#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocak ayinda artik tamamen düzelmis olur ve eski haline döner. Az kaldi.

Paok maçıyla aynı kadroyla çıkıyoruz. Bir tek Icardi-Osimhen değişiyor. Oyun da siyahla beyaz kadar değişiyor.

Ben geçen sezon Kerem'in son haftalardaki düşüşünü de Icardi'nin hareketsizliğine bağlıyorum artık. Son 20 dklık oyuncu olmuş. Üzgünüm

bu akşam umarım 3-0'dan 8-0'a giden 6 golü atmaz da 2-0 yapan ilk 2 golü atar. :dd
Bu gidişle o dediklerimi bile atamayacak artık.

defol git arjantine mı fransaya mı tatile mı gıdıyon bu takımda işin yok

Biz daha yb, prag, copenhag, rfs yenemiyoruz. O yüzden bir oyuncuya 10 milyon euro vermek yerine sağlam takım kurmalıyız önce. Kendisi de zaten ilk sezon harici o paranın hakkını veremiyor.

Paok maçıyla aynı kadroyla çıkıyoruz. Bir tek Icardi-Osimhen değişiyor. Oyun da siyahla beyaz kadar değişiyor.

Ben geçen sezon Kerem'in son haftalardaki düşüşünü de Icardi'nin hareketsizliğine bağlıyorum artık. Son 20 dklık oyuncu olmuş. Üzgünüm

Bu gidişle o dediklerimi bile atamayacak artık.
Bu maç 1-4 falan bitse bunu yazmayacaktın.

Gün senin günün.

Yazadur.

Maç içinde hiçbir şey yapmadı neredeyse onu geçtim de son dklarda ofsayta düştüğü pozisyonda beni cidden sinirlendirdi.

Icardi kral amenna ama onunla bizim sistemde(!) oynanmaz aga. Olmuyor işte. Ne baskı var ne hareket var nasıl olacak?

Maç içinde hiçbir şey yapmadı neredeyse onu geçtim de son dklarda ofsayta düştüğü pozisyonda beni cidden sinirlendirdi.

Icardi kral amenna ama onunla bizim sistemde(!) oynanmaz aga. Olmuyor işte. Ne baskı var ne hareket var nasıl olacak?
bide takım arkadaşına kızıyor ulan 5 metrede top oynuyoz son dkda ofsayta nasıl düştün su mu iciyodun kale arkasında

Gerçekten maç boyu hiçbir şey yapmamasından daha çok canımı sıktı o pozisyon, bu kadar mı umrunda değil takımın maç kazanıp kaybetmesi çok merak ediyorum

Git wandaya basıyorsun ne bok yiyorsan ye kafayı topla gel. Adım atmaya dermanın yok. Hoş takımda hoca da yok.

Adamın olduğu her maç ileride kabızlık sorunu bitmiyor. Tam bir artist bizim enayi taraftarı iyi kandırıyor. Yalandan orta sahaya geliyor el kol yapıyor. Millette vaauuv. Yok takım ileri top getiremiyormuş. Getirse ne olacak ileride adam mı var. Her maç bir kişi eksik oynatıyor. Hiç bu adam için sistem değiştirmeye gerek yok. Osimhen tek oynasın fazlasıyla yeter.

Bu maç 1-4 falan bitse bunu yazmayacaktın.

Gün senin günün.

Yazadur.
Alıntılaşıp muhabbet ediyoruz. Bir bakıyorum alıntı mentionsız laf sokmuşsun. Normalde seni alıntımadan yorum atacaktım.

Skora göre yorum yapsam 3-0'lık Ads ve 4-0'lık maçlarında sonra yetersiz olduğunu yazmazdım.

Bu herif bitmiş. Bunu ne kadar çabuk kabul edip ona göre aksiyon alırsak o kadar iyi.

Çift forvet oynayacaksak belki az buz iş yapar ama bana kalırsa artık kesinlikle yedeğe çekilmeli. Koç'a laf sokması 11deki yerini garanti etmemeli.

Icardi'yi şimdi değil en az bir senedir eleştirmeyen futboldan anlamiyordur.

Ki bir senedir eleştirenler de şu forumda bir elin parmaklarını geçmez.
Sıkıyorsa eleştir hain ilan edilirsin. Kereme yapılan eleştirinin 10 da 1 i bile yapılmıyor. Beğenilmeyen adam şampiyonlar liginde saydırıyor. Toz kondurulmayanlar köy takımlarına leş atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt