#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Problemin kilo olmadığını söyledim yine söylüyorum

Arkadaşlar her hafta daha da zayıflıyor zaten gidip 1-2 ay önceki maçına bakın isterseniz görürsünüz ama bi hızlanma yok

Neredeyse 1.5 yıl boyunca antrenman yapmadıktan sonra eskiye dönmek 32-33 yaşında neredeyse imkansızdır

İsterse 50 kilo olsun, bu sefer de koşarken yine sakatlanır

Toparlaması na-mümkün

sinan-engin.gif

Golü koluyor, neyin gol olacağını biliyor. Bu maçtaki golünde resmen golü yöneti, bekletti, güzel pozisyon alınca pasını istedi ve golünü attı ama lanet olsun ki 5-6 kg fazlasın var hala atamadın şunu.

Veya İcardi'nin gol vuruşları Osimhende olsa da diyebiliriz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Icardi'nin vuruş yeteneğine sahip güncel golcü profili bile çok az zaten, Osimhende olsaydı üf üf üf üf ama Icardi'nin ekstra pozisyon ve oyun zekası da bir tık daha iyi.

Ceza sahasi ve cevresinde bu yuzdeyle gol yapan adamin varsa, tum hucum planini ona gore yapicaksin. Osimhen’le oynuyomus gibi yapamazsin. Seviyoruz. Sevmeye devam edecegiz.

Bence İcardi’nin kalması lazım
Hatta bir adım ötesini söyliyeyim zarar etmeden Osimhen’in satılması lazım
Bekletirsek çok büyük zarar edebiliriz Osi’den
Sonra da o kadar pahalı olmayan yine üst seviye bir golcü alıp, oluşacak bütçeyle de diğer 2-3 mevkiye üst seviye adamlar alınabilir

Problemin kilo olmadığını söyledim yine söylüyorum

Arkadaşlar her hafta daha da zayıflıyor zaten gidip 1-2 ay önceki maçına bakın isterseniz görürsünüz ama bi hızlanma yok

Neredeyse 1.5 yıl boyunca antrenman yapmadıktan sonra eskiye dönmek 32-33 yaşında neredeyse imkansızdır

İsterse 50 kilo olsun, bu sefer de koşarken yine sakatlanır

Toparlaması na-mümkün

Bu arada şu mesajıma ekleme yapayım,

Ne artar? İcardi çok çalışırsa gücü artar, dengesi artar, kondisyonu da artar zamanla. Mesela bugün 1'e 1 omuz omuza da taç çizgisinin orada topu kaybetmeyip, ayağını sokup içeriye de çevirmeyi başardı mesela. Ama hızlanma artmaz arkadaşlar, hatta gerilemeye devam eder.

İcardi'nin mevcut halinden daha hızlı olmasını boş yere beklemeyin, ummayın yani.

Bence İcardi’nin kalması lazım
Hatta bir adım ötesini söyliyeyim zarar etmeden Osimhen’in satılması lazım
Bekletirsek çok büyük zarar edebiliriz Osi’den
Sonra da o kadar pahalı olmayan yine üst seviye bir golcü alıp, oluşacak bütçeyle de diğer 2-3 mevkiye üst seviye adamlar alınabilir
Osimhen'i satarsan o kalibre adami biraz zor bulursun. Bulsan, bu boktan lige gelmeye ikna edemezsin. Calisan makinayi ne diye kurcaliyoruz hocam?

Çok rahat atıyor oynadığı süreye göre katkısına bakmak lazım şu ana kadar faydalı oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt