#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahane. G.t gibidir herkeste bulunur. Topla bulusturamiyormusuz. Maçın son dakikalarında top geldi ayağından açtı. Çok rahat pozisyondu. Adam kosmuyor bile yürüyor sahada. Sen güçlü olmazsan top gelmez sana bakambu daha çok topa dokunmuştur

Asıl sıkıntıyı söyliyeyim iğneyle oynamaya devam edip kadıköy deplasmanına giderse o maçtan sonra inanılmaz eleştiri alacak. Kendisine tavsiyem fener maçına kadar sadece antrenman yapsın iğneyi bıraksın bırakmıyorsada tam iyileşene kadar oynamazsın.

Kasımpaşa - Bayern münih dep - Hatay dep şu 3'ünde oynamasa ne kaybedecektik kendi kendine zorlaya zorlaya halen iyileşemedi yarar mı sağladı zarar mı iyice düşünmek lazım.

Adam yine iki üc asist yapabilirdi birinde kerem batirdi digerindede twitch yayincisi zaha..

Sakat sakat oyuna sen müthiş işler yapıyorsun çünkü iğneyle oynarken antrenman yapmayınca falan.

Ben anlamıyorum ki niye çiftlik haline geliyor bir anda bu kulüp bir anda niye her önüne gelen gevşiyor.

Kotu durumda maalesef... Disiplin sorunu ortaya cikmaya baslamadan bu gidisine bir dur demeli.

Olay sadece gol atıp atmaması değil sahada sanki acı çekiyor gibi duruyor toplara uzanışına baksanıza first touch'u kusursuz olan adam her maç ayağından aşar kontrol edemez oldu.

Neymiş top gelmiyormuş

Git box içinde takıl topa gitme sonra top gelmiyor he yav

Ayağına top atıyorsun kontrol edemiyor

Güçsüz adam GÜÇSÜZ, bakmıyor kendine

Hafta içler o tören sensin bu eğlence benim

Kalitesi ligde yetiyor ki şu an o bile yetmiyor ama Avrupa’da fiziksel olarak seve seve koşacaksın, mücadele edeceksin

Bunu yapamazsan 5te 1in değerinde takım senden 4 puan alıp böyle tokatlar seni

Seviyoruz destekliyoruz, iğneyle oynuyor antrenman yapamıyor ona da eyvallah zaten, şu fazlalıkları eritmeli.

12 saat masa başı çalışan adam bile boğazını tutsa kilo verebiliyor.

Puan alma ihtimalin çok çok düşük olan iki bayern maçında oynayacak diye haftalardır sakat oynatıyoruz bomboş işler. Adamın götünü kaldıracak hali yok. Otursun sakatlığını atlatsın eskisi gibi topunu oynasın. Kazanalım diye adamı kaybediyoruz.

Yok ya vucudu gitmiyor adamın. İğneyle filan oynayacak diye sevindik de keşke 2-3 haftada iyileşip gelseydi.

Bahane. G.t gibidir herkeste bulunur. Topla bulusturamiyormusuz. Maçın son dakikalarında top geldi ayağından açtı. Çok rahat pozisyondu. Adam kosmuyor bile yürüyor sahada. Sen güçlü olmazsan top gelmez sana bakambu daha çok topa dokunmuştur
keremın 1 asist gitti not aldım

Bu hafta nusrette yedı

öbür hafta CZN buraga gider

nasılsa tonla parayı verıyoz

Rakip kaleciye baskıdan sonra ve aut atışlarında rakip defans ileriye çıkarken İcardı hep 10 metre gerilerinde kalarak ofsayt pozisyonunda gezindi. Dönen toplarda İcardinin ofsayttan çıkmasını bekledik fark eden vardır. Çok üzdü bu gamsızlığı.

Hatay maçından sonra eleştirdik diye fenerli ilan edilmiştim. Temmuz sonunda geldi fizik olarak bir gram ilerleme yok psg de aldığı parayı almayı biliyorsa aynı fizik kondisyon da olmak zorunda. Okan hoca gereğini yapamıyorsa yönetiminin artık fizik ve sakatlık olayına el atması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt