#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Icardi ne yaptı da canı istemediği zaman oynamıyor algısı üzerine yapıştı anlamadım. Adam her deplasmanda her idmanda var. Performansı da yüksek. 2 maç fizikken sallandı diye adamı Cassio Lincoln yaptınız. Oyuncuya hedef verdiğin sürece performans verir.
Bu kadar çok okyanus ötesi seyahati kısa sürede yaparak fiziksel olarak diri olmanız tıbben mümkün değil. Vaktim olsa bu görüşümü oluşturan pozisyonlardan size bir kolaj hazırlardım.

Bu kadar çok okyanus ötesi seyahati kısa sürede yaparak fiziksel olarak diri olmanız tıbben mümkün değil. Vaktim olsa bu görüşümü oluşturan pozisyonlardan size bir kolaj hazırlardım.
Tatilde isterse Uzaya cikar, sana ne bana ne bize ne.
Bende hep Almanya ya dönerdim Futbolcu olsam bunda problem yok

Tabi doğru, hatta istediğini yer içerde, mesela alkolikte olabilir esrarkeşte,bundan bize ne.
Bize ne mi ben sana söyleyim; yaptığın herşey senin fiziksel durumuna etki eder bu da benim takımımın maçlarına etki eder.
Bu kadar basit.

Tabi doğru, hatta istediğini yer içerde, mesela alkolikte olabilir esrarkeşte,bundan bize ne.
Bize ne mi ben sana söyleyim; yaptığın herşey senin fiziksel durumuna etki eder bu da benim takımımın maçlarına etki eder.
Bu kadar basit.
Oyuncularin cogu alkoö, sigara vs. Iciyorlar bunda bir sey yok.
Adam son 1-2 mac haric hep üstün performans gösterdi mi? Göster di.
Takim olarak düsüs var mi, mac oynamaya oynamaya var.
Peki bunun Icardi özelinde ne alaka?

Takim DOGAL olarak ritim bozukluguna ugradi. Son 50 günde 2 max 3 mac yapmisizdir

Yaşantısının maç formuna - etki etmemesi durumunda tabi ki herkes özgürdür. Bunda hemfikiriz.
İcardi o ya da bu şekilde bir takım sıkıntılar yaşıyor kariyerinde.
Ben sebebinin Wanda olduğunu düşünüyorum.
O da Wanda'dan vazgeçemeyeceğine göre..

Yaşantısının maç formuna - etki etmemesi durumunda tabi ki herkes özgürdür. Bunda hemfikiriz.
İcardi o ya da bu şekilde bir takım sıkıntılar yaşıyor kariyerinde.
Ben sebebinin Wanda olduğunu düşünüyorum.
O da Wanda'dan vazgeçemeyeceğine göre..
bruh
Mantigina göre Kerem de Oruc tutmasin 2-3 mactir cok kötü, ya da Abdulkerimi felan kovalim kötü oynuyor

Tutmasın bro manastırda çalışmıyor Galatasaray SK'da çalışıyor. Abdüş bence mükemmel oynuyor. Kerem de aynı şekilde çok iyi oynuyor. Maalesef İcardi ve Zaniolo'nun formsuzluğu yüzünden asistleri heba oluyor çocuğun. Beni yanlış anlama İcardi mükemmel futbolcu ben çok beğeniyorum ama adım atacak halinin klmaması çok ilginç. Bu şekilde olacaksa bize yaramaz diyorum konu bu kadar net. Sağlam bir İcardiyi Real Madrid dahi 11 de tutar zaten.

Tutmasın bro manastırda çalışmıyor Galatasaray SK'da çalışıyor. Abdüş bence mükemmel oynuyor. Kerem de aynı şekilde çok iyi oynuyor. Maalesef İcardi ve Zaniolo'nun formsuzluğu yüzünden asistleri heba oluyor çocuğun. Beni yanlış anlama İcardi mükemmel futbolcu ben çok beğeniyorum ama adım atacak halinin klmaması çok ilginç. Bu şekilde olacaksa bize yaramaz diyorum konu bu kadar net. Sağlam bir İcardiyi Real Madrid dahi 11 de tutar zaten.
Icardi son maçta sahanın en iyilerindendi. Çok takılmışsın ara sonrasındaki 2 maçlık fiziki düşüşe bence.

1-2 mactir o ikiside hic ama hic iyi degillerdi.
Bütün takim dogal olarak düstü ritimsizlikten dolayi.
Bunu neden anlamak istemiyorsun anlamis degilim

Ki Basak macinda Icardi goat modedaydi yine

Üstat son dönemde bazı postlarina wow atasim geliyor
1681323444204.webp

Geri
Üst Alt