Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 29.706
- 49.865
- 2.838
son maçtaki gibi diri görünürse tek başına alır şampiyonluğu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar çok okyanus ötesi seyahati kısa sürede yaparak fiziksel olarak diri olmanız tıbben mümkün değil. Vaktim olsa bu görüşümü oluşturan pozisyonlardan size bir kolaj hazırlardım.Icardi ne yaptı da canı istemediği zaman oynamıyor algısı üzerine yapıştı anlamadım. Adam her deplasmanda her idmanda var. Performansı da yüksek. 2 maç fizikken sallandı diye adamı Cassio Lincoln yaptınız. Oyuncuya hedef verdiğin sürece performans verir.
Tatilde isterse Uzaya cikar, sana ne bana ne bize ne.Bu kadar çok okyanus ötesi seyahati kısa sürede yaparak fiziksel olarak diri olmanız tıbben mümkün değil. Vaktim olsa bu görüşümü oluşturan pozisyonlardan size bir kolaj hazırlardım.
Oyuncularin cogu alkoö, sigara vs. Iciyorlar bunda bir sey yok.Tabi doğru, hatta istediğini yer içerde, mesela alkolikte olabilir esrarkeşte,bundan bize ne.
Bize ne mi ben sana söyleyim; yaptığın herşey senin fiziksel durumuna etki eder bu da benim takımımın maçlarına etki eder.
Bu kadar basit.
bruhYaşantısının maç formuna - etki etmemesi durumunda tabi ki herkes özgürdür. Bunda hemfikiriz.
İcardi o ya da bu şekilde bir takım sıkıntılar yaşıyor kariyerinde.
Ben sebebinin Wanda olduğunu düşünüyorum.
O da Wanda'dan vazgeçemeyeceğine göre..
Icardi son maçta sahanın en iyilerindendi. Çok takılmışsın ara sonrasındaki 2 maçlık fiziki düşüşe bence.Tutmasın bro manastırda çalışmıyor Galatasaray SK'da çalışıyor. Abdüş bence mükemmel oynuyor. Kerem de aynı şekilde çok iyi oynuyor. Maalesef İcardi ve Zaniolo'nun formsuzluğu yüzünden asistleri heba oluyor çocuğun. Beni yanlış anlama İcardi mükemmel futbolcu ben çok beğeniyorum ama adım atacak halinin klmaması çok ilginç. Bu şekilde olacaksa bize yaramaz diyorum konu bu kadar net. Sağlam bir İcardiyi Real Madrid dahi 11 de tutar zaten.
1-2 mactir o ikiside hic ama hic iyi degillerdi.Tutmasın bro manastırda çalışmıyor Galatasaray SK'da çalışıyor. Abdüş bence mükemmel oynuyor. Kerem de aynı şekilde çok iyi oynuyor. Maalesef İcardi ve Zaniolo'nun formsuzluğu yüzünden asistleri heba oluyor çocuğun. Beni yanlış anlama İcardi mükemmel futbolcu ben çok beğeniyorum ama adım atacak halinin klmaması çok ilginç. Bu şekilde olacaksa bize yaramaz diyorum konu bu kadar net. Sağlam bir İcardiyi Real Madrid dahi 11 de tutar zaten.
her şey wandaya bağlıson maçtaki gibi diri görünürse tek başına alır şampiyonluğu
Wandayla alakalı bir konu sandım rts.
Müthiş bir his olmalı.
Müthiş bir his olmalı.
Üstat son dönemde bazı postlarina wow atasim geliyoricardi fbnin anasnı z... demek çok mu zor
yüzlerce adam utanmadan o şarkıyı söylüyor bi de
sonra konyaya yenilirken sahada rakiple şakalaşan bir icardi
Üstat son dönemde bazı postlarina wow atasim geliyor
icardi fbnin anasnı z... demek çok mu zor
yüzlerce adam utanmadan o şarkıyı söylüyor bi de
sonra konyaya yenilirken sahada rakiple şakalaşan bir icardi
Üstat son dönemde bazı postlarina wow atasim geliyor