Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maliyet konusu ayri bir durum onda oyuncuya kabahat bulamam ben. Sen dersin ki ayni paraya mukemmel bir hucum katkisi veren baska bir sag bek alinirdi onu bilemem, ben oyle birini duymadim gectigimiz yaz doneminde (yani bizimle adi gecen). Tabi scout olayi dersek illa bulunur ama o bizde yapilmiyor, hazir oyuncu isteniyor teknik ekip tarafindan.30 m euro bonservis 5 m euro maaş verdiğin adam mükemmel bir sağ bek olmak zorunda, dünyada şu paralara bek alabilen max 10 takım çıkar, o maaşı da vermez.
Ligde 3 m euro bonservisli 1 m euro maaşlı Eren de yetiyor zaten
Olayı şöyle anlatayım.Maliyet konusu ayri bir durum onda oyuncuya kabahat bulamam ben. Sen dersin ki ayni paraya mukemmel bir hucum katkisi veren baska bir sag bek alinirdi onu bilemem, ben oyle birini duymadim gectigimiz yaz doneminde (yani bizimle adi gecen). Tabi scout olayi dersek illa bulunur ama o bizde yapilmiyor, hazir oyuncu isteniyor teknik ekip tarafindan.
Singo'yu ya sol stopere cevirmemiz gerek, yapar mi bilemem, sol ayagi ne kadar iyi onu da cozemedim henuz ama sol stoper oynayamayacaksa bu takimda anca sag bek olur. Mecbur Sanchez-Abdulkerim tandemi devam etmeli cunku baska stoper yok takimda.
Bu mantiga katiliyorum (gerci 1 2 kere guzel dikine gitti ama kaptirsan goldu gene belki, apokerimin yapmasindan cekindigimiz seyden yapti)Olayı şöyle anlatayım.
30 bonservis 5 m euro maaş verdiğin adam bak altını çizerek söylüyorum sağ bek değil, atletizmi ve dinamikliğiyle öne çıkan bir karşılama oyuncusu, sen stoper oynatırsın sağ bek oynatırsın ama hücum katkısı top getirme anlamında muhtemelen kısıtlı olur.
Ee sol stopere koyayım desen orada da hiç kullanılmamış.
Sen böyle fahiş bir bütçeyi neden belirsizliğe harcıyorsun mesela Davinson olmasa al onun yerine cuk otursun gene çok fazla bütçe ama verilen maaşı falan ben skandal görüyorum.
Real'in 50 verdiği Carreras bunun kadar maaş almıyordur.
Biz olayi maasla bagliyoruz, oyuncu basta kem-kum yapiyor, Turkiye ligi mi? Hmmm cok sicak degilim diyor, biz orada aldigi maasin x2-x3 fazlasini verip getiriyoruz. Fener'i elestiriyoruz bazen bu konuda ama bizde onlardan cok farkli degiliz.Olayı şöyle anlatayım.
30 bonservis 5 m euro maaş verdiğin adam bak altını çizerek söylüyorum sağ bek değil, atletizmi ve dinamikliğiyle öne çıkan bir karşılama oyuncusu, sen stoper oynatırsın sağ bek oynatırsın ama hücum katkısı top getirme anlamında muhtemelen kısıtlı olur.
Ee sol stopere koyayım desen orada da hiç kullanılmamış.
Sen böyle fahiş bir bütçeyi neden belirsizliğe harcıyorsun mesela Davinson olmasa al onun yerine cuk otursun gene çok fazla bütçe ama verilen maaşı falan ben skandal görüyorum.
Real'in 50 verdiği Carreras bunun kadar maaş almıyordur.
Şu maç sağ bek Sallai ile çıkılmaz, mücadele edebilir ama rakip buna göre oynuyor, Singo mu aldın koy sağ beke. Apo Davinson 50 maçtır beraber oynuyor niye 3 farklı noktayı bozuyorsun bunun içinBu mantiga katiliyorum (gerci 1 2 kere guzel dikine gitti ama kaptirsan goldu gene belki, apokerimin yapmasindan cekindigimiz seyden yapti)
Ama anlamlandiramadigim bir sey daha var.
Singoyu oynatmasan klasik duzende apokerim davinson ve sallai ile oynayacakti zaten. Taraftar endisesi ve sosyal medya etkisiyle mi kenara aldi apoyu mesela.
Hem davinson eren ile alisik degil orda oynamaya vs gibi detaylarda var.
Yani 30M na israrla aldirdim, oynatmam lazim...e apoyu keseyim o zaman mi dedi misal. Sallai iyi dinamizmi var kesemem diyerekten ...
Sorarim o zaman hocaya bu nasil planlama diye...
Katiliyorum kesinlikle.Şu maç sağ bek Sallai ile çıkılmaz, mücadele edebilir ama rakip buna göre oynuyor, Singo mu aldın koy sağ beke. Apo Davinson 50 maçtır beraber oynuyor niye 3 farklı noktayı bozuyorsun bunun için
Ligde işe yarayan şeyler Avrupa’da yaramaz yaramayacak da
İşte almayacaksın, son 2 senede oldu bu.Biz olayi maasla bagliyoruz, oyuncu basta kem-kum yapiyor, Turkiye ligi mi? Hmmm cok sicak degilim diyor, biz orada aldigi maasin x2-x3 fazlasini verip getiriyoruz. Fener'i elestiriyoruz bazen bu konuda ama bizde onlardan cok farkli degiliz.
Normalde sen surekli CL'de olsan, ve orada guzel skorlar alsan ayni zamanda istikrarli bir sekilde her sene gruplardan ciksan mesela, belki bu tarz oyuncular senden teklif aldigi zaman daha sicak bakar, ve daha az maasa ikna edebilirsin.
Simdi adam aliyor mesela 2 milyon euro, biz 5-6 veriyoruz, neden? Adam gelmiyor yoksa. Hoca'da illa istiyorum diyince bu tarz maliyetli tranferler cikiyor ortaya.
Ben senin ne demek istedigini anliyorum ama suanki ekip bu tarz oyuncular pesinden kosuyor, bunun da parasini kabul ediyorlar. Bize gore cok olabilir ama onlar oyle bakmiyor iste.
Bu arada Carreras demisken o cok dogru ornek olmadi bu defa( yanilmiyorsam senelik 4.5 milyon euro net kazaniyor)
Takımın en iyisi Sallai yerine Singo sağ bekte çıksaydı yenerdik yani Frankfurt'u.Şu maç sağ bek Sallai ile çıkılmaz, mücadele edebilir ama rakip buna göre oynuyor, Singo mu aldın koy sağ beke. Apo Davinson 50 maçtır beraber oynuyor niye 3 farklı noktayı bozuyorsun bunun için
Ligde işe yarayan şeyler Avrupa’da yaramaz yaramayacak da