Birtan ŞAHİN
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2012
- 1.988
- 280
- 903
Kredili kredili oynuyor şimdilik İcardi Bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem Icardinin topuk pasını yine tribünlere dikti altıpastan. Keremin altıpas fetişzmine ne diyorsun Recebim?keremın 1 asist gitti not aldım
Evinde hapis olacaksin sakatsan, bunlar robotlar.dediğin doğru ama sakat ise karısıyla gezmeyecek mi?
ya insanlar kendine bakmaması, formsuzluğu vs konusundaki serzenişini anlıyorum ama adamın karısı ile gezmesine laf edilmez yahu.Evinde hapis olacaksin sakatsan, bunlar robotlar.
ya insanlar kendine bakmaması, formsuzluğu vs konusundaki serzenişini anlıyorum ama adamın karısı ile gezmesine laf edilmez yahu.
Sakat sakat 90 dk oynuyor bi de oyundan da çıkmıyor aklımı delireceğim şimdiSakat sakat oynuyorum mavrasını geçelim. Oynamayacaksın o zaman.
Maçtan 2 gün önce Wanda Hanım’ın doğum günün katılmak için idmana çıkmadığı için de teşekkür ediyorum kendisine.
Dipnot
İyileşene kadar dinlenmeli Bakambu şu an çok daha fit ve istekli bi sonraki maçta formayı bakambu hakediyor