- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu görüşe maalesef katılmıyorum kardeşim. Maçları izle istersen eren takıma top oynatamıyor. Olay sadece gol atmak değil. Eren o cüsseyle kafa topuna çıkıp indiremiyor. Şöyle kalçayı stopere koydumu topu saklayamıyor. Çalım hız vs onları beklemiyorum zaten yok da, karşısında oynayan stoper rahat oynuyor. Forvet dediğin adamın karşısındaki stoper ya adamın hızından korkacak ya da yanına geldimi duvara toslamış gibi hissedecek güçlü olacak forvet.Erenin sakatlık sorunu olmasa fena adam değil çokta gömmeye gerek yok
Bu görüşe maalesef katılmıyorum kardeşim. Maçları izle istersen eren takıma top oynatamıyor. Olay sadece gol atmak değil. Eren o cüsseyle kafa topuna çıkıp indiremiyor. Şöyle kalçayı stopere koydumu topu saklayamıyor. Çalım hız vs onları beklemiyorum zaten yok da, karşısında oynayan stoper rahat oynuyor. Forvet dediğin adamın karşısındaki stoper ya adamın hızından korkacak ya da yanına geldimi duvara toslamış gibi hissedecek güçlü olacak forvet.
Benim nacizane görüşüm ama eren de maalesef bu özellikler yok
defol git