#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

yaptığı terbiyesizlikti gerçekten. adam el uzatıyor ve sen dönüp bakmıyorsun bile!

bence snejidere değilde erken oyundan alındıgı ıcın yapmıştır. hem snejider onun yerıne girmedıkı neyin trbini yapsın

Daha önce maçtan çıkarken ki haline bakarak karar verebiliriz. Eğer hep böyleyse tamam, ama değilse yaptığı hiç hoş değil.

Bazı yorumlar Türk medyası kimi olayları çarpıtır ya aynen öyle olmuş.

Yaptığı ayıp Fatih hoca umarım böyle dışlanmalara müsemma göstermez.Başkan dünya çapında adam getirsin takım dışlasın olur mu öyle şey...

bence karincadan fil yapiyoruz, pek konusmaya gerek yok aslinda.. böyle seyler oluyor bazen.. umut karakterli bir oyuncu,soyunma odasinda ya da bugün konusmustur fatih terimle

ne olursa olsun ,sirtina dokunduktan sonra bile iplemiyor ,gayet absurd olmus ,sneijder le olayin alaksi yok cunku

Beşiktaş maçın da oyundan çıkarken Sneijder'e karşı takındığı tavır sinir bozucuydu. Sneijder'i takımdan dışlamazlar umarım.

Cevap: Re: #19 Umut Bulut

Çok abartıyorsunuz adam oyundan çıkıyor diye illa yüzü gülerek mi çıkması lazım. Sneijder sadece orada Umut'u teselli etmek istedi. Ilk defa mı oyundan mutsuz çıkan bir oyuncu görüyorsunuz.

Yok zaten Umut çıkmadan önce yanılmıyorsam Elmander'in vermiş olduğu güzelim pası her zamanki gibi mahvedince sinirlenmiştim haraketi görünce daha çok kızmıştım..:D Ayrıca Umut'u iyi çocuk ama bizde oynayacak düzeyde değil bana kalsa hemen gönderirim..

Sneijder'e pas atmak yerine topu kaybetti bir anda. Selcuk golü attirdi diyebiliriz, onun disinda Umut yine ayni tehlikesiz, etkisiz Umuttu.

Fiyasko.Tek kelimeyle.Elmander,ruhuyla,oyunuyla her anlamda üstün ondan o kalmalıydı tek forvet

2. Yarı bir pozisyonda burnunun dibindeki adamın suratına topu vurdu ,

ne yapmak istediyse artık üstünden falanmı aşırtmak istedi ,

ama yetersiz özellikle diğer bir yeteneksiz Elmander ile dahada yetersiz ,

olmuyor .

Geri
Üst Alt