Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.300
- 2.717
- 303
Ee şimdi icardi geldi. Gomis formda 3. forvet mi olacak ? Keşke sözleşme fesih in bir imkanı olsa oynama şansı çok düşük zaten tek lig var bu sene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lukunku'dan kötüsü gelmez diyordum. Gelebiliyormuş.Takımımıza gelen en kötü yabancı forvet olabilir.
Evet bende dikkat ettim akbaba pozisyonun başında hareketlenip kendini gösteriyor sonra anında duruyor.Sefer de şut çekecek gibi yapıp önüne atıyor ama akbaba hareketin devamın getirmediği için top uzağından geçiyor.Sorununun ne olduğunu anlayamadım bi türlü yüklemeyle bi alakası olduğunu düşünmüyorum
Hazırlık maçlarında gayet diri ve etkin olan adamın 1 hafta sonra ofsaytlardan kurtulamaması,kafa topuna çıkmamasının fizikle bir alakası olamaz
Psikolojik bi durum galiba ümraniye maçında karşı karşıya kaleye vurmayıp isabetli pas atamayıp bide karşı karşıya %100 kaçırınca moralmen çöktü herhal
O akbabaya verdiği pastada herkes seferi suçluyo ama orda hata akbabada çünkü sefer kafayı kaldırdığı an akbaba öne doğru hareket edecekmiş gibi yapıp sefer topa bakıp pası atacağı an hareketlenmeyi kesiyo posyon yalan oluyo
knk neden gelmeden önce yazmadın!!bu adamın üstüne fazla gidiliyor.
bu adam çift forvetsiz sistemlerde ya pa mazzz. 2-2 daha 4 eder. zorla macera aramaya gerek yok!!
Bu taraftarin psikolojisi ne olacak?Sorununun ne olduğunu anlayamadım bi türlü yüklemeyle bi alakası olduğunu düşünmüyorum
Hazırlık maçlarında gayet diri ve etkin olan adamın 1 hafta sonra ofsaytlardan kurtulamaması,kafa topuna çıkmamasının fizikle bir alakası olamaz
Psikolojik bi durum galiba ümraniye maçında karşı karşıya kaleye vurmayıp isabetli pas atamayıp bide karşı karşıya %100 kaçırınca moralmen çöktü herhal
O akbabaya verdiği pastada herkes seferi suçluyo ama orda hata akbabada çünkü sefer kafayı kaldırdığı an akbaba öne doğru hareket edecekmiş gibi yapıp sefer topa bakıp pası atacağı an hareketlenmeyi kesiyo posyon yalan oluyo
bu adamın üstüne fazla gidiliyor.
bu adam çift forvetsiz sistemlerde ya pa mazzz. 2-2 daha 4 eder. zorla macera aramaya gerek yok!!