#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babacım sen o kafaları iğne deliğinden sokardın ya. Bomboş pozisyonda kalecinin sağı da bomboşken dışarı attın

Bişiler yapman lazım sölim sana. Burası Gaassaray, kimler kimleri harcadı bu taraftar haberin olsun

Adama at gibi her hafta iğne yapıyoruz yav. Bu adam neden dinlenmiyor kendisi totem falan mı yaptı bütün maçlara çıkarsam Wanda hastalığı atlatacak rüyası falan mı gördü nedir yani bu olayın aslı.

Enine şişmesi zaten az olan hızını 0'a indirdi. Az biraz zayıftı ceza sahasında kıvrak işler yapabiliyordu şimdi alanı nasıl arttıysa beli dönmüyor ceza sahasında bazı rakip defanslardan daha enli duruyor

Dipnot: Acilen kendine gelmen lazım dayıcım yoksa kelleni almak için Vietnamlılar gibi sazlık için pusuda bekleyen bir tayfa var haberin olsun.

30 ortanın 1 tanesinin gelmemesi tesadüf olamaz bakambu 20 dk oynadı belki 5 tane ortaya müdahale etti veya edecek oldu bir şekilde ..
Ben uzun süredir böyle bir olay hatırlamıyorum..Sanırım sözleşmesinde madde var kendi isteği dışında oyundan alınırsa tazminat ödeyeceğiz. Başka açıklama gelmiyor aklıma bakambu mertens Ziyech Halil Dervişoğlu kim girerse girsin bu adam devamli oyunda .. Gördük işte son lig maçında İcardi cikmayacak diye 3 forvete döndük son 10 dk..

ya insanlar kendine bakmaması, formsuzluğu vs konusundaki serzenişini anlıyorum ama adamın karısı ile gezmesine laf edilmez yahu.

Katılıyorum ikisi alakasız, ancak mesela herkesten çok Kerem eleştiriliyor, bir de Arda gibi sinema kapattığını, barların gece kulüplerinin müdavimi olduğunu falan düşünsene, 10x olurdu eleştiriler. Aylardır kötü oynuyorsan, biraz daha az göze batacak şeyler yapmalısın diye düşünüyorum.

Kötü oynanır problem değil ama herif sahada bildiğin şişman ve aylardır bu durum böyle, güçsüz, koşamıyor. 10 milyonu bırak 1 milyonluk top oynamıyor, lüx yaşamını sürekli sosyal medyadan insanların gözüne sokarsan eleştiri kaçınılmaz oluyor.

Yapması gereken Instagram fenomenliğine ara verip, fitleşip, gerçek Icardi gibi oynamak, geçen seneki yaptıklarını biliyoruz, hala takımın en güçlü silahı olma potansiyeli kendisinde.

Hakan Şükür gibi gol orucuna girdi aslan parçası.

Top da gelmiyor ki gol atsın :(

Öncelikle geçen seneki performansı için teşekkür ediyorum, kredisi elbette var. Kendisini çok da seviyoruz şüphesiz. O da bunlara güveniyor sanırım amma ve lakin bu kulüp, 8 Lig şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonluğu kazandırmış yaşayan efsanesini tesislerde antremanda iken kovmuş bir kulüptür. Bilmiyorsa eğer bunu biri hatırlatır umarım.

Yok iğneyle oynuyormuş falan filan geçiniz. Demek ki iğneyle oynayamıyorsun. O vakit 2-3 maç oynama en azından lig maçlarında oynama ki iyileşip daha iyi bir şekilde dön. Her maç oynamak zorunda değilsin.

İyileşene kadar dinlenmeli Bakambu şu an çok daha fit ve istekli bi sonraki maçta formayı bakambu hakediyor

Maçtan 2 gün önce Wanda Hanım’ın doğum günün katılmak için idmana çıkmadığı için de teşekkür ediyorum kendisine.

Dipnot

Burada bunu yazdık hemen anlamsız cevaplar geldi forumdaki renkdaşlardan.

Arkadaşlar neticede bu bir spor ve bilim. Disiplin ister sağlık ister yemene içmene yaşantına özen göstermeyi ister. Asosyal olsun demiyoruz ama bu haldeyken partiler falan göze batar ve dahi insanları haklı çıkarır. Yoksa naif birşey eşi hasta doğum günü falan anlıyoruz ama sen bugüne kadar zaten idare edildin diyoruz. Saygılı olmak zorundasın yaptığın işe ve bizlere. Neyse abi bu iş bizi aşıyor. Net olarak teknik yönetimin birşey yapması lazım. Adam fiziken çok kötü durumda. Mental olarakta düşerse vay haline.

Fiziksel durumu gecen yildan kotu olmasina ragmen elimizdeki en tehlikeli hucum gucunu kullanamiyoruz. Tum oyun sistemimiz Icardi uzerine insaa edilmeli. Maci basi minimum 10 kez bulusmali topla ceza sahasi icinde. Alismisiz 1-2 kez topla bulusup gol atmasina, gol atamayinca kotu oynadi zannediyoruz. Ne Zaha, ne Kerem, nede Tete Icardi ile oynamayi bilmiyo. Hatta Kerem ortaya gectiginden beri Icardi'yi dahada fazla baltaliyo. Zaha, Tete, Ziyech gibi adamlar Kerem'i aralara kacirmaya calisiyo. Kerem'de gokyuzune dikiyo topu her seferinde. Bu duzende bu kadar gol atabilmis olmasida buyuk basari.

İyileşene kadar dinlenmeli Bakambu şu an çok daha fit ve istekli bi sonraki maçta formayı bakambu hakediyor

Geçen sezon BAY ile idare ettik. Gomis de katkı verdi. Demek ki Gomis bir nebze haklıymış. Tek fark Bakambu ses çıkarmıyor. Elimizde Bakambu var, Halil var ve BAY var ama ısrarla sakat ve fiziken kötü durumda olan Icardi’yi oynatmanın bize yararı yok. Kendisine de bu durum izah edilmeli mola lazım ve kendisine bakması lazım.

Bizi şampiyonlar ligine soktu ama performansı kötüydü. Kopenhag ilk maçından son maçına kadar geçen seneki İcardi ile alakası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt