Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozan pukliyle mustafa yavuz aynı kişi sanıyordum şuan gerçekten çok şaşırdım
cok guvenıyom sana cok
Sen ne diyon ya ?
bana bulaşma tamam mı ceza almak istemiyorum şu zamanlarda boş yere senin yüzünden renktaşlardan ayrı kalmak istemiyorum lütfen bir daha alıntılama beni iyi forumlar
bana bulaşma tamam mı ceza almak istemiyorum şu zamanlarda boş yere senin yüzünden renktaşlardan ayrı kalmak istemiyorum lütfen bir daha alıntılama beni iyi forumlar
Aman kardeşim sakin ol değer mi?
renktaş biliyorsun sinirli bir insanm böyle tahrikler yüzünden 3-4 kere forumu bıraktım ama dayanmadım geldim gene devam ediyor ben ceza almak istemiyorum ben çok seviyorum renktaşlarımı ama böyle şeylere gerçekten dayanamıyorum umarım modlar görevlerini yapar ki onlarda çok bozdu kimseye güven kalmadı ve hala mesajlarım alıntılanıyor gerçekten kendimi zor tutuyorum bi tuvalete gidiyim
Forumda kuş demek serbestmiş. Bizde deriz artık.
Kesinlikle kuşsun ortamı germekten başka bir işe yaradığın yok.
Bu mustafa yavuz denen çocuk tam bir provakatör ve kötü niyetli bir üyedir. Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum çünkü çocukca hareketleri var. En iyisi bulaşmamak... Ben şahsen yaşadığım bir problemden dolayı kendisiyle hiç muhattap olmuyorum artık. Bu yüzden senin yazını alıntıladım.
Taksonomi bilgisine bak hele. Her kanatlı kuş mu?