan satmislardi. Reziller o zaman resmen forvetsiz sezona girerdi gibi geliyor bana

sakatlanmasın yeter.zaten bu sene takımın skor yükünü kanat oyuncuları ve orta saha oyuncuları çekecek gibi.ileride pres yapıp geriden gelen oyunculara duvar olsa bile yeter.

Geri
Üst Alt