#9 Mauro Icardi | ARŞİV

devre arası transfer döneminde icardinin performansı artsın diye baldeyi alalım

16646110338946.jpg

🤢

Bugun hic foruma da giremedim, macda izleyemedim.. Neler olmus boyle ?

Simdi dogru mu anladim ? Icardi, trans mi takiliyormus ? Abi bosaniyordu, Arjantin'e gorusmeye gittiydi yenge ile konu ne ara buralara geldi biz nasil bir ortama dustuk boyle ya. Yonetim'e de saygilar yani super karakter arastirmasi yapmislar dunde soylemistim hikayeden diye.. Adam once arkadasinin karisini bastan cikarip evlendi simdi translarla mi takiliyor ne oluyor abi burada. Ne isimiz var bu tip olaylarla..
floryada yemegine şap fln katsak gizlice

Bu adam bu sene başımıza bela olacak anlaşıldı sakat falan değil kafasına göre ben gidiyorum dedi çekti gitti zaten kişilik karakteri sorunlu oyuncuyken üzerine boşanma olayı ile iyice sorunlu adam haline gelecek faydalanmayı geçtim sorun çıkartacak sürekli takım içinde huzuruda bozacak

TECNO KF6p cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Psg maaşının sadece 2-3 milyonluk kısmını ödemeye razı olana anında paket yapacaktı. Fakat bizden başka doğru düzgün talibi çıkmadı. Gelmesin dedik abi, gelmesin. Belli işte ne olduğu..

“Dünyadaki aktif en iyi 5-10 forvetten biri len” deyip duruyordunuz. Alın işte aktif mi pasif mi o da belli değil

terım belgeselınden sonra

Galatasaray her alanda olduğu gibi bu alanda da öncü. LGBT dostu futbolcumuzu selamlıyorum.

Falcao'yu akşamları Nusretten toplayıp gündüz antrenmana getiriyorduk. Bunun nerede olduğu da belli değil. Antrenmanda, maçta yok. Ama sosyal medyada dünyanın gündeminde. Forvet konusunda Abdurrahim yönetiminden sonra bunlarda çuvalladı. Bu forvetler ve kanatlar ile zor gol atarız.

Geri
Üst Alt