Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.857
- 8.648
- 2.518
Güle güle kral. Yazık oldu. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ban falan vermeyin sakin
Ben yoklugunu arayacagimizi dusunmuyorum
Oyundan çıkartsaydı ters basmazdılan ters basması ile ne alakası var hocanın?
eeeeOyundan çıkartsaydı ters basmazdı
YeterEn çok oyun zekasını arayacağız icardinin bilmem anlatabildim mi?son vuruşlar ayrı bi konu.ziyech ve mertens var sadece oyun aklı olarak sara ile
DogruYeter
Fbde sadece tadic var
İcardi hala ligin en iyi forvetidirEleştiri kültürü adı altında kulübe emek vermiş adamları alttan alta linçlemeye açık bir kapı bulundu bizim taraftar her seferinde bunun sınırını aşıyor. Mauro bizim için bir şanstı hikayenin böyle bitmesi üzer beraber yapılacak daha çok iş var.
Yani bazı arkadaşların icardinin oyun stilini hala anlamayıp gevelemesi çok boş ama oyunu doğru izlemeyip ve gozlemlemeyince kendi zekalarına geliyo mevzu.orda da kırmak istemiyorum.dogru diyosunEleştiri kültürü adı altında kulübe emek vermiş adamları alttan alta linçlemeye açık bir kapı bulundu bizim taraftar her seferinde bunun sınırını aşıyor. Mauro bizim için bir şanstı hikayenin böyle bitmesi üzer beraber yapılacak daha çok iş var.
Fotoların filtreli olduğunu hala düşünüyorum,wanda bile aleyna tilki gibi gözüküyo bilmiyosan öğren teknoloji geliştikimse aksini inkar etmiyor zaten üstat. bizim lafımız eleştirilere değil. biz de eleştiriyoruz.
bizim lafımız gözü dönmüşlere. bildiğin icardi düşmanı bir kesim var yahu. bak göz o kadar dönük ki, herif sene başı yayla yılanı gibi kampa gelmiş, "fotoda filitre var" diyorlar. çaprazı koparıp sedye ile oyunu terkediyor ama "inanmadım" diyorlar.
neyse rahat bir uyku çekerler artık bundan sonra.