- 6 Eylül 2014
- 93.114
- 64.102
- 4.488
1 gol atıyor büyülüyor adam.icardici oldu herkes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 gol atıyor büyülüyor adam.icardici oldu herkes
Oynamak istese bizde sıkıntı yok recebimicardici oldu herkes
saygı duyarımBen osimheni seçtim gunesim
saygı duyarım
Veya İcardi'nin gol vuruşları Osimhende olsa da diyebilirizOsimheni fiziği İcardide olsaydı be
Icardi'nin vuruş yeteneğine sahip güncel golcü profili bile çok az zaten, Osimhende olsaydı üf üf üf üf ama Icardi'nin ekstra pozisyon ve oyun zekası da bir tık daha iyi.Veya İcardi'nin gol vuruşları Osimhende olsa da diyebiliriz
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Veya İcardi'nin gol vuruşları Osimhende olsa da diyebiliriz
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Problemin kilo olmadığını söyledim yine söylüyorum
Arkadaşlar her hafta daha da zayıflıyor zaten gidip 1-2 ay önceki maçına bakın isterseniz görürsünüz ama bi hızlanma yok
Neredeyse 1.5 yıl boyunca antrenman yapmadıktan sonra eskiye dönmek 32-33 yaşında neredeyse imkansızdır
İsterse 50 kilo olsun, bu sefer de koşarken yine sakatlanır
Toparlaması na-mümkün
icardi gol attı diye uğrarsın gs ile ilgili mesaj atmazsınAşkın Olayım..
O zaman şu an Haaland'a kramponlarını taşıtıyor olurdu.Osimheni fiziği İcardide olsaydı be
Osimhen'i satarsan o kalibre adami biraz zor bulursun. Bulsan, bu boktan lige gelmeye ikna edemezsin. Calisan makinayi ne diye kurcaliyoruz hocam?Bence İcardi’nin kalması lazım
Hatta bir adım ötesini söyliyeyim zarar etmeden Osimhen’in satılması lazım
Bekletirsek çok büyük zarar edebiliriz Osi’den
Sonra da o kadar pahalı olmayan yine üst seviye bir golcü alıp, oluşacak bütçeyle de diğer 2-3 mevkiye üst seviye adamlar alınabilir