#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldikten sonra tam randımanla idmanlara ve performansına odaklansın da 15 gün sonra gelsin, sorun değil. Evet, İcardi ayrıcalıklı bir oyuncudur.
önemli olan ilk kampa katılması bence yaw. 9 temmuz'da avusturya'ya gelsin yeterlidir. 3-5 gün kemerburgaz'da tuğlaların arasında koşturmasına gerek yok.

Sakatlığı tamamen geçsin de gerekirse 10-15 gün geç başlasın antremanlara çok da önemli değil. İlk sezonda ligin başlangıcını kaçırdı, geçen sezon sürekli sakattı önümüzdeki sezon prime İcardi'yi görmek istiyorum artık.

Sakatlığını tamamen geçirecekse Ağustos başı da gelebilir. Yeter ki sağlam dönsün.

Kemerburgaz a gelip iki tuğla sıva atmasını beklerdim

İçtiği kokteyllerden ötürü 7 kg ödemle dönecektir

alkol tüm kiloların anasıdır.

Sakatlığını tamamen geçirecekse Ağustos başı da gelebilir. Yeter ki sağlam dönsün.
Hayır gelemez. Ne sakatlığı bu ayağımı koptu bu adamın? Gelsin kampına girsin yine 100 kilo Icardi izlemeyelim

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır gelemez. Ne sakatlığı bu ayağımı koptu bu adamın? Gelsin kampına girsin yine 100 kilo Icardi izlemeyelim

1720176449239.webp

Şu telefonunun imzasını kapa bari her seferinde random gülücük atıyorsun sanıyorum. SM-M127F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt