- 10 Mart 2013
- 121.500
- 158.172
- 5.068
Karşı karşıya gol kaçır, ardından penaltıyı da kaçırıp maçı zora sok. En son 10 kişilik takıma kafa golü attın diye kahraman ol yok öyle bir şey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral maçın tekrarlanmaması için penaltıyı bilerek kaçırmış da diyebiliriz..Karşı karşıya gol kaçır, ardından penaltıyı da kaçırıp maçı zora sok. En son 10 kişilik takıma kafa golü attın diye kahraman ol yok öyle bir şey.
Kral maçın tekrarlanmaması için penaltıyı bilerek kaçırmış da diyebiliriz..

![]()
happy birthday
hocam adama orta geliyor mu ? hava topunda kötü oldugunu nasıl anladın. adam önemli maçta çakmıştı kafaylaO boy ve fizik ile ikili mucadelerde iyi degil, hava toplarinda iyi degil, etrafinda oynayan oyunculara faydasi yok, stoperler ile savasmiyor, ayaginda top tutamiyor. Kendini yere atmak yerine mucadeleyi tercih ederse anca ozaman takim icin faydali olur.
Rangers macinda her hava topunda ezildi. Her macta eziliyor.hocam adama orta geliyor mu ? hava topunda kötü oldugunu nasıl anladın. adam önemli maçta çakmıştı kafayla
aga orta yapabilen bek koy rizeye attıgı gibi atarRangers macinda her hava topunda ezildi. Her macta eziliyor.
Kanatlardan beslenmedigini biliyorum ama benim deginmek istedigim nokta stoperler ve Fatih uzun top yolladiginda o boy ve fizik ile hava toplarini alamamasi.aga orta yapabilen bek koy rizeye attıgı gibi atar
aga onu bende anlamıyorum. o cüsseyle top taşımaması şaşırtıcıKanatlardan beslenmedigini biliyorum ama benim deginmek istedigim nokta stoperler ve Fatih uzun top yolladiginda o boy ve fizik ile hava toplarini alamamasi.
Isminde mario varmi? Videoda mario diyorlar![]()