#9 Umut Bulut

Allaha havale ediyorum seni. Benim icin en buyuk beddua

bravo umut bravo.....

(yüksek oranla ironi bulunmaktadir cümlede)

Bu tip nasıl 90 dakika sahada kalır ahmet çakarcılık oynamaya gerek yok ama hiç masum değil veya bir zihinsel problem olmalı.

Galatasaray'lı futbolcu gerektiğinde kendinin futbolcu olmadığını anlamalı ve yedekte beklemeli. Çabamızın adı Galatasaray.

odun-yakmanin-ve-odun-atesini-tutusturmanin-pratik-bir-yolu.jpg

Bununla yine duvar pasi yaparsin.

Kendisini futbolda değil ama "telepati" ve "hipnoz" konusunda geliştirdiğini sanıyorum. Yoksa bu kadar yeteneksiz olmasına ve hiç bir halta yaramamasına rağmen sürekli kadroda kendisine yer bulmasının mantıklı açıklaması yok.

Hamza' yı "telepati" yolu ile ele geçirmiş.

UB: "Beni oynatacaksın ve 90 dakika çıkarmayacaksın!"
HH: "Tamam sahip"

Kendisini futbolda değil ama "telepati" ve "hipnoz" konusunda geliştirdiğini sanıyorum. Yoksa bu kadar yeteneksiz olmasına ve hiç bir halta yaramamasına rağmen sürekli kadroda kendisine yer bulmasının mantıklı açıklaması yok.

Bizide telepati yoluyla ele geçirsede çileden çikmasak. Her top buna geldiginde pozisyon gitti diyorum.

Oldukça iyiydi , çok tehlikeli birkaç atağın başlatıcısı oldu , tehlikeli olabilecek önemli ataklarıda bertaraf etti ,

Bu tip nasıl 90 dakika sahada kalır ahmet çakarcılık oynamaya gerek yok ama hiç masum değil veya bir zihinsel problem olmalı.

Neden olmasın...Zira :

:D

Cevap: Umut Bulut Toulouse'de

Çoğu kişi beğenmez bu adamı ama bana göre Hakan Şükür tarzında bir oyuncudur arkasındaki adamlara boş alan yaratmada, pres yapmada, hatta gol kaçırmada :P Trabzon'un gücü iyice düşer keza Colman ve Jaja da ayrılmak istiyormuş, daha Ceyhun Gürselam'ın nolacağı belli değil. Umarım haber doğrudur.

Cevap: Son Dakika | Umut Bulut Toulouse'de

biz alsaydik keske, cok iyi bir forvet. orda parlar.

Cevap: Umut Bulut Toulouse'de

yerli forvette Necati ismi cikiyor yaa inanamiyorum. su adami alsaydik süper olurdu. Necati,Pektemek falan halt eder bunun yaninda,iyi takim arkadaslari olursa bu adam cosar.

Yine birgün coşarken...

Geri
Üst Alt