#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezasahasi içi golcüsü adam.hizli biri degil,değerlendirirken doğru konusun.iyi döner bu herif

Oyundan çıkarmadı ısrarla çıkarmadı zaten tüm maç sakatlık sinyali veriyordu!!!!

illa tota gol atmasına gerek yoktu böyle topçu kazanılmaz!!!!

ısrarla takımı sabote ediyor inanılmaz bir adam ya!!!!

herşeyin içine ediyor herşeyin!

Ya niye İcardi’yi eleştirene düşman yaftası yapıştırılıyor anlamadım. Geldiği sezonla alakası yok fiziken, bu sene çok bomba hazırlandım dedi ama öyle olmadığı da görüldü. Canımız ciğerimiz ama az buz para almıyor.

Bu paraları alıp kendine bakmıyorsa bize Young Boys gibi maçlarda fark ortaya koymuyorsa eleştirilir tabiki.

Bizim efsanelerimizden biri olduğunu kimse inkar etmiyor. Ama eskiden takım taşıyan adamdı uzunca süredir takım İcardi’yi taşıyor. Eskisiyle fiziken alakası yok diye eleştiremeyecek miyiz? Kimse yeteneğine futbolculuğuna laf etmiyor yani. Geçen sene kilolu haliyle Manu’ya attığı golü dahi bu sene atması mümkün değil şuan nitekim ne bu maç atabildi ne Elfsborg maçında.
kimse aksini inkar etmiyor zaten üstat. bizim lafımız eleştirilere değil. biz de eleştiriyoruz.

bizim lafımız gözü dönmüşlere. bildiğin icardi düşmanı bir kesim var yahu. bak göz o kadar dönük ki, herif sene başı yayla yılanı gibi kampa gelmiş, "fotoda filitre var" diyorlar. çaprazı koparıp sedye ile oyunu terkediyor ama "inanmadım" diyorlar.

neyse rahat bir uyku çekerler artık bundan sonra.

Oyundan çıkarmadı ısrarla çıkarmadı zaten tüm maç sakatlık sinyali veriyordu!!!!

illa tota gol atmasına gerek yoktu böyle topçu kazanılmaz!!!!

ısrarla takımı sabote ediyor inanılmaz bir adam ya!!!!

herşeyin içine ediyor herşeyin!
Diğer maçlarda da sakatlanacak diye korktum hep çok efor sarfetmesi gerekiyordu o bolgede

Fiziksel olarak kötü diye değerlendiriliyor ama bu adam ceza sahası futbolcusu bu kadar kaleye uzak gezince fiziksel zafiyet oluşuyor üstelik ikili mücadele sayısı ve sertliği artıyor.Osimhen geldi sorun çıkarmadı ne görev verilirse yaptı ego savaşına girmedi. Taraftarın azımsanmayacak bir kısmı kalma ihtimali son derece az olan Osimhen için bonservisli İcardiye sırt dönüyor anlamak zor.Dün Osimhen 4 tane çok net pozisyonu harcadı atılması zor olan 2 gol attı.İcardi o dört pozisyonun en az ikisini gol yapardı ama onun attıklarını atamazdı.İkiside farklı özellikte oyuncular.

Fiziksel olarak kötü diye değerlendiriliyor ama bu adam ceza sahası futbolcusu bu kadar kaleye uzak gezince fiziksel zafiyet oluşuyor üstelik ikili mücadele sayısı ve sertliği artıyor.Osimhen geldi sorun çıkarmadı ne görev verilirse yaptı ego savaşına girmedi. Taraftarın azımsanmayacak bir kısmı kalma ihtimali son derece az olan Osimhen için bonservisli İcardiye sırt dönüyor anlamak zor.Dün Osimhen 4 tane çok net pozisyonu harcadı atılması zor olan 2 gol attı.İcardi o dört pozisyonun en az ikisini gol yapardı ama onun attıklarını atamazdı.İkiside farklı özellikte oyuncular.
İşte şunu kavradiklari zaman futbol konuşabiliriz ,iyi de doner icardi.hic bi zaman zaten fiziği ve hızı ile öne cikmadi

Abi ban falan vermeyin sakin

Ben yoklugunu arayacagimizi dusunmuyorum

Arkadaslar olan olmus

Birilerini suclamaya gerek yok elden bir sey gelmiyor

Ne olacak simdi ona kafa patlatmamiz lazim

Seneye de toparlanamaz muhtemelen

Osimhen’in bonservisini almamız imkansiz

Seneye ne yapacaz ki

Arkadaslar olan olmus

Birilerini suclamaya gerek yok elden bir sey gelmiyor

Ne olacak simdi ona kafa patlatmamiz lazim

Seneye de toparlanamaz muhtemelen

Osimhen’in bonservisini almamız imkansiz

Seneye ne yapacaz ki
Seneye icardiyi bu oyunuyla kim isterdi osimhenden sonra. Mental olarak taraftarla arası açılırdı.

Kesinlikle çok büyük bir kayıp resmen bir çöküş. Kendisi hala çok önemli bir oyuncu. Osimhen bizim değil İcardi sakatlandı. Farkında mısınız bi Batsuayi kalacak elimizde

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt