Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maxi lopezin akrabaları onlarmillet o kadar kurulmuş ki icardi'ye, adamın çaprazı kopmuş, hala daha "inanmadım" yazan var.
fblilerdeki icardi travmasını anlıyorum da, bunlardaki icardi travmasını anlayamıyorum bir türlü.
Bu hayatta hiç bir işe yarayamıyorum bari internet ortamında egomu tatmin edeyim psikolojisifblilerdeki icardi travmasını anlıyorum da, bunlardaki icardi travmasını anlayamıyorum bir türlü.
kimse aksini inkar etmiyor zaten üstat. bizim lafımız eleştirilere değil. biz de eleştiriyoruz.Ya niye İcardi’yi eleştirene düşman yaftası yapıştırılıyor anlamadım. Geldiği sezonla alakası yok fiziken, bu sene çok bomba hazırlandım dedi ama öyle olmadığı da görüldü. Canımız ciğerimiz ama az buz para almıyor.
Bu paraları alıp kendine bakmıyorsa bize Young Boys gibi maçlarda fark ortaya koymuyorsa eleştirilir tabiki.
Bizim efsanelerimizden biri olduğunu kimse inkar etmiyor. Ama eskiden takım taşıyan adamdı uzunca süredir takım İcardi’yi taşıyor. Eskisiyle fiziken alakası yok diye eleştiremeyecek miyiz? Kimse yeteneğine futbolculuğuna laf etmiyor yani. Geçen sene kilolu haliyle Manu’ya attığı golü dahi bu sene atması mümkün değil şuan nitekim ne bu maç atabildi ne Elfsborg maçında.
Diğer maçlarda da sakatlanacak diye korktum hep çok efor sarfetmesi gerekiyordu o bolgedeOyundan çıkarmadı ısrarla çıkarmadı zaten tüm maç sakatlık sinyali veriyordu!!!!
illa tota gol atmasına gerek yoktu böyle topçu kazanılmaz!!!!
ısrarla takımı sabote ediyor inanılmaz bir adam ya!!!!
herşeyin içine ediyor herşeyin!
neyse ki recep yalın dilek var. :dDiğer maçlarda da sakatlanacak diye korktum hep çok efor sarfetmesi gerekiyordu o bolgede
lan ters basması ile ne alakası var hocanın?Okan buruk sağ olsun sakatladı adamı
İşte şunu kavradiklari zaman futbol konuşabiliriz ,iyi de doner icardi.hic bi zaman zaten fiziği ve hızı ile öne cikmadiFiziksel olarak kötü diye değerlendiriliyor ama bu adam ceza sahası futbolcusu bu kadar kaleye uzak gezince fiziksel zafiyet oluşuyor üstelik ikili mücadele sayısı ve sertliği artıyor.Osimhen geldi sorun çıkarmadı ne görev verilirse yaptı ego savaşına girmedi. Taraftarın azımsanmayacak bir kısmı kalma ihtimali son derece az olan Osimhen için bonservisli İcardiye sırt dönüyor anlamak zor.Dün Osimhen 4 tane çok net pozisyonu harcadı atılması zor olan 2 gol attı.İcardi o dört pozisyonun en az ikisini gol yapardı ama onun attıklarını atamazdı.İkiside farklı özellikte oyuncular.
Osimhen milli takımdan sakat dönünce çok pişman olursun bunu yazdığına.Abi ban falan vermeyin sakin
Ben yoklugunu arayacagimizi dusunmuyorum
Abi ban falan vermeyin sakin
Ben yoklugunu arayacagimizi dusunmuyorum
Seneye icardiyi bu oyunuyla kim isterdi osimhenden sonra. Mental olarak taraftarla arası açılırdı.Arkadaslar olan olmus
Birilerini suclamaya gerek yok elden bir sey gelmiyor
Ne olacak simdi ona kafa patlatmamiz lazim
Seneye de toparlanamaz muhtemelen
Osimhen’in bonservisini almamız imkansiz
Seneye ne yapacaz ki