#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

ozan pukliyle mustafa yavuz aynı kişi sanıyordum şuan gerçekten çok şaşırdım

bana bulaşma tamam mı ceza almak istemiyorum şu zamanlarda boş yere senin yüzünden renktaşlardan ayrı kalmak istemiyorum lütfen bir daha alıntılama beni iyi forumlar

Canım sana bulaşan mı var Allah aşkına ?

Neyse sana da iyi forumlar.

Aman kardeşim sakin ol değer mi?

renktaş biliyorsun sinirli bir insanm böyle tahrikler yüzünden 3-4 kere forumu bıraktım ama dayanmadım geldim gene devam ediyor ben ceza almak istemiyorum ben çok seviyorum renktaşlarımı ama böyle şeylere gerçekten dayanamıyorum umarım modlar görevlerini yapar ki onlarda çok bozdu kimseye güven kalmadı ve hala mesajlarım alıntılanıyor gerçekten kendimi zor tutuyorum bi tuvalete gidiyim

Bu adam bir onyargiyla geldi. Daha dogrusu kazma diye lanse edilerek geldi. Ayni Engin gibi. Engin nasil dun satildiysa, Umut da ilk gol orucuna girdigi donemde satilacaktir. Cunku taraftar profili bu. Bakmayin simdi kral ilan edildigine, Elmander oynamasin Umut oynasin palavralarina.

renktaş biliyorsun sinirli bir insanm böyle tahrikler yüzünden 3-4 kere forumu bıraktım ama dayanmadım geldim gene devam ediyor ben ceza almak istemiyorum ben çok seviyorum renktaşlarımı ama böyle şeylere gerçekten dayanamıyorum umarım modlar görevlerini yapar ki onlarda çok bozdu kimseye güven kalmadı ve hala mesajlarım alıntılanıyor gerçekten kendimi zor tutuyorum bi tuvalete gidiyim

Elano ilk geldiğinde 3e 5'e bakmadan satılsın hiç iş yapmaz dedim diye kuş damgası yemiştim bu forumdan. O yüzden seni az da olsa anlayabilirim.

umut böyle devam ederse bence devre arasi hemen satin alinmali.

Kanatlı demiştim. Sivri sinek gibi parazit sesler yayıyor gördüğünüz gibi

Forumda kuş demek serbestmiş. Bizde deriz artık.

Kesinlikle kuşsun ortamı germekten başka bir işe yaradığın yok.

bana bulaşma tamam mı ceza almak istemiyorum şu zamanlarda boş yere senin yüzünden renktaşlardan ayrı kalmak istemiyorum lütfen bir daha alıntılama beni iyi forumlar

Bu mustafa yavuz denen çocuk tam bir provakatör ve kötü niyetli bir üyedir. Terbiyesizce bir üslubu vardır, insanları proveke eder ve ceza aldırır, başka bir özelliği de yoktur. Bilgisayara bağlı bir yaşam süren, çevre edinememiş sinirli asosyal ergenlerden biri oldugunu düşünüyorum. En iyisi bulaşmamak... Ben şahsen yaşadığım bir problemden dolayı kendisiyle hiç muhattap olmuyorum artık. Senin de sallamaman en iyisi. Kolay gelsin...

Bu mustafa yavuz denen çocuk tam bir provakatör ve kötü niyetli bir üyedir. Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum çünkü çocukca hareketleri var. En iyisi bulaşmamak... Ben şahsen yaşadığım bir problemden dolayı kendisiyle hiç muhattap olmuyorum artık. Bu yüzden senin yazını alıntıladım.

Yaşım 19.

Özel mesaj yoluyla ergence davranan benim galiba ? :D

''Adres ver gelecem,kesecem,çince dövüş sanatları biliyom'' diyen benimdim heralde. :asd::asd::asd::asd:

Bıkmadınız mı her konuda birbirinize girmekten?

Arkadaşlar forumdaki bazı ergenlerin provekatif yazılarına aldanıp ceza almayın. Yazılanları çok iyi saptırıp üyelere ceza aldırır bunlar. Bazı moderatörler de anlamadan dinlemeden çok iyi ceza verir. Hiç adam yerine koymayın, onlar takılsın dursun.

Ben adam yerine koymuyorum şahsen, yazdıkları da ilgilendirmiyor. Sizin de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Biraz aile terbiyesinden kaynaklanan bir durum malesef. Ailelerin bu kişilere biraz daha düzgün eğitim vermeleri gerekir. Allah sabır versin çevrelerine...

Geri
Üst Alt