- 3 Temmuz 2012
- 138.365
- 87.120
- 5.338
devre arası transfer döneminde icardinin performansı artsın diye baldeyi alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
floryada yemegine şap fln katsak gizliceBugun hic foruma da giremedim, macda izleyemedim.. Neler olmus boyle ?
Simdi dogru mu anladim ? Icardi, trans mi takiliyormus ? Abi bosaniyordu, Arjantin'e gorusmeye gittiydi yenge ile konu ne ara buralara geldi biz nasil bir ortama dustuk boyle ya. Yonetim'e de saygilar yani super karakter arastirmasi yapmislar dunde soylemistim hikayeden diye.. Adam once arkadasinin karisini bastan cikarip evlendi simdi translarla mi takiliyor ne oluyor abi burada. Ne isimiz var bu tip olaylarla..
floryada yemegine şap fln katsak gizlice
Yakinda ligdeki erkeklerede koyacak insallahYav herif erkeğin tekine saplıcak diye 2 puan verdik.
Şimdi de gelip saplasın nolcak derler.
Yıldızmış koyim öyle yıldıza gerçi başkaları koyuyor gibi.
şimdi stoperler düşünsün, önüne geçerken 2 defa düşünsünlerDemek adam adama markaj ha
arkasında durur stoperler genelde ama onu da kabul ediyor bu italyan manitinin dediğine göreşimdi stoperler düşünsün, önüne geçerken 2 defa düşünsünler
bu sakıncalıarkasında durur stoperler genelde ama onu da kabul ediyor bu italyan manitinin dediğine göre