#9 Mauro Icardi

Tamam formsuz, koşmuyor cart curt herkes istediğini söylemekte özgür, fakat bakıyorum da bazılarımız fenerlilerin saldırdığı gibi saldırıyor adama. Ulan Tarık Çamdal bile bu kadar aşağılanmadı. As forvetin Osimhen zaten. Taraftar aşırı tepki gösteriyor. Bence artık oynamamalı. Skoru aldıktan sonra zaman geçirmek için girmeli. Aksi taktirde kötü hatırlanacak.

Mauro Icardi GIF by Görmek Lazım

Bugün çok ayrıntılı takip ettim maç sonu,önceden ilk o giderdi taraftara.Artik tenezzül edip gitmiyor bile ama saldirircadina pazubandi kopartmasi çok garibime gidiyor.İnsallah kazasız belasız sezon sonuna kadar götürüp teşekkür etmeliyiz.Otesi kötü olmaya başlayacak.
Çabaladığını gösterse her türlü kalırdı, kötü hatırlanacağını sanmıyorum şampiyon olduğumuz sürece ama savunulacak bir yanı da kalmadı.

Bir nesli GSli yapan ilk kişi Terimdir, onu da getirelim o zaman yani, böyle bir dünya yok.

Çabaladığını gösterse her türlü kalırdı, kötü hatırlanacağını sanmıyorum şampiyon olduğumuz sürece ama savunulacak bir yanı da kalmadı.

Bir nesli GSli yapan ilk kişi Terimdir, onu da getirelim o zaman yani, böyle bir dünya yok.
Maalesef aidiyet hissetmeyen,iyi çalışmayan ,F/P olarak karşılığını vermeyen her topçu ile vedalasmayi yerlerine çok daha iyisini koymayı bilmeliyiz ki Liverpool vb takımlarla başedebilmeliyiz.Tamam hizmetleri için binlerce teşekkür ama hayat devam ediyor.Bu seviyelerde minimum 50 cm sicrayabilecek halde olmak gerekiyor.Ve gerçekten profesyonelce yaşamak gerekiyor.

Topla temas kurmadan maci tamamladi herhal

Konuda millete eleştirmeyin, konuyu kilitleyin yazan sensin ben değil.

Bir kere de değil 3-4 kere aynı şeyler. Muhtemelen takımı takip ettiğin falan da yok, bu adamın saha dışında yaptıklarından haberin de yok gelmiş ahkam kesiyorsun. Sonra da laf edilince kendi yaptığını ben yapmışım gibi gösterip şov yapıyorsun.

İstediğimi istediğim şekilde alıntılarım, yeri gelince Osimhen’in dahi eleştirildiği yerde Icardi sabahlara kadar da eleştirilir, kimse bunu engelleyemez.

Beni çok sinirlendirdin Keramettin, bana iftira da attın ya sana helal olsun. Ben senin sert üslubuna haklı olarak karşı çıkıp sert karşılık verdim.

Hangi psikoloji ile okudun yazdıklarımı bilmiyorum, merakta etmiyorum. Sen konuya kafa göz dalana kadar ben bugün konuda kimseye kırıcı tek birşey yazmadım, espri ile karışık yazdım. O şekilde yazdığım çok belli tekrar okursan anlarsın. Örneğin Receb'e sor kilit derken emir olarak mı anlamışki beraber gülmüşüz.

Ama senin atarlı tavırların artık beni çok rahatsız ediyor. Birde takımı takip ettiğin yok, şov yapıyorsun diye yazmışsın, çok yazık. Ben artık böyle şeyleri kaldıracak yaşta enerjide değilim. Senin burdaki her söylediğine eyvallah eden, yutup geçen kitleye de uymadığım belli.

İşi daha fazla rahatsızlık verecek bir yere taşımayacağım daha da uzatmayacağım. Gerçek hayatta tek bir kişi bile bana bu üslupla konuşamazken gelip buralarda kimseyi alttan alıp kendimi ezdirmem.

