Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.548
- 11.511
- 1.473
Takım ne oynadı da adama yükleniyorsunuz. Forvet adam pozisyon hazırlarsanız adam atar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım ne oynadı da adama yükleniyorsunuz. Forvet adam pozisyon hazırlarsanız adam atar.
Tek pozisyon var arkadaş ona da iyi vuramadı. İlk yarı boyunca bir allahın kulu boş koşularına pas atmadı adamı sabote ediyorlar. Göremiyor musunuz?Ben yazsam küfür yagmuruna tutulurum renktas neyi atacakti daha
görmek istemiyor. belhandasini korumak icin diger herseyi yikma derdinde. kendisi muslera yollanip gökkan akkan alinsin diyen bir degisikTek pozisyon var arkadaş ona da iyi vuramadı. İlk yarı boyunca bir allahın kulu boş koşularına pas atmadı adamı sabote ediyorlar. Göremiyor musunuz?
Bomboş pozisyonda kötü kontrol edip acemi bir vuruş yaptı.Takım ne oynadı da adama yükleniyorsunuz. Forvet adam pozisyon hazırlarsanız adam atar.
Bana sabote edildigi bi pozisyonu söyleTek pozisyon var arkadaş ona da iyi vuramadı. İlk yarı boyunca bir allahın kulu boş koşularına pas atmadı adamı sabote ediyorlar. Göremiyor musunuz?
Bence de postu çıkmış ölü yatırım.Bana sabote edildigi bi pozisyonu söyle
Maçı tekrar izle çok net pozisyona gireceği ara toplar kendine atılmadı.Bana sabote edildigi bi pozisyonu söyle
belhanda falcaoya kac tane pas atti, pas denedi ? koca macta 1 veya 2. üstüne gol yedirip terk etti sahayiBana sabote edildigi bi pozisyonu söyle
Sol caprazdan ceza sahasi cizgisinin ordan sut atti aut, penaltıdan kolay pozisyonu atamadi, sagdan top aldi cezasahasi icine rakibin ustunden asirtip gecmeye calisti bitirdi topu bunlar su an aklima gelenler oturup maci izleyemem saboteymis bilmem neymis diyip adami korumayin ben de isterim golleri dokturmesini ama kazik transferMaçı tekrar izle çok net pozisyona gireceği ara toplar kendine atılmadı.
14 tane pas atti falcaoyabelhanda falcaoya kac tane pas atti, pas denedi ? koca macta 1 veya 2. üstüne gol yedirip terk etti sahayi
Kendi zorlaması ile birşeyler yapmaya çalışıyor adam ortasahaya kadar gelip birşeyler yapmaya çalışıyor. Saçma sapan bir oyun anlayışında elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Ben bu adama inanıyorum. Mücadelesinden de memnunum.Sol caprazdan ceza sahasi cizgisinin ordan sut atti aut, penaltıdan kolay pozisyonu atamadi, sagdan top aldi cezasahasi icine rakibin ustunden asirtip gecmeye calisti bitirdi topu bunlar su an aklima gelenler oturup maci izleyemem saboteymis bilmem neymis diyip adami korumayin ben de isterim golleri dokturmesini ama kazik transfer
Bi forvet degerlendirilirken hele hele falcao gibi biri ben mucadelesine bakarim ama atamadigi toplarla değerlendiririm renktas, ins atar ne diyeyimKendi zorlaması ile birşeyler yapmaya çalışıyor adam ortasahaya kadar gelip birşeyler yapmaya çalışıyor. Saçma sapan bir oyun anlayışında elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Ben bu adama inanıyorum. Mücadelesinden de memnunum.
Temennimiz hepimizin o yöndedir. Topa tutulacak bir adam varsa o da Babel'dir.Bi forvet degerlendirilirken hele hele falcao gibi biri ben mucadelesine bakarim ama atamadigi toplarla değerlendiririm renktas, ins atar ne diyeyim