#9 Haris Seferović

Ee şimdi icardi geldi. Gomis formda 3. forvet mi olacak ? Keşke sözleşme fesih in bir imkanı olsa oynama şansı çok düşük zaten tek lig var bu sene.

Profil olarak ihtiyacımız olan bi adam aslında ama 3 metre ofsaytta kalması,fiziksel mücadeleye vs girmemesi normal olaylar değil ya fiziksel olarak hazır değil ya da vucüt bitmiş uzatmaları oynuyo.

11 deki son maçı bu hafta. snra kulübeye çekilir. yedekten değerlendirilecek 2.oyuncumuz olur. verimlilik gelirse gene alabilir formayi. sefere kalmıs artık. çift forvet oynamayız. güzel forvet hattı oldu yalnız ha. icardi sefer gomis müthiş

@Keramettin TANRIVERDİ 'nin geçen gün paylaştığı bir şey vardı yüklemelerle ilgili, mevzu cidden bu olabilir. Yaz başı milli takımda sergilediği hareketliliğin yarısını bile gösteremiyor şu an. DK sonrası bizimle olan geleceği belli olur

Sorununun ne olduğunu anlayamadım bi türlü yüklemeyle bi alakası olduğunu düşünmüyorum

Hazırlık maçlarında gayet diri ve etkin olan adamın 1 hafta sonra ofsaytlardan kurtulamaması,kafa topuna çıkmamasının fizikle bir alakası olamaz

Psikolojik bi durum galiba ümraniye maçında karşı karşıya kaleye vurmayıp isabetli pas atamayıp bide karşı karşıya %100 kaçırınca moralmen çöktü herhal

O akbabaya verdiği pastada herkes seferi suçluyo ama orda hata akbabada çünkü sefer kafayı kaldırdığı an akbaba öne doğru hareket edecekmiş gibi yapıp sefer topa bakıp pası atacağı an hareketlenmeyi kesiyo posyon yalan oluyo

Sorununun ne olduğunu anlayamadım bi türlü yüklemeyle bi alakası olduğunu düşünmüyorum

Hazırlık maçlarında gayet diri ve etkin olan adamın 1 hafta sonra ofsaytlardan kurtulamaması,kafa topuna çıkmamasının fizikle bir alakası olamaz

Psikolojik bi durum galiba ümraniye maçında karşı karşıya kaleye vurmayıp isabetli pas atamayıp bide karşı karşıya %100 kaçırınca moralmen çöktü herhal

O akbabaya verdiği pastada herkes seferi suçluyo ama orda hata akbabada çünkü sefer kafayı kaldırdığı an akbaba öne doğru hareket edecekmiş gibi yapıp sefer topa bakıp pası atacağı an hareketlenmeyi kesiyo posyon yalan oluyo
Evet bende dikkat ettim akbaba pozisyonun başında hareketlenip kendini gösteriyor sonra anında duruyor.Sefer de şut çekecek gibi yapıp önüne atıyor ama akbaba hareketin devamın getirmediği için top uzağından geçiyor.

bu adamın üstüne fazla gidiliyor.

bu adam çift forvetsiz sistemlerde ya pa mazzz. 2-2 daha 4 eder. zorla macera aramaya gerek yok!!

Bu taraftarin psikolojisi ne olacak?

Forvet 2 gol kacirdi diye bu hallere girecekse yandik.

bu adamın üstüne fazla gidiliyor.

bu adam çift forvetsiz sistemlerde ya pa mazzz. 2-2 daha 4 eder. zorla macera aramaya gerek yok!!

İcardiyle olmaz Gomisle olmaz bir ihtimal Mertens gibi gezgin adamla olur diyordum onla da olmadı..
Ben herşeyi geçtim enerjik olmazsın ağır olursun gol kaçırirsin ama dev gibi adam sırtı dönük 37 lik gomis kadar bile top alamıyor kabul edemediğim nokta bu.. Yuklemeyle alakalı diyelim de bu herif 1 ay sırtında fındık çuvalı çekse yine bu kadar bitik olmamalı.Acaba diyorum Portekiz'den sonra bizim kasap stoperler bunu afallatti mi ?
Bir de 2 maçla asıp kesme mevzusu var nevzatin dediğine göre belli sayıda maç oynarsa 3 yıl 2.3 milyon Euro girecek bize bunu da iyi düşünmek lazım 2-3 hafta daha böyle olursa sans vermemek en doğrusu..

Geri
Üst Alt