Sanırım en eski üyelerden biriyim ama artık benden bu kadar. Hayır, ordan biri de senin arkana sığınıp fenerli imasında bulunmuş. 20 yıllık üyeliğimde bana ilk kez fenerli dendi ya artık forumu bırakmamın zamanı gelmiş. Anlaşılamadığın, iftira edilen bir yerde bulunmanın bi manası yok.

Oğlum Icardi hayranı, bazen benim buralara da bakıyor diye adamı savunayım dedim, belki negatif hava dağılır dedim. O minvalde yazdığım şeyleri bile ne kulplara soktunuz.

Neyse son mesajımı da yüksek tondan yazmak istemedim. Yoksa senin üslubunla karşılık vererek devam edecektim ama gereği yok artık. Ben bırda bırakıyorum, forumdaşlara selamlarımla...

Ben bununla güzel ayrılma taraftarı değilim bu arada. Mümkünse hasım olarak ayrılalım
vay be ne kadar da akıllı duygularından arınmış bi bireysin sen öyle uğuriz, profesyonel olmayan adama hiç acıman yok anında siliyorsun gsyi sen kurtaracaksın aferin :asd:

Kendisinden bir nesli Galatasaraylı yapan kişi olarak bahsedilmesi oldukça yersiz. Ne yani? Sanki İcardi'den önce çocuklar Galatasaraylı olurmuyor muydu? İcardi'den önce de, İcardi'den sonra da Türkiye'nin en fazla taraftara sahip kulübü Galatasaray'dır! Bu böyle de olacak! İşte bu tarz abartılı yorumlar yapıldığı için adam çalışma ve kilo verme gereği duymuyor. Doğruyu söylememiz gerekirse, artık bizi ciddiye almıyor. Ama siz hala İcardi, İcardi diye tutturmuşsunuz..

Beni çok sinirlendirdin Keramettin, bana iftira da attın ya sana helal olsun. Ben senin sert üslubuna haklı olarak karşı çıkıp sert karşılık verdim.

Hangi psikoloji ile okudun yazdıklarımı bilmiyorum, merakta etmiyorum. Sen konuya kafa göz dalana kadar ben bugün konuda kimseye kırıcı tek birşey yazmadım, espri ile karışık yazdım. O şekilde yazdığım çok belli tekrar okursan anlarsın. Örneğin Receb'e sor kilit derken emir olarak mı anlamışki beraber gülmüşüz.

Ama senin atarlı tavırların artık beni çok rahatsız ediyor. Birde takımı takip ettiğin yok, şov yapıyorsun diye yazmışsın, çok yazık. Ben artık böyle şeyleri kaldıracak yaşta enerjide değilim. Senin burdaki her söylediğine eyvallah eden, yutup geçen kitleye de uymadığım belli.

İşi daha fazla rahatsızlık verecek bir yere taşımayacağım daha da uzatmayacağım. Gerçek hayatta tek bir kişi bile bana bu üslupla konuşamazken gelip buralarda kimseyi alttan alıp kendimi ezdirmem.

Sanırım en eski üyelerden biriyim ama artık benden bu kadar. Hayır, ordan biri de senin arkana sığınıp fenerli imasında bulunmuş. 20 yıllık üyeliğimde bana ilk kez fenerli dendi ya artık forumu bırakmanım zamanı gelmiş. Anlaşılamadığınim, iftira edilen bir yerde bulunmanın bi manası yok. Oğlum Icardi hayranı, bazen benim buralara da bakıyor diye adamı savunayım dedim, belki negatif hava dağılır dedim. O minvalde yazdığım şeyleri bile ne kulplara soktunuz.

Neyse son mesajımı da yüksek tondan yazmak istemedim. Yoksa senin üslubunla karşılık vererek devam edecektim ama gereği yok artık.
Ne iftira attığımı ne de emir kipiyle konuştuğumu düşünmüyorum, yapsam yaptım derdim, öyle bir niyetim de yoktu öyle bir yaklaşıma da girmedim.

‘Asıl sen saygılı ol’ lafını emir kipi olarak algılıyorsun ama sen çıkın konudan, konuyu kilitleyin deyince şaka oluyor. Biri eleştiriyor kurda kuşa yedirmeyiz diyorsun, akbaba gibi üşüştünüz diyorsun, bunlar doğru laflar mı da benim söylediklerim yanlış oluyor, burada insanlar Galatasarayın kötülüğünü mü istiyorda eleştiriyor bu adamı.

Neyse ya, şu konuya yazmayacaktım bile ama adam bizi bu kadar sallamıyorken ısrarla eleştirmeyin denilmesine de sessiz kalamıyorum artık. Fenerli diyen de sana dememiştir sanmıyorum.

Adam oynamadigi halde niye elestiriliyor o nu anlamaya calisiyorum su an

vay be ne kadar da akıllı duygularından arınmış bi bireysin sen öyle uğuriz, profesyonel olmayan adama hiç acıman yok anında siliyorsun gsyi sen kurtaracaksın aferin :asd:
Keşke millete salça olmak yerine kulübü sallamayan şu elemana da bir şeyler söyleseniz

Stadın adı Rams Park Icardi Spor Kompleksi olmalı. Çünkü Icardi Ali Sami Yen, Hagi ve Fatih Terim’den büyük Gs efsanesidir. Ben önceden hentbola gönül vermiş biriydim. Icardi sonrası futbola merak saldım vs Gsli oldum. Şu anki taraftarın %90’ı Icardi sayesinde Gsli olmuştur. Icardi gelmeden önce Gs Erzurumspor ayarında bi camiaydı

Mutlu oldun mu Hakan Yazıcı?

Niye eleştirmeyecez arkadaş ben bu forumu anlamıyorum son yıllarda ya. Ulan kimler eleştirildi bu kulüpte yıllarca hayvan gibi linçlere maruz kaldı icardi kim ya? Peygamber mi bu adam abi? Yemin ederim ılıklaştı bizim taraftar son yıllarda aşkın olayım gel bi sarayım diye diye. Tiksiniyorum artık bıktım bu heriften ve sadece bu herif için stada gelip o şarkıyı söylemek için ellerinde telefonla bekleyen pasif taraftardan. Herif bo gibi aga şunu niye anlamıyor kimse. Takımı sabote ediyor magazin işleri bitmiyor. Yok kızlarını göremiyomuş ta yok wandayla sorunluymuşta banane abi. Bananeeeee. Yeni karısıyla her gün foto atıyor gayette mutlu gezmediği diyar kalmadı. Forumda bi arkadaş bu adam gol atarsa sevineni bi görüyüm yazmıştı 1-2 ay önce hala bekliyoruz gol atmasını herifin.

Sanırım en eski üyelerden biriyim ama artık benden bu kadar. Hayır, ordan biri de senin arkana sığınıp fenerli imasında bulunmuş. 20 yıllık üyeliğimde bana ilk kez fenerli dendi ya artık forumu bırakmamın zamanı gelmiş. Anlaşılamadığın, iftira edilen bir yerde bulunmanın bi manası yok.

Oğlum Icardi hayranı, bazen benim buralara da bakıyor diye adamı savunayım dedim, belki negatif hava dağılır dedim. O minvalde yazdığım şeyleri bile ne kulplara soktunuz.

Neyse son mesajımı da yüksek tondan yazmak istemedim. Yoksa senin üslubunla karşılık vererek devam edecektim ama gereği yok artık. Ben bırda bırakıyorum, forumdaşlara selamlarımla...
Renktaş, öncesi yoksa ilk mesaja kadar gittim ama açıkçası epey alınganlık yapmışsın.

Geri
Üst Alt