Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herif ruh hastası çok net. Şu berbat ötesi oyunu oynayıp bütün maç yüzü beş karış gezinip, finalde o penaltıyı atmak için 10 kişiyle dalaşmasını cesaretle mi yoksa başka bir şeyle mi açıklamalıyız bilmiyorum ama doğru bir icraat yapmış ki goller geldi.
bu dediklerini yapıp penaltıyı 50. defa aynı yere attı üstelik

45614

Şampiyonluğumuza etkisi olmasa kesinlikle atmamasını isterdim.

Bırak Gomis'i, Alex'e bile yazık.

Rezil bir topçu.

İnşallah bir an önce kurtuluruz

Nedense bugün bu adama üzüldüm son golü atınca kendiside golü attıktan sonra baya hüzünlendi, eğer giderse gidene kadar olumsuz bişi demicem

Belhanda ve bu adam kadar aşağılanan hömkürülen başka bir futbolcu görmedim bu forumda. Yazıktır günahtır. Adam bizim futbolcumuz. Belkide bugün attığı son golle bizi şampiyon yapacak. Onu geçtim geçen haftaki maç dahil hakkı teslim edilmedi. Halbuki iki golde de emeği var. Geldiğinden beridir kötü oynadığı bir iki maç var bana göre. Anlamıyorum ki ne bekliyorsunuz bu adamdan.? Kasımpaşa’da buydu bizde de aynı. En azından gidene kadar adama sahip çıkın destek olun.

10 milyon + bonus olarak 3 vereceğiz toplam 13 milyon. Eğer Norwichin 17 milyon iddiası dogruysa hemen verelim. Olmadı araplara aldığımız paraya verelim. Yaşını da düşünürsek Arap piyasasında değeri 10 milyonun altına inmez.

Karakter meselesini de geçtim. Saha içi de olumlu değil bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt