#9 Umut Bulut

Allah aşkına sakatlan artık,sensizliği bi tadalım sevgili

bir oynama ya adam domuz gibi hiçbirşey olmaz buna fena güçlü fitness yapıyo bide diğerleri kendine bakmıyo Sinan mükemmel teknik ama kendine bakmadı

Allah aşkına sakatlan artık,sensizliği bi tadalım sevgili

O kadar kaçak göçek oynayıp 90 dakika boş boş koşan adam sakatlanır mı sence ?

Anca ikili mücadeleye giren oyunculara olur olursa bunun gibi anca sırf maç başı parası almak için 90 dakika sadece koşan adama birşey olmaz.

Anca ikili mücadeleye giren oyunculara olur olursa bunun gibi anca sırf maç başı parası almak için 90 dakika sadece koşan adama birşey olmaz.
sprint yapsa biryerleri kopabilirdi ama umut sprintin s'ini bilmiyo :D

bişey olmaz bundan söyliyim sakatlanmaz ayrıca deli gibi ağırlık çalışıyo kasları kuvvetli bu mutantın

bişey olmaz bundan söyliyim sakatlanmaz ayrıca deli gibi ağırlık çalışıyo kasları kuvvetli bu mutantın

Yok be ne kası adamda halis muhlis Türk kası var sadece her tarafı agırlık olsa ne olur onun o dedigin agırlıkları çalışsa zaten böyle sahada ruh gibi olmaz.

Yok be ne kası adamda halis muhlis Türk kası var sadece her tarafı agırlık olsa ne olur onun o dedigin agırlıkları çalışsa zaten böyle sahada ruh gibi olmaz.
adam da algı problemi var düşünemiyo kesinlikle nereye gidiceğini nasıl kafaya çıkılcağını top gelince nereye vuracağını tarzan power resmen hedele hödölö koşiyim sağa sola başka bişey yapmiyim umut çok çalışıyo desinler diyodur.

şu hücum hattına bak Olcan-Umut-Yasin. Allah belamızı vermiş zaten.

Sinan, Poldi sakatlanıyor bunlar sakatlanmıyor da.

Ekşi Sözlük'de gördüm. Tek karelik özetini yapmış adam Umut'un. Ve yüzümde aynı ekşimeyi oluşturdu. Ciddi ciddi Umut'u izlerken bu hissi yaşıyorum.

Umut Bulut'un bünyemde yarattığı hissin tek karelik özeti :

wgZzios.jpg

Umut kadar koşan futbolcu var mı bu takımda ? Yürüyene kadar takımda kalmalı.

Ekşi Sözlük'de gördüm. Tek karelik özetini yapmış adam Umut'un. Ve yüzümde aynı ekşimeyi oluşturdu. Ciddi ciddi Umut'u izlerken bu hissi yaşıyorum.

Umut Bulut'un bünyemde yarattığı hissin tek karelik özeti :

wgZzios.jpg

Hayatımda ilk defa böyle bir şeyden irkildim. Bu nasıl bi' işkencedir, nasıl bi' beladır ya rab..

Son düzenleme:
Spikerle birlikte nefretim x10 oldu .
Yalamadik yerini bırakmadı umutun helal olsun vala. Geçen maç fazlasını yapamaz dedim rekora koştu bu maç
Kimdir o spiker bozuntusu

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt