Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.004
- 14.952
- 1.728
Ocak ayinda artik tamamen düzelmis olur ve eski haline döner. Az kaldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gidişle o dediklerimi bile atamayacak artık.bu akşam umarım 3-0'dan 8-0'a giden 6 golü atmaz da 2-0 yapan ilk 2 golü atar. :dd
Bu maç 1-4 falan bitse bunu yazmayacaktın.Paok maçıyla aynı kadroyla çıkıyoruz. Bir tek Icardi-Osimhen değişiyor. Oyun da siyahla beyaz kadar değişiyor.
Ben geçen sezon Kerem'in son haftalardaki düşüşünü de Icardi'nin hareketsizliğine bağlıyorum artık. Son 20 dklık oyuncu olmuş. Üzgünüm
Bu gidişle o dediklerimi bile atamayacak artık.
bide takım arkadaşına kızıyor ulan 5 metrede top oynuyoz son dkda ofsayta nasıl düştün su mu iciyodun kale arkasındaMaç içinde hiçbir şey yapmadı neredeyse onu geçtim de son dklarda ofsayta düştüğü pozisyonda beni cidden sinirlendirdi.
Icardi kral amenna ama onunla bizim sistemde(!) oynanmaz aga. Olmuyor işte. Ne baskı var ne hareket var nasıl olacak?
Gerçekten maç boyu hiçbir şey yapmamasından daha çok canımı sıktı o pozisyon, bu kadar mı umrunda değil takımın maç kazanıp kaybetmesi çok merak ediyorumMaç içinde hiçbir şey yapmadı neredeyse onu geçtim de son dklarda ofsayta düştüğü pozisyonda beni cidden sinirlendirdi.
Icardi kral amenna ama onunla bizim sistemde(!) oynanmaz aga. Olmuyor işte. Ne baskı var ne hareket var nasıl olacak?
Alıntılaşıp muhabbet ediyoruz. Bir bakıyorum alıntı mentionsız laf sokmuşsun. Normalde seni alıntımadan yorum atacaktım.Bu maç 1-4 falan bitse bunu yazmayacaktın.
Gün senin günün.
Yazadur.
Sıkıyorsa eleştir hain ilan edilirsin. Kereme yapılan eleştirinin 10 da 1 i bile yapılmıyor. Beğenilmeyen adam şampiyonlar liginde saydırıyor. Toz kondurulmayanlar köy takımlarına leş atıyor.Icardi'yi şimdi değil en az bir senedir eleştirmeyen futboldan anlamiyordur.
Ki bir senedir eleştirenler de şu forumda bir elin parmaklarını geçmez.