#9 Haris Seferović

Keşke şu sosyal medya, İnternet felan olmasaydı ya yahu sabır herkese çöp diyorsunuz.
Kerem çöp, sefer çöp dünden önce Yunus da çöptü ama bu maçta çöplükten kurtuldu hazırlık maçlarında sefer kraldı, gomis çöptü gitmeliydi gomis şimdi kral, boey çöp ve haindi şuan satılması teklif dahi edilemez deniliyor nerdeyse, van aanholt yeterdi o da şuan da çöp.
Yok yani şunuda söylüyorlar Kerem ve yunusla olmaz ya Abdullerim de güven vermiyor e kim gelecek eger orada yabancı kullansan nerde yerli kullanacaksin.
Burda 100 yorum yapılıyorsa 90'ı bomboş yorum bu şey bütün sosyal medya için geçerli

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdülkadir vasat hocam . Herkes vasat . Belki ronaldo belki messi degil

Vedat Muriç gibi asli problemi. Fizik durumunu toparlayana kadar linç edilir. Bu tarz adamlar %100'üyle oynamayınca maalesef göze batıyor. Basit 1-2 gol atsa bari özgüven kazansa diyordum ama onu da yapamadı geçen maç. 3-5 maçla çöp ilan edilecek oyuncu değil yine de. Bir forvet daha alalım tabi ama Seferovic'e de biraz zaman verelim derim.

Toparlaması zor görünüyor adam fizik olarak da kafa olarak da bitik. Hazırlık maçlarında iyi performans veren adam bir anda patates oldu.

takımda herkes iyi de bir bu adam mı kötü ? arkadaşlar lütfen eleştirirkende biraz mantıklı olalım

Almadık yav kiraladık. Opsiyonunu kullanmayız olur biter. Her hâlukarda iyi bir forvet alacağız zaten.
Febe’nin aldığı maxi gomez gibi bidonun teki olmaz umarım. Birinci sınıf santrafor alacağız. Rahat ol

He almadil, kiraladik. Dogru maas falan da vermiyoruz, takimda santrfor mevkisinde yer de kaplamiyor. Alti üstü bi sezonluk aldik. Bu sezon da sampiyon olmayi verek, nasilsa 10 yildir araliksiz samp oluyoruz. Te allam ya.

Olacakla ilgili konusmuyorum, cünkü net degil. Kimin gelecegi, hatta birinin gelecegi bile net degil, bu gözler „bariyer mariyer“ aciklamasi gördü bu kulübün yakin tarihinde, hic biseyin garantisi yok.

Ben olanla ilgili konusuyorum o da Seferovic. Cok asiri kötü durumda kendisi ve düzelecegini sanmiyorum. Zaten cikarken gösterdigi tepki biraz da kendisiyle alakaliydi, okan hocanin cikardigina degil. Beyzade, sözde bizde süre bulup dünya kupasina hazirlanacakti ama su haliyle degil dünya kupasi/süper lig, cemisgezeksporda bile oynayamaz.

Izlerken dün iskence cektim, sanki herkes normal cekim, kendisi youtube da 0.5x ayarlasin gibk oynuyordu. Kamyon gibi agir, rezalet topu istop etmeler falan, herseyiyle cok berbat bi transfer, en son kusacsktim allahtan cikti oyundan.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

geçen hafta toparlar bu durum geçicidir diye yazmıştım buraya ama görüntüsü hiç olumlu sinyal vermiyor

Tamam adam fiziksizde bu bilindiği halde gomisin rolünde oynatılıyor 10 tane topun 9unu indiremiyor o zaman bu oyuncuyu böyle oynatmayacaksın ortasaha ve kanatlar hücuma cıkartacak ilk yarıda paso buna top şişirdi bizimkiler resmen 40dk öyle geçti.

Çevresinde oynayan oyunculara kafayı takmış gibi bir hali var, nasıl olsa pas atmayacaklar diye koşmuyor olabilir.

Kerem 4 maç 0 gol 0 asist
Yunus 4 maç 0 gol 0 asist
Seferovic 4 maç 0 gol 0 asist
Akbaba 4 maç 0 gol 0 asist

Transfer lazım da, bu tablo da normal değil hani. Tek başına Seferovic suçlu diyemem.

Çevresinde oynayan oyunculara kafayı takmış gibi bir hali var, nasıl olsa pas atmayacaklar diye koşmuyor olabilir.

Transfer lazım da, bu tablo da normal değil hani. Tek başına Seferovic suçlu diyemem.
takımın zaten 2 golü var niye bu kadar uğraştın ki :asd:

Net bir sekilde gözle görülür bir uyumsuzluk var ileri hatta. Mertens 100% fit olunca özellikle kanatlarin da performansi artacak diye düsünüyorum.

Ama ben de haftalardir vurguluyorum özellikle Kerem-Sefer-Yunus arasinda ciddi uyumsuzluk var simdiye kadar. Mesela Sefer-Yunus arasinda dün kac kere yanlis kosu veya yanlis pas tercihini gözlemlemek mümkündü.

Net bir sekilde gözle görülür bir uyumsuzluk var ileri hatta. Mertens 100% fit olunca özellikle kanatlarin da performansi artacak diye düsünüyorum.

Ama ben de haftalardir vurguluyorum özellikle Kerem-Sefer-Yunus arasinda ciddi uyumsuzluk var simdiye kadar. Mesela Sefer-Yunus arasinda dün kac kere yanlis kosu veya yanlis pas tercihini gözlemlemek mümkündü.
Seferovic, daha ziyade asisti düşünen kanatlarla oynayabilecek bir forvet tipi zaten. İki kanat da Seferovic'e çalışmalı sürekli.

Ama gel gör ki; bizim kanatlar daha ziyade kanat forvet tipinde. Bizzat kendileri golü düşünüyor. O yüzden Seferovic transferi stratejik olarak büyük bir hataydı bence. Yunus ve Kerem ile oynuyorsan, forvetin Seferovic olmamalı.

Bay Buruk dışında herkes görüyor uyumsuzluğu. Bay Buruk da planlamayı biz yanlış yaptık dememek için inatla bu düzende oynatıyor.

Nevzat Dindar: "Seferovic 16 maç daha oynarsa sözleşmesi otomatik olarak 3 yıl uzayacak. Her sene için 2.3 milyon euro, bonservisi de 2.5 milyon euro."

Geri
Üst Alt