#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Vay arkadaş adam bir maça çıkmadı. Kimse sakat olmadığından emin bile değil nasıl saldirmislar ne gömmüşler yahu... 750 bine inanmayıp 3m küsur gömdük diyen yalancılar. Hani 3m hangi evrakta yazıyor. Sen Galatasaray yönetimine yalancı diyosun ispatin olmadan. Nasıl Galatasaraylisin sen ki fener ve bjklilerin argümanlari ile buraya yaziyosun... Bende o zaman şunu derim 3m küsur olduğunu ispat edemeyen yalancıdır iftiracidir. Hadi çık ispat et bakalım.. Erden Timur a sallayanlar. Ne senaryolar yazılmış çizilmiş. Vay arkadaş gerçekten yazık bari Erden Timur a sallamayın ula. Hiç mi utanma yok... Şuan izlediğiniz takım adamın eseri bee.. Icardi olmasa bile kimsenin umrunda değil, adam böyle bir kadro kurmuş denilenlere bak... Hastalıklı kafalar mevcut bu konuda maalesef... Okan hoca akşam evet sakatlandı bizde risk almak istemedik derse utanicakmisiniz... Sanmıyorum.
Ortada hiçbirsey yok adama demedikleri kalmamış. Hadi diyelim adam bilerek gelmedi sıkıntı çıkarıyor. Ne kaybederiz ki 750bin e bu riski almayan aptaldır. En fazla oynamaz defolup gider. Ama ortada henüz hiçbir bilgi yok yahu...
Hepsini geçtim Erden Timur a bu şekilde sallamaya çalışanlar art niyetlidir, amaçları vardır...

1- okan hoca aksam sakatlandi ondan yok dese bile bu yine 2 idman arasinda bile saga sola kacmaya calisan adamin sucudur. Adami getirene kadar gobegimiz catladi amerikalardan, hazir olmadigini kendi de bile bile nasil yuksek is ahlakina sahip bi adam ki son 1-2 gunde anca gelebildi anlasilmis olmasina ragmen. İsine saygisi olan adam kendine bakar, fit olmaya calisir ekstra idman vs yapar.

2- erden timurun kurdugu kadroya sallayan yok, sadece karakter analizi mevzusundan sonra boyle bi adami getirmek celisiyor dedik. Genel olarak cok basarili bulur ve severim kendisini zaten, kendi kafandan senaryo uretmissin.

çok gerizekalıca işler yapıyor. Galatasaray bunu kaldırmaz.

Bu şekilde devam edilirse en fazla 3. forvet olarak düşünülür gibi.

Neden gocundun? Daha oynamamış, maliyeti şeffaf şekilde açıklanmış transfere bok sürmeye çalışmanı anlatamazsın. Antuya doğru alalım seni. :D
Oynamamış doğru çünkü oynamaya isteği ve çalışması yok ama tabi senin gibi bazı taraftarlar yıldız oyuncu olsun oynamasada olur mantığı olduğu için şaşırmadım.Gocunan sensin burada ben çok rahatim:D

Opsiyon olmamasi kötü degil. Bu gidisle Paris sezon sonu sözlesmesini fesih eder ve MLSe transfer olur.

Saha içi performansı kötüye giderse Galatasaray taraftarı zamanı gelince gerekeni yapmasınıda bilir.

Soyunma odasında dolaba kitlenmesi yakındır

images

Geri
Üst Alt