#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek pozisyon var arkadaş ona da iyi vuramadı. İlk yarı boyunca bir allahın kulu boş koşularına pas atmadı adamı sabote ediyorlar. Göremiyor musunuz?
görmek istemiyor. belhandasini korumak icin diger herseyi yikma derdinde. kendisi muslera yollanip gökkan akkan alinsin diyen bir degisik

Takım ne oynadı da adama yükleniyorsunuz. Forvet adam pozisyon hazırlarsanız adam atar.
Bomboş pozisyonda kötü kontrol edip acemi bir vuruş yaptı.
5 milyon verdiğin adam o topu kaleciyle birlikte kalenin içine sokardı.

Bkz.
resized_652ef-3a2b6335dhn3nmcxcaaurrk.webp

Gscimbom mobil

ne ara topu ya hangi maci izliyosunuz butun mac adamlarin kucaginda 100 2li mucadelenin 99unu kaybediyor. karsi karsiya gecen mac da atamadi bu mac da. gecen mac 2-3 tane bos kafa vurusu da var.

Maçı tekrar izle çok net pozisyona gireceği ara toplar kendine atılmadı.
Sol caprazdan ceza sahasi cizgisinin ordan sut atti aut, penaltıdan kolay pozisyonu atamadi, sagdan top aldi cezasahasi icine rakibin ustunden asirtip gecmeye calisti bitirdi topu bunlar su an aklima gelenler oturup maci izleyemem saboteymis bilmem neymis diyip adami korumayin ben de isterim golleri dokturmesini ama kazik transfer

Sol caprazdan ceza sahasi cizgisinin ordan sut atti aut, penaltıdan kolay pozisyonu atamadi, sagdan top aldi cezasahasi icine rakibin ustunden asirtip gecmeye calisti bitirdi topu bunlar su an aklima gelenler oturup maci izleyemem saboteymis bilmem neymis diyip adami korumayin ben de isterim golleri dokturmesini ama kazik transfer
Kendi zorlaması ile birşeyler yapmaya çalışıyor adam ortasahaya kadar gelip birşeyler yapmaya çalışıyor. Saçma sapan bir oyun anlayışında elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Ben bu adama inanıyorum. Mücadelesinden de memnunum.

Kendi zorlaması ile birşeyler yapmaya çalışıyor adam ortasahaya kadar gelip birşeyler yapmaya çalışıyor. Saçma sapan bir oyun anlayışında elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Ben bu adama inanıyorum. Mücadelesinden de memnunum.
Bi forvet degerlendirilirken hele hele falcao gibi biri ben mucadelesine bakarim ama atamadigi toplarla değerlendiririm renktas, ins atar ne diyeyim

gomis vurduğu zaman kaleciye çarpmaması hayrına idi zira erman toroğlu'nun dediği gibi domuza vurur gibi vuruyordu . falcao gibi adam da olsan her pozisyonu atacaksın diye bir şey yok ama orda o topa umut bulut gibi de vurma bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt