Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Kaçtan veriyorsun renktaş?Oynamayacak topcuya 3 4m euroyu gömdük 750 bin olayına inanan varsa kendisine satılık boğaz köprüsü var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaçtan veriyorsun renktaş?Oynamayacak topcuya 3 4m euroyu gömdük 750 bin olayına inanan varsa kendisine satılık boğaz köprüsü var.
Vay arkadaş adam bir maça çıkmadı. Kimse sakat olmadığından emin bile değil nasıl saldirmislar ne gömmüşler yahu... 750 bine inanmayıp 3m küsur gömdük diyen yalancılar. Hani 3m hangi evrakta yazıyor. Sen Galatasaray yönetimine yalancı diyosun ispatin olmadan. Nasıl Galatasaraylisin sen ki fener ve bjklilerin argümanlari ile buraya yaziyosun... Bende o zaman şunu derim 3m küsur olduğunu ispat edemeyen yalancıdır iftiracidir. Hadi çık ispat et bakalım.. Erden Timur a sallayanlar. Ne senaryolar yazılmış çizilmiş. Vay arkadaş gerçekten yazık bari Erden Timur a sallamayın ula. Hiç mi utanma yok... Şuan izlediğiniz takım adamın eseri bee.. Icardi olmasa bile kimsenin umrunda değil, adam böyle bir kadro kurmuş denilenlere bak... Hastalıklı kafalar mevcut bu konuda maalesef... Okan hoca akşam evet sakatlandı bizde risk almak istemedik derse utanicakmisiniz... Sanmıyorum.
Ortada hiçbirsey yok adama demedikleri kalmamış. Hadi diyelim adam bilerek gelmedi sıkıntı çıkarıyor. Ne kaybederiz ki 750bin e bu riski almayan aptaldır. En fazla oynamaz defolup gider. Ama ortada henüz hiçbir bilgi yok yahu...
Hepsini geçtim Erden Timur a bu şekilde sallamaya çalışanlar art niyetlidir, amaçları vardır...
Neydi o kuş yeminin markası bonnie budgies miOynamayacak topcuya 3 4m euroyu gömdük 750 bin olayına inanan varsa kendisine satılık boğaz köprüsü var.
Sen daha iyi bilirsin ustamNeydi o kuş yeminin markası bonnie budgies mi![]()
Neden gocundun? Daha oynamamış, maliyeti şeffaf şekilde açıklanmış transfere bok sürmeye çalışmanı anlatamazsın. Antuya doğru alalım seni.Sen daha iyi bilirsin ustam![]()
Oynamamış doğru çünkü oynamaya isteği ve çalışması yok ama tabi senin gibi bazı taraftarlar yıldız oyuncu olsun oynamasada olur mantığı olduğu için şaşırmadım.Gocunan sensin burada ben çok rahatimNeden gocundun? Daha oynamamış, maliyeti şeffaf şekilde açıklanmış transfere bok sürmeye çalışmanı anlatamazsın. Antuya doğru alalım seni.![]()
Sahaya çıkınca işini yapsın yeter. Gerisi umrumuzda değil.
Günümüz türkiyedinde satılık değillermi zaten !?Oynamayacak topcuya 3 4m euroyu gömdük 750 bin olayına inanan varsa kendisine satılık boğaz köprüsü var.