Beni çok sinirlendirdin Keramettin, bana iftira da attın ya sana helal olsun. Ben senin sert üslubuna haklı olarak karşı çıkıp sert karşılık verdim.
Hangi psikoloji ile okudun yazdıklarımı bilmiyorum, merakta etmiyorum. Sen konuya kafa göz dalana kadar ben bugün konuda kimseye kırıcı tek birşey yazmadım, espri ile karışık yazdım. O şekilde yazdığım çok belli tekrar okursan anlarsın. Örneğin Receb'e sor kilit derken emir olarak mı anlamışki beraber gülmüşüz.
Ama senin atarlı tavırların artık beni çok rahatsız ediyor. Birde takımı takip ettiğin yok, şov yapıyorsun diye yazmışsın, çok yazık. Ben artık böyle şeyleri kaldıracak yaşta enerjide değilim. Senin burdaki her söylediğine eyvallah eden, yutup geçen kitleye de uymadığım belli.
İşi daha fazla rahatsızlık verecek bir yere taşımayacağım daha da uzatmayacağım. Gerçek hayatta tek bir kişi bile bana bu üslupla konuşamazken gelip buralarda kimseyi alttan alıp kendimi ezdirmem.
Sanırım en eski üyelerden biriyim ama artık benden bu kadar. Hayır, ordan biri de senin arkana sığınıp fenerli imasında bulunmuş. 20 yıllık üyeliğimde bana ilk kez fenerli dendi ya artık forumu bırakmamın zamanı gelmiş. Anlaşılamadığın, iftira edilen bir yerde bulunmanın bi manası yok.
Oğlum Icardi hayranı, bazen benim buralara da bakıyor diye adamı savunayım dedim, belki negatif hava dağılır dedim. O minvalde yazdığım şeyleri bile ne kulplara soktunuz.
Neyse son mesajımı da yüksek tondan yazmak istemedim. Yoksa senin üslubunla karşılık vererek devam edecektim ama gereği yok artık. Ben bırda bırakıyorum, forumdaşlara selamlarımla